به گزارش سایت Tether.io، تعداد کیف پول‌های آن‌چینی که در آن‌ها تتر وجود دارد حتی از تعداد کیف پول‌های بیت‌کوین هم بیشتر است. همین موضوع دال بر محبوبیت تتر در میان کاربران بازار ارز دیجیتال است و در نتیجه استفاده از بهترین کیف پول تتر برای نگهداری این ارز دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردار است. 

در ادامه این مطلب، ۷ تا از بهترین کیف پول‌های تتر و نحوه استفاده از آن‌ها را توضیح داده‌ایم. اگر به دنبال راه‌اندازی و نصب بهترین کیف پول USDT هستید، این مطلب را از دست ندهید.

انواع کیف پول تتر

در بازار ارز دیجیتال، تتر یکی از پناهگاه‌های امن کاربران است. این استیبل کوین محبوب با تقریب بسیار خوبی در پورتفولیو بیشتر افراد وجود دارد. همه این دلایل در کنار هم مهر تاکیدی است بر اهمیت استفاده از بهترین کیف پول تتر برای نگهداری این ارز با‌ثبات. به‌صورت کلی، برای نگهداری تتر از کیف پول‌های گرم و سرد می‌توانید استفاده کنید.

بهترین کیف پول تتر

  • کیف پول گرم: کیف پول گرم به شما اجازه می‌دهد در بستری آنلاین، تتر و سایر ارز‌هایی را که دارید، مدیریت کنید. به گزارش Tether.io، از شروع نیمه پایانی سال ۲۰۲۴، تتر در بیش از ۱۰۹ میلیون کیف پول آن‌چین وجود دارد. عددی که حتی از تعداد کیف پول‌‌های آنچین بیت‌کوین نیز بیشتر است.
  • کیف پول سرد: در مقابل کیف پول‌ گرم، روش متفاوت‌تری نیز وجود دارد که واسطه‌ای به نام اینترنت را حذف می‌کند و شما می‌توانید کلید خصوصی و ارز‌های خود را در محیطی آفلاین ذخیره و مدیریت کنید. با استفاده از کیف پول سرد کنترل بیشتری بر دارایی‌های خود خواهید داشت.

بهترین کیف پول تتر کدام است؟ معرفی ۷ کیف پول محبوب کاربران

همانطور که در سیستم مالی سنتی، روش‌های مختلفی برای نگهداری دارایی شما وجود دارد، از جمله استفاده از بانک‌ها، در دنیای مالی دیجیتال و بر بستر بلاک‌چین نیز هزاران کیف پول‌ مختلف با همین هدف ساخته شده‌اند.

در میان انواع مختلف کیف پول‌های گرم و سرد برای تتر، سوالی که برای خیلی‌ها ممکن است پیش بیاید این است که: بهترین کیف پول تتر USDT کدام است؟

در ادامه، ۷ تا از بهترین و محبوب‌ترین کیف پول‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری را برای نگهداری تتر‌های خود معرفی کرده‌ایم.

۱- کیف پول نرم‌افزاری تراست ولت Trust Wallet

کیف پول تراست ولت برای نگهداری تتر

وقتی صحبت از انتخاب بهترین کیف پول تتر USDT می‌شود، نام تراست ولت بیش از هر گزینه‌ی دیگری به چشم می‌خورد. این کیف پول غیر‌حضانتی در سال ۲۰۱۷ ساخته شده است و از بیش از ۱۰ میلیون ارز دیجیتال، ۱۰۰ میلیون شبکه بلاک‌چین و ۶۰۰ میلیون ان‌اف‌تی پشتیبانی می‌کند. 

برای استفاده از کیف پول نرم‌افزاری تراست ولت میتوانید از اپلیکیشن آن در دو نسخه iOS و Android و همچنین افزونه مخصوص آن در مرور‌گر‌های Chrome و Brave استفاده کنید. برای آشنایی بیشتر با این کیف پول پیشنهاد می‌کنیم مقاله «صفر تا صد تراست ولت» را مطالعه نمایید.

۲- کیف پول نرم‌افزاری سیف پال SafePal

کیف پول نرم‌افزاری سیف پال

سیف پال SafePal از دیگر کیف پول‌های امنی است که برای ذخیره و مدیریت تتر می‌توانید از آن استفاده کنید. از ویژگی‌های برجسته این کیف پول این است که هم به صورت نرم‌افزاری و هم سخت‌افزاری در دسترس است.

کیف پول نرم‌افزاری SafePal در سال ۲۰۱۸ هم‌زمان با نسخه سخت‌افزاری آن و با حمایت Binance Labs ساخته شد. از این کیف پول برای مدیریت بیش از ۲۰۰,۰۰۰ ارز دیجیتال، خرید و فروش ان‌اف‌تی و استیکینگ می‌توانید استفاده کنید. کیف پول نرم‌افزاری سیف پال در سه نسخه مختلف ارائه شده است: اپلیکیشن موبایل برای iOS و Android، افزونه مرورگر برای Chrome ،Firefox و Edge و همچنین نسخه‌ای در تلگرام به نام SafePal Mini. 

اطلاعات بیشتر و همچنین مراحل نصب و راه‌اندازی این کیف پول در مطلب «آموزش تصویری کیف پول SafePal» ارائه شده است.

تتر
خرید و فروش آسان تتر در بیت‌پین
  • معامله بیش‌از ۳۰۰ کوین دیگر
  • دریافت وام و اعتبار معاملاتی
  • سرعت بالا در تکمیل سفارشات
  • بات‌های معامله‌گر متنوع
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته
خرید تتر

۳- کیف پول نرم‌افزاری اتمیک ولت Atomic

کیف پول نرم‌افزاری اتمیک

اگر به دنبال بهترین کیف پول تتر USDT باشید، با احتمال زیاد کیف پول اتمیک از دیگر اسم‌هایی است که به آن بر‌خورده‌اید. اتمیک ولت یک کیف پول نرم‌افزاری و غیر‌حضانتی است که از بیش از ۱,۰۰۰ ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند. این کیف پول در سال ۲۰۱۷ ساخته شده است و از آن برای خرید، سواپ، ذخیره و استیک دارایی‌های دیجیتال می‌توانید استفاده کنید. 

برای راه‌اندازی کیف پول اتمیک از برنامه‌ی آن در موبایل (iOS و Android) و همچنین افزونه آن در مرورگر کروم می‌توانید استفاده کنید. جزئیات بیشتر این کیف پول و همچنین نحوه نصب آن را در مقاله «آموزش کیف پول اتمیک» بررسی کرده‌ایم.

4- کیف پول نرم‌افزاری اکسودوس یا اگزودوس Exedus

کیف پول نرم‌افزاری اکسودوس برای تتر

گزینه‌های مختلفی برای انتخاب بهترین کیف پول تتر وجود دارد و این بار، کیف پول اکسودوس Exedus که به آن اگزودوس نیز گفته می‌شود، یکی از سازگار‌ترین و کاربر‌پسند‌ترین کیف پول‌های نرم‌افزاری موجود است. این کیف پول در سال ۲۰۱۵ ساخته شده است و در کنار تتر، از بیش از ۱۰۰,۰۰۰ ارز دیگر پشتیبانی می‌کند. نکته‌ای که کیف پول اکسودوس را از دیگر کیف پول‌ها متمایز می‌کند، سازگاری آن با کیف پول‌های سخت‌افزاری مانند لجر و ترزور است.

این کیف پول در موبایل و دسکتاپ قابل استفاده است. همچنین یک کیف پول مخصوص برای نرم‌افزار‌های غیر‌متمرکز و وب۳ وجود دارد که در افزونه Chrom و Brave می‌توانید از آن استفاده کنید. اطلاعات بیشتر درباره این کیف پول را در مقاله «آموزش کیف پول اکسودوس» مطالعه کنید.

5- کیف پول سخت‌افزاری لجر Ledger

کیف پول سخت‌افزاری لجر

اگه به دنبال بهترین کیف پول تتر در نسخه سخت‌افزاری هستید، لجر یکی از گزینه‌های محبوب و ایده‌ال برای شماست. شرکت لجر در سال ۲۰۱۴ تاسیس شد و اولین محصول این شرکت، یعنی کیف پول سخت‌افزاری لجر نانو ایکس Ledger Nano X، در سال ۲۰۱۶ عرضه شد. 

با استفاده از برنامه Ledger Live می‌توانید در تمامی کیف پول‌های شرکت لجر بیش از ۵,۰۰۰ ارز دیجیتال از جمله تتر را ذخیره و مدیریت کنید. جزئیات بیشتر درباره این کیف پول را در مقاله «کیف پول لجر چیست» بررسی کرده‌ایم.

6- کیف پول سخت‌افزاری ترزور Trezor

کیف پول سخت‌افزاری ترزور

به دنبال کیف پول لجر که از محبوبیت بالایی برخوردار است، کیف پول سخت افزاری ترزور Trezor نیز از گزینه‌های پر‌کاربرد به حساب می‌آید که از بیش از ۱,۰۰۰ ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کنند. مدل Trezor One اولین کیف پول ترزور است که در سال ۲۰۱۴ عرضه شد. از دیگر مدل‌های محبوب و پر‌فروش آن می‌توان به ترزور تی Trezor T نیز اشاره کرد.

تمامی کیف پول‌های سخت افزاری شرکت ترزور با برنامه مخصوص آن یعنی Trezor Suit قابل نصب و راه‌اندازی هستند و از همین برنامه برای مدیریت ارز‌های خود باید استفاده کنید. در کنار این برنامه، ترزور با کیف پول‌های نرم‌افزاری واسطه‌ای مانند اکسودوس که در بالا‌تر توضیح دادیم و متامسک MetaMask نیز سازگاری دارد. برای آشنایی بیشتر با این کیف پول و مدل‌های محبوب آن، پیشنهاد می‌کنیم مطلب «معرفی و آموزش کامل کیف پول سخت افزاری ترزور» را مطالعه کنید.

7- کیف پول سخت‌افزاری سیف پال SafePal

کیف پول سخت‌افزاری سیف‌پال

در میان بهترین کیف پول‌های سخت‌افزاری تتر، نام لجر و ترزور بیشتر از گزینه‌های دیگر شنیده شده است. اما گزینه‌های امن و ایده‌آل دیگری نیز مانند کیف پول سخت‌افزاری سیف پال وجود دارند. در کنار ورژن نرم‌افزاری آن که در بالا‌تر اشاره کردیم، از کیف پول‌های سخت‌افزاری این برند مانند مدل‌های SafePal S1 Pro SafePal S1 و SafePal X1 نیز می‌توانید استفاده کنید.

در مطلب «معرفی کیف پول سیف پال»، به صورت تصویری کار با این کیف پول را آموزش داده‌ایم.

آموزش نصب و کار با بهترین کیف پول تتر (نرم‌افزاری)

در میان گزینه‌هایی که برای انتخاب بهترین کیف پول USDT معرفی کردیم، تراست ولت یکی از محبوب‌ترین انتخاب کاربران است که بالاترین سطح پشتیبانی از ارز‌های مختلف را دارد. در ادامه، نحوه کار با تراست ولت Trust Wallet (دریافت و ارسال تتر) را مرحله به مرحله آموزش داده‌ایم.

۱- دانلود و راه‌اندازی کیف پول

برای نصب کیف پول تراست ولت Trust Wallet لازم است بسته به نوع موبایل خود، یکی از ورژن‌های iOS یا Android را دانلود کنید. پس از دانلود و نصب برنامه، روی گزینه ایجاد یک کیف پول جدید (Create a new wallet) کلیک کنید. بعد از آن باید رمز عبوری برای کیف پول خود تعیین و آن را تایید کنید.

سپس مراحل ساخت کیف پول شما تکمیل می‌شود.

مراحل راه‌اندازی کیف پول تراست

۲- دریافت تتر

فرض کنید فردی قصد دارد برایتان تتر ارسال کند یا مقداری تتر در یکی دیگر از کیف پول‌های خود دارید و می‌خواهید آن را به کیف پول تراست ولت خود منتقل کنید. در چنین شرایطی، باید از آدرس مخصوص دریافت تتر در کیف پولتان استفاده کنید. 

برای این منظور کافی‌ است وارد تراست ولت شوید، روی گزینه دریافت Receive کلیک کرده و آدرس یا کد QR اختصاصی خود را دریافت کنید. سپس می‌توانید این آدرس را در اختیار شخصی که می‌خواهد برایتان تتر ارسال کند قرار دهید. همچنین می‌توانید این آدرس را در کیف پول دیگر خود کپی کرده و تتر‌های خود را انتقال دهید.

دریافت تتر در تراست ولت توجه داشته باشید شبکه‌ مقصد، یعنی شبکه‌ای که شما در کیف پول تراست ولت خود انتخاب می‌کنید باید با شبکه مبدا، یعنی شبکه‌ای که می‌خواهید از آن تتر دریافت کنید، یکی باشد. 

برای مثال اگر شبکه‌ای که می‌خواهید از آن تتر دریافت کنید TRC20 باشد، باید در کیف پول تراست ولت نیز آدرس تتر TRC20 خود را انتخاب کنید.

۳- ارسال تتر

اگر در کیف پول تراست ولت خود تتر داشته باشید و بخواهید آن را به کیف پول دیگری ارسال کنید، لازم است روی گزینه ارسال Send کلیک کنید. در صفحه باز شده آدرس مقصد و همچنین مقدار تتر را وارد کنید. دقت داشته باشید که در اینجا نیز شبکه مقصد و شبکه‌ای که شما تتر روی آن دارید باید یکی باشد و کارمزد تراکنش بر اساس شبکه انتخابی شما تعیین می‌شود.

ارسال تتر در تراست ولت

برای مثال اگر تتر‌های شما در شبکه اتریوم ERC20 باشد، باید آن را به آدرس تتر ERC20 ارسال کنید و کارمزدی که می‌پردازید بر اساس اتریوم (گس‌فی) خواهد بود. از طرفی دیگر، اگر تتر‌های شما روی شبکه ترون TRC20 باشد، باید آدرس کیف پول مقصدی که وارد می‌کنید تتر TRC20 باشد و کارمزد شبکه بر اساس توکن ترون خواهد بود.

مقایسه اجمالی بهترین کیف پول تتر در سال 2025

تا به اینجا به بررسی بهترین کیف پول‌های تتر USDT و نحوه استفاده از یکی از محبوب‌ترین آن‌ها، یعنی تراست ولت، پرداختیم. در واقع انتخاب هر کدام از موارد گفته شده به عنوان بهترین کیف پول تتر، به هدف و نیاز‌های شما بستگی دارد. 

برای مثال اگر شما به صورت روزانه به خرید و فروش تتر می‌پردازید، استفاده از کیف پول‌های نرم‌افزاری انتخاب ایده‌آل‌تری به حساب می‌آیند. توجه داشته باشید در کنار انتخاب یک کیف پول امن، استفاده از یک صرافی ارز دیجیتال معتبر نیز نقش پر‌رنگی در تامین دارایی‌های شما دارد. در مقاله «بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی» به مقایسه کامل ۶ مورد از صرافی های ارز دیجیتال ایرانی پرداخته‌ایم تا شما تصمیم‌گیری بهتری داشته باشید.

از طرفی دیگر، در صورتیکه می‌خواهید در بازه طولانی‌مدتی تتر‌های خود را ذخیره کنید، کیف پول‌های سخت‌افزاری گزینه امن‌تری هستند. در ادامه و برای اینکه انتخاب راحت‌تری داشته باشید، به بررسی اجمالی ویژگی‌های هریک از کیف پول‌های گفته شده، پرداخته‌ایم.

نام کیف پول سال ساخت هزینه پشتیبانی از ارز دیجیتال مزایا معایب
تراست ولت Trust Wallet ۲۰۱۷ رایگان ۱۰ میلیون ارز دیجیتال رابط کاربری ساده، مناسب برای مبتدی‌ها، پشتیبانی از تعداد زیاد رمزارز  ریسک‌های مربوط به هک‌های آنلاین
سیف پال(نرم‌افزاری)  SafePal ۲۰۱۸ رایگان ۲۰۰,۰۰۰ ارز دیجیتال رابط کاربری خوب، ارائه امکانات DeFi مانند سایر کیف‌های نرم‌افزاری در معرض خطر حملات آنلاین و بد‌افزار‌ها 
اتمیک ولت Atomic Wallet ۲۰۱۷ رایگان ۱۰,۰۰۰ ارز دیجیتال قابلیت مبادله درون‌برنامه‌ای تجربه کاربری متوسط، مشکلات امنیتی در گذشته
اکسودوس یا اگزودوس Exedus ۲۰۱۵ رایگان ۱۰۰,۰۰۰ ارز دیجیتال رابط کاربری ساده، سازگار با کیف پول‌های سخت‌افزاری لجر و ترزور نیاز به اعتماد به توسعه دهنده (متن باز نیست)
لجر Ledger ۲۰۱۴ از ۶۰ دلار ۵,۰۰۰ ارز دیجیتال امنیت بالا، مدل‌های متنوع کیف پول و سخت افزار مخصوص برای  برای بک‌آپ عدم سهولت برای استفاده روزانه، نیاز به هزینه
ترزور Trezor ۲۰۱۴ از ۵۰ دلار ۱,۰۰۰ ارز دیجیتال امنیت بالا و مدل‌های متنوع عدم سهولت برای استفاده روزانه، نیاز به هزینه، پشتیبانی کمتر از برخی کوین‌ها نسبت به لجر
سیف پال (سخت‌افزاری) ۲۰۱۸ از ۴۰ دلار امنیت بالا به همراه قیمت مناسب‌تر از لجر و ترزور رابط کاربری ضعیف‌تر از رقبا، شناختگی کمتر

گفتار پایانی

در این مقاله، بهترین کیف پول‌ تتر (USDT) را برای ذخیره‌ امن و مدیریت آسان این ارز دیجیتال معرفی کردیم. این کیف پول‌ها از نظر امنیت، سهولت استفاده، قابلیت‌ها و امکانات، نسبت به دیگر کیف پول‌ها برتری داشته و برای استفاده روزانه یا نگهداری بلندمدت ارز دیجیتال تتر مناسب هستند. شما می‌توانید با توجه به نیاز‌ها و ترجیحات خود، از میان این کیف پول‌ها یکی را برای نگه‌داری ارز دیجیتال تتر انتخاب کنید. 

به نظر شما بهترین کیف پول USDT کدام است؟ شما تا به حال تجربه استفاده از کدام کیف پول را داشته‌اید؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

  • بهترین کیف پول تتر برای ایرانی‌ها کدام است؟

تراست ولت، سیف‌پال و حتی گزینه‌های سخت‌افزاری، همگی برای ذخیره تتر توسط کاربران ایرانی کاربرد دارند. البته بهتر است هنگام استفاده از ولت‌های نرم‌افزاری از VPN استفاده کنید.

  • بهترین کیف پول تتر چه ویژگی‌هایی دارد؟

سهولت استفاده، پشتیبانی از انواع بلاک چین‌های تتر، کارمزد کم و رابط کاربری ساده از مهمترین ویژگی‌های بهترین کیف پول تتر است.

  • آیا کیف پول تتر رایگان است؟

گزینه‌های نرم‌افزاری رایگان هستند، اما کیف پول‌های سخت‌افزاری تتر قیمت‌های مختلفی دارند.

  • چند نوع ولت تتر داریم؟

در حالت کلی سه نوع ولت تتر داریم: کیف پول سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و تحت وب (آنلاین).