مقایسه و محاسبه کارمزد انتقال تتر در شبکه‌های بلاکچینی

تاریخ انتشار: 7 اردیبهشت 1402 | آخرین به‌روزرسانی: 2 آبان 1402
زمان مطالعه:  9 دقیقه
مقایسه کارمزد انتقال تتر در شبکه‌های بلاکچینی/انتقال تتر با کمترین کارمزد!

درباره‌ی بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر چه می‌دانید؟ برای پاسخ به این سوال ابتدا کمی درباره‌ ارز دیجیتال تتر توضیح می‌دهیم. تتر یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین‌ها در دنیای کریپتوکارنسی است که با نماد USDT شناخته می‌شود. این ارز دیجیتال، استیبل کوینی است که قیمت آن همواره با یک دلار آمریکا برابر بوده و برای حفظ ارزش دارایی‌های در نوسانات بازار، خرید و فروش سایر رمزارزها، انجام پرداخت‌های بین‌المللی و دور زدن تحریم‌ها، ابزاری مناسب است.

کاربرد تتر و ارزهای دیجیتال

ارزهای دیجیتال یا رمزارزها، نوعی پول الکترونیک هستند که برای انتقال و جابجایی به واسطه‌ای مانند بانک یا دولت نیازی ندارند و مستقیما بین طرفین معاملات منتقل می‌شوند. این پول‌ها روی شبکه‌های بلاک‌چین ذخیره و ثبت می‌شوند و تمامی این تراکنش‌ها نیز به صورت شفاف و قابل‌ ردیابی هستند. ما در این مقاله از بیت پین قصد داریم بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر را معرفی کنیم؛ در میان‌ِ این گزینه‌ها، شبکه‌های جدیدِ اضافه شده به صرافی بیت پین نیز وجود دارند.

مقایسه انتقال کارمزد تتر در شبکه‌های بلاکچینی مختلف

مقایسه انتقال کارمزد تتر در شبکه‌های بلاکچینی مختلف

برخلاف سایر رمزارزها که قیمت آن‌ها به عواملی مانند عرضه و تقاضای بازار وابسته است، تتر یک استیبل کوین است که قیمت آن به نوسانات ارز فیات دلار، بستگی دارد و ارزش آن هميشه برابر با يك دلار آمریکا است.

اهمیت تتر برای ایرانی‌ها

انتقال با کمک تتر برای ایرانی‌ها چندین مزیت دارد. اول اینکه تتر، استیبل کوین است که قیمت آن تحت تاثیر نوسانات بازار کاهش پیدا نکرده و ارزش دارایی‌ دیجیتال‌ حفظ می‌شود. دوم اینکه تتر، توکن بین‌المللی است که می‌تواند برای پرداخت‌های خارج از کشور، خرید و فروش سایر رمزارزها، خرید کالا و خدمات آنلاین و دور زدن تحریم‌ها نیز استفاده شود. علاوه بر دو مزیت قبلی، تتر، توکنی است که انتقالات از طریق آن با هزینه‌ی پایین و در زمانی کوتاه، به صورت آنلاین و بدون نیاز به واسطه، انجام می‌شود.

بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر

تتر در زمان راه‌اندازی، روی شبکه بلاک چینِ بیت کوین با پروتکل Omni عرضه شد، اما با گذشت زمان و رشد بازار، به شبکه‌های دیگری هم گسترش یافت. در حال حاضر تتر روی چندین شبکه بلاک چین مختلف قابل دسترس است؛ هر شبکه بلاک‌چین، مزایا و معایب خاص خود را دارد و بسته به نیاز و هدف کاربر، می‌توان از شبکه‌ی مناسب استفاده کرد. در ادامه به معرفی و مقایسه بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر می‌پردازیم.

از پیوند بلاک‌چین و هوش مصنوعی، به پول می‌رسیم؟

جوابت تو شماره ۱۴ ماهنامه دامیننسه!

    شبکه اتریوم (Ethereum)

    اتریوم شبکه‌ی بلاک چین هوشمند است که قابلیت اجرای قرارداد‌های هوشمند را دارد. تتر در سال ۲۰۱۷ روی شبکه‌ی اتریوم منتقل و به صورت توکن ERC-20 عرضه شد. ERC-20 استانداردی برای توکن‌های قابل تبادل روی شبکه اتریوم است که با قرارداد‌های هوشمند پیاده‌سازی می‌شود. معاملات و تراکنش‌های تتر روی شبکه اتریوم با استفاده از آدرس‌های بلاک چین اتریوم، ثبت و ذخیره می‌شوند.

    شبکه ترون (Tron)

    ترون شبکه بلاک چین هوشمندی است که مانند اتریوم، قابلیت اجرای قرارداد‌های هوشمند را دارد. این شبکه، در سال ۲۰۱۸ راه‌اندازی و به عنوان رقیبی برای اتریوم معرفی شد. Tron با تمرکز بر صنعت محتوای دیجیتال، سعی دارد پلتفرمی غیرمتمرکز برای خلق و اشتراک محتوا ارائه دهد. امکان انتقال تتر، در سال ۲۰۱۹ روی شبکه‌ی ترون فراهم و به صورت توکن TRC-20 عرضه شد. TRC-20 استانداردی برای توکن‌های قابل تبادل روی شبکه ترون است که با قرارداد‌های هوشمند پیاده‌سازی می‌شود.

    شبکه BEP-20

    شبکه بِپ بیست (BEP-20)، استانداردی برای توکن‌های قابل تبادل روی شبکه Binance Smart Chain یا BSC است که با قرارداد‌های هوشمند پیاده‌سازی می‌شود. BSC، برای انتقالات صرافی غیرمتمرکز Binance DEX طراحی شده، به عنوان زیرشاخه‌ای از شبکه Binance Chain عمل کرده و نقل و انتقالات روی آن سریع و کم‌هزینه انجام می‌شوند. امکان انتقال توکن تتر در سال ۲۰۲۰ روی شبکه BSC فراهم و به صورت توکن BEP-20 عرضه شد. این توکن روی شبکه BSC با استفاده از آدرس‌های بلاک‌چین BSC، معامله و منتقل می‌شود.

    شبکه آربیتروم (Arbitrum)

    آربیتروم، استانداردی برای توکن‌های قابل تبادل روی شبکه‌ای با همین نام (Arbitrum) است که با قرارداد‌های هوشمند پیاده‌سازی می‌شود. این شبکه، پروتکل لایه دوم بلاک چین اتریوم است که با استفاده از راهکار Optimistic Rollup یا رول‌آپ خوشبینانه، امکان اجرای قرارداد‌های هوشمند را با سرعت و هزینه پایین فراهم می‌کند.

    رول‌آپ خوشبینانه، راهکاری برای مشکل مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم است که با جمع آوری و فشرده‌سازی تراکنش‌ها در خارج از زنجیره اصلی، فشار کاری را از روی بلاک چین اتریوم کاهش داده و سپس نتایج را به زنجیره اصلی ارسال می‌کند. امکان انتقال تتر در سال ۲۰۲۱ روی شبکه آربیتروم فراهم و به صورت توکن ARB عرضه شد؛ آربیتروم یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر محسوب می‌شود.

    شبکه کوکوین شیرز (KCC)

    کوکوین شیرز استانداردی برای توکن‌های قابل تبادل روی شبکه KuCoin Community Chain یا KCC بوده که روی پروتکل KCS ساخته شده است. KCS، توکنی خودگردان است که به عنوان سوخت شبکه KCC عمل می‌کند و با همگام سازی با شبکه‌ی اتریوم، در سال ۲۰۲۱، انتقال ارز دیجیتال تتر روی آن فراهم شد؛ کوکوین شیرز هم یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر به شمار می‌رود.

    شبکه اپتیمیزم (Optimism)

    اپتیمیزم، استانداردی برای توکن‌های قابل تبادل روی شبکه Optimism است که مانند آربیتروم، راهکار لایه دو برای برطرف کردن مشکل مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم، از طریق رول‌آپ خوشبینانه (Optimistic Rollup)، ارائه می‌دهد. اپتیمیزم با افزایش توان عملیاتی شبکه اتریوم، امکان ساخت توکن‌های قابل تبادل را فراهم می‌کند. امکان انتقال تتر در سال ۲۰۲۱ روی شبکه اپتیمیزم فراهم شد و این شبکه هم یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر شناخته می‌شود.

    شبکه آوالانچ (Avalanche) – C-Chain

    آوالانچ، شبکه بلاک چین هوشمندی است که با استفاده از الگوریتم اجماع جدیدی به نام Snowman، امکان اجرای قرارداد‌های هوشمند و ساخت توکن‌های قابل تبادل را فراهم می‌کند. این شبکه به عنوان یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر معرفی می‌شود.

    الگوریتم اجماع Snowman، براساس DAG (مخفف عبارت Directed Acyclic Graph) پیاده‌سازی شده و با حفظ خطی بودن زنجیره، سرعت و امنیت بالایی برای انجام تراکنش‌ها ارائه می‌دهد. آوالانچ با پشتیبانی از زیرشبکه‌های مختلف، امکان سفارشی‌سازی و تطبیق‌پذیری را به ارمغان می‌آورد و امکان انتقال ارز دیجیتال تتر نیز در سال ۲۰۲۱ روی این شبکه‌ فراهم شد.

    شبکه پالیگان (Polygon)

    پالیگان، پروتکل لایه دوم بلاک چین اتریوم است که با استفاده از راهکاری به نام پلاسما (Plasma)، امکان اجرای قرارداد‌های هوشمند و ساخت توکن‌های قابل تبادل را فراهم می‌کند. پلاسما هم مانند آربیتروم و اپتیمیزم، راهکاری لایه دو برای برطرف کردن مشکل مقیاس‌پذیری شبکه اتریوم است که با ایجاد زنجیره‌های فرعی، بار را از بلاک چین اصلی برداشته و سپس نتایج را به زنجیره اصلی ارسال می‌کند.

    پالیگان با کاهش هزینه و افزایش سرعت شبکه اتریوم، امکان ساخت توکن‌های قابل تبادل را فراهم کرده و انتقال تتر نیز در سال ۲۰۲۱ روی شبکه‌ی پالیگان عملی شد؛ این شبکه، یکی از بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر است.

    کارمزد انتقال تتر در شبکه‌های مختلف

    کارمزد انتقال تتر در شبکه‌های مختلف بستگی به گس فی و ترافیک شبکه دارد. گَس درواقع نوعی توکن است که برای اجرای تراکنش‌ها در شبکه بلاک چین مصرف می‌شود؛ هر چه گس فی بیشتر، کارمزد انتقال هم بیشتر و باز هم هر چه ترافیک شبکه بیشتر، کارمزد انتقال هم بیشتر می‌شود. در جدول زیر، کارمزد بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر را مشاهده می‌کنید.

    شبکه کارمزد انتقال
    اتریوم – ERC20 ۴٫۲۶ تتر
    ترون – TRC20 ۲ تتر
    BEP20 ۱ تتر
    آربیتروم – ARB ۰٫۶ تتر
    کوکوین شیرز – KCC ۰٫۴ تتر
    اپتیمیزم – Optimism ۰٫۶ تتر
    آوالانچ – Avalanche ۱ تتر
    پالیگان – Polygon ۰٫۸ تتر

    سرعت انتقال تتر در شبکه‌های مختلف

    سرعت انتقال تتر در شبکه‌های مختلف بستگی به زمان تولید بلاک و تعداد تاییدات لازم برای انجام تراکنش‌ها دارد. زمان تولید بلاک مدت زمانی است که طول می‌کشد تا بلاکی جدید در شبکه بلاک چین ساخته شود. تعداد تاییدات هم تعداد بلاک‌هایی است که بعد از بلاک مورد نظر ساخته می‌شوند. هر چه زمان تولید بلاک کمتر و تعداد تاییدات بیشتر باشد، سرعت انتقال هم بیشتر می‌شود. در جدول زیر سرعت انتقال بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر را می‌بینید.

    شبکه زمان تولید بلاک سرعت انتقال
    اتریوم – ETH ۱۵ ثانیه حدود ۳ دقیقه
    ترون – TRC20 ۳ ثانیه حدود ۱ دقیقه
    BEP20 ۳ ثانیه حدود ۱ دقیقه
    آربیتروم – Arbitrum ۲ ثانیه حدود ۲ ثانیه
    کوکوین شیرز – KCC ۳ ثانیه حدود ۱٫۵ ثانیه
    اپتیمیزم – Optimism ۰٫۶ ثانیه حدود ۰٫۶ ثانیه
    آوالانچ – Avalanche ۰٫۵ ثانیه حدود ۰٫۵ ثانیه
    پالیگان – Polygon ۲ ثانیه حدود ۲ ثانیه

    نتیجه‌گیری

    با توجه به مقایسه شبکه‌های مختلف تتر، می‌توان گفت که هر شبکه مزایا و معایب خاص خود را دارد و بسته به نیاز و هدف کاربر، می‌توان از شبکه‌ای مناسب استفاده کرد. برخی از شبکه‌ها مانند ترون و BEP-20 کارمزد پایین و سرعت بالایی داشته، اما امنیت و پایداری کمتری هم دارند. شبکه‌های آربیتروم و اپتیمیزم کارمزد پایین و سرعت بالایی دارند، اما جدیدتر هستند و کمتر شناخته شده‌اند. شبکه‌های آوالانچ و پالیگان کارمزد کم و سرعت بسیار بالایی دارند، اما برای انجام تراکنش به تغییر شبکه نیاز دارند.

    پیشنهاد بیت پین

    برای استفاده از بهترین شبکه‌ها برای انتقال توکن تتر، باید عواملی مانند هزینه، سرعت، امنیت، پایداری، قابل دسترسی، سازگاری و آشنایی را در نظر گرفت. بسته به اولویت‌های خود، می‌توانید شبکه‌ای مناسب را انتخاب کنید.

    پلتفرم بیت پین برای راحتی شما کاربران عزیز، علاوه بر شبکه‌های TRC20, ERC20 و BEP20، پنج مورد از بهترین شبکه‌ها برای انتقال توکن تتر را با نام‌های آربیتروم، اپتیمیزم، کوکوین شیرز، آوالانچ و پالیگان را با کارمزدهای کمتر به پلتفرم حرفه‌ای خود اضافه کرده است. برای انتخاب مناسب‌ترین شبکه برای انتقال توکن تتر به موارد زیر دقت کنید:

    • اگر هزینه برای شما مهم نیست و فقط به دنبال امنیت و پایداری هستید، می‌توانید از شبکه اتریوم استفاده کنید.
    • چنانچه هزینه برای شما مهم نیست و فقط به دنبال سرعت هستید، شبکه ترون یا BEP-20 گزینه‌های مناسبی هستند.
    • اگر هر دو فاکتور هزینه و سرعت برای شما مهم هستند و به دنبال ایجاد تعادلی بین آن‌ها هستید، می‌توانید از شبکه آربیتروم یا اپتیمیزم استفاده کنید.
    • اگر هزینه و سرعت بسیار مهم هستند و به دنبال بهترین عملکرد هستید، شبکه‌های پالیگان و آوالانچ هم گزینه‌های مناسبی هستند.

    سوالات متداول

    • چطور تتر را با پایین‌ترین کارمزد انتقال دهیم؟

    برای انتقال تتر بین شبکه‌ها، با کمترین کارمزد، باید از سرویسی برای این انتقال استفاده کنید که گس فی و ترافیک کمتری دارد.

    • کدام شبکه‌ها کمترین کارمزد را برای انتقال تتر دارند؟

    برای انتخاب شبکه‌ای با کمترین کارمزد انتقال تتر، باید به گس فی و ترافیک کمتری شبکه توجه کنید. به طور کلی، شبکه‌های لایه دوم بلاک چین اتریوم مانند آربیتروم و اپتیمیزم و شبکه‌های جدیدتر مانند آوالانچ و پالیگان، کارمزد پایین‌تری دارند.

    • کدام شبکه سرعت انتقال بالاتری را برای تتر ارائه می‌دهد؟

    برای سرعت بالای انتقال تتر، باید از شبکه‌ای استفاده کنید که زمان تولید بلاک و تعداد تاییدات کمتری دارد. در صورت پرداخت گس فی بالاتر، تراکنش سریع‌تر انجام می‌شود.

    گفتار پایانی

    در این مقاله، به بررسی بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر پرداختیم و توضیح دادیم که تتر چیست و چه اهمیتی برای ایرانی‌ها دارد. در ادامه بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر را بر اساس معیارهای کارمزد و سرعت انتقال بررسی کردیم و مزایا و معایب هر شبکه را معرفی کردیم.

    در نظر داشته باشید که این محتوا صرفا جهت اطلاع‌رسانی است و نباید به عنوان مشاوره‌ای برای سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شود؛ توصیه می‌شود برای انجام معاملات تنها به این محتوا بسنده نکنید و قبل از انجام هرگونه معامله‌ای، خودتان تحقیق کرده و از منابع معتبر دیگر هم استفاده کنید.

    از دیدگاه شما کدام شبکه در میان بهترین شبکه‌ها برای انتقال تتر، عملکرد بهتری دارد؟ کدام‌ یک از شبکه‌های معرفی شده در این مقاله برای انجام تراکنش‌های تتر مناسب‌تر هستند؟

    شبنم توایی

    شبنم توایی

    علاقه زیادی به حوزه فناوری و فین تک دارم، درباره ارزهای دیجیتال، بلاک چین، هوش مصنوعی، وب ۳ و سایر موضوعات مرتبط با فناوری می‌نویسمو تحقیق می‌کنم. عاشق سفر و عکاسی هستمو اوقات فراغتم را با کشف جاذبه‌ها و ثبت لحظات زیبا سپری می‌کنم. بزرگترین هدفم تو زندگی یاد گرفتنه و لذت می‌برم از اینکه یادگرفته‌هامو دانش و تجربه‌ام را با دیگران به اشتراک بگذارم و از اونها هم یاد بگیرم.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    ویدیوی وبینار رایگان آشنایی با ربات‌های معاملاتی

    تا به حال پیش آمده که خواب باشید و بعد با حسرت ببینید...

    ۱۰ مورد از بهترین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال + آموزش استفاده

    اندیکاتورها، به‌عنوان ابزارهای کمکی یا مکمل در تحلیل...

    آموزش خرید ارز دیجیتال به زبان ساده!

    آموزش خرید ارزهای دیجیتال، از معدود موارد مهمی است که تمامی...

    دیدگاه‌ها 15 دیدگاه
    در پاسخ به دیدگاه کاربر
    1. Asghar
      Asghar | 4 شهریور 1402

      سلام من ۱۴۶۰۰تتر از طریق برداشت جهانی گلوبال پیمتس که معلق شده بود به کیف پول کوین بیسم واریز شده والان میگه کارمزد گس فی که میگه ۲/۵ اتریم هست واریز کن تا بتونی برداشت کنی البته تا ۲۰ روز پیش اتریوم ۹۲میلیون بود میگفت ۱/۶ واریز کن بعد از پایین آمدن اتریوم میگه ۲/۵ باید بریزی لطفا راهنمایی کنید ؟

    2. ماهان
      ماهان | 28 مرداد 1402

      اگه من مکقع انتقال تتر شبکه صرافی با شبکه کیف پولم یکی نباشه دیگه هیچ جوری نمیشه پولم رو بدست بیارم؟

      • مهران بابایی
        مهران بابایی | 29 مرداد 1402

        سلام ماهان عزیز
        بله اگر شبکه ها متفاوت باشن احتمال از دست رفتن سرمایه شما زیاده
        باید به آدرس ها و شبکه ها دقت کنید
        موفق باشید

    3. فاطمه عنبرستانی
      فاطمه عنبرستانی | 28 اردیبهشت 1402

      خوبه ممنون

    4. Mostafa
      Mostafa | 20 اردیبهشت 1402

      سلام وقت بخیر توی اینستا پیج بیت پین پیام فرستاده هر چقد تتر برامون بزنین دوبرابرش برات ۲۴ ساعتی میزنیم میخاستم ببینم کلاهبرداری نباشه

      • مبین حسینی
        مبین حسینی | 3 خرداد 1402

        سلام مصطفی عزیز
        مراقب هرگونه کلاه‌برداری باشید.
        بیت پین هرگز به شما چنین پیامی نمی‌ده.
        موفق باشید.

    5. Jalile shrify
      Jalile shrify | 20 اردیبهشت 1402

      سلام من تشکر میکنم از همه زحمتکشان بیت پین که واقعا همیشه فعال هستند متشکرم ودر آخر من نتونستم به مسابقه ای که گذاشتند شرکت کنم لطفا راهنمایم کنید

    6. امین
      امین | 20 اردیبهشت 1402

      خدا قوت.
      خیلی خوبه. فقط شبه csc رو هم اضافه کنید عالی میشه.
      چون برای صرافی معروف هست و کارمزدهای پایینی داره میترکونه.
      ارز usdc هم اضافه کنید

      • مهران بابایی
        مهران بابایی | 20 اردیبهشت 1402

        سلام کاربر عزیز
        این مورد به تیم محصول ارجاع داده شد و اگر امکانش باشه حتما اضافه میشه
        موفق باشید

      • هم وطن
        هم وطن | 26 اردیبهشت 1402

        سلام منظور شما از شبکه csc فکر کنم BSC باید باشه درسته؟

        • مبین حسینی
          مبین حسینی | 3 خرداد 1402

          سلام دوست عزیز
          csc مخفف CoinEx Smart Chain هستش و با BSC فرق داره.
          موفق باشید.

    7. کاظم شادکانی
      کاظم شادکانی | 20 اردیبهشت 1402

      با سلام برای انتقال تتر از صرافی های ایرانی آیا باید اول اونو. به کیف پول انتقال داد یا مستقیم هم میشه

      • امین
        امین | 23 بهمن 1402

        شدن میشه انتقال داد ولی ترجیحا بخاطر جلوگیری از مسدود شدن پولتون به کیف پول انتقال بدین بهتره هست. مخصوصاً توی ارز تتر که آمریکا نظارت داره.
        من خودمه برای انتقال به صرافی های خارجی اول ترون یا تُن کوین میگیرم و انتقال میدم به کیف پول بعد از کیف پول انتقال میدن به صرافی خارجی و اونجا تبدیل میکنم به تتر. ترون و تُن آمریکا نمیتونه روش نظارت کنه مثل تتر، و اینکه نسبت به رمزاررزهای دیگه کارمزد انتقال شون خیلی کمتر هست.

    8. برزو علیبازپور دیل
      برزو علیبازپور دیل | 17 اردیبهشت 1402

      عالی

    9. امین چاوشی
      امین چاوشی | 17 اردیبهشت 1402

      سلام…..
      شبکه های لایه دوم.
      …آربیتروم.پالیگان
      BEP20
      بیشتراستفاده میکنم