تفاوت شبکههای ارز دیجیتال BEP2، BEP20، ERC20، OMNI و TRC20 چیست؟
تاریخ انتشار: 25 مهر 1402 | آخرین بهروزرسانی: 28 بهمن 1402
زمان مطالعه:
14 دقیقه
رمزارزها روی شبکههای مختلفی ساخته میشوند که هر کدام ویژگیها و مزایای خاص خود را دارند؛ در این مطلب به بررسی تفاوت شبکههای ارز دیجیتال BEP2، BEP20، ERC20، OMNI و TRC20 میپردازیم.
شبکههای مختلفی برای انتقال ارزهای دیجیتال وجود دارند. اگر سابقه انجام تراکنش با ارزهای دیجیتال را داشته باشید، حتماً متوجه شدهاید که برای انتقال هر کوین یا توکن در بلاک چین، باید حتما شبکه مرتبط با ارز دیجیتال خود را انتخاب کنید. بیشتر کاربران مبتدی هنگام انتخاب شبکه دچار مشکل میشوند؛ چراکه نمیدانند باید کدام شبکه را برای انتقال رمزارز خود انتخاب کنند.
اگر شما هم در انتخاب شبکه مرتبط با ارز دیجیتال خود، به مشکل برخوردهاید، شناخت شبکههای ارز دیجیتال برای شما ضروری است. شاید آشنایی با شبکههای ارز دیجیتال، تاحدی مفهومی پیچیدهای باشد؛ اما یه شما قول میدهیم که با خواندن این مطلب میتوانید دیگر به راحتی شبکههای ارز دیجیتال مختلف را از هم تشخیص داده و از این پس دیگر، گزینهای مناسب با تراکنش خود را انتخاب خواهید کرد.
قبل از اینکه سراغ تعریف شبکههای ارز دیجیتال برویم، باید با یکسری مفاهیم پایه در خصوص ارزهای دیجیتال آشنا شویم. بهطور کلی، در دنیای کرپیتوکارنسیها، اصطلاحات و نمادهای اختصاری بسیاری وجود دارند که برای فعالیت موثر در این بازار باید با آنها آشنا باشیم. برخی از این مفاهیم پایهای برای شناخت شبکههای ارز دیجیتال به قرار زیر هستند:
کوین و توکن
در مورد تفاوت کوین (Coin) و توکن (Token) چه میدانید؟ در دنیای ارزهای دیجیتال، کوین به ارز دیجیتالمستقلی گفته میشود که الگوریتم، هدف و شبکه اختصاصی خود را دارد. از جمله کوینهای بلاک چین میتوان بیتکوین (Bitcoin)، اتریوم (Etherum)، لایتکوین (Litecoin)، ریپل (Ripple) و … را نام برد. توکنها مانند کوینها مستقل نبوده و روی شبکه اختصاصی کوینها ایجاد میشوند. برای مثال، توکنهایی مانند چین لینک (Chain Link)، تتا (THETA)، متیک (MATIC) و … روی شبکه اختصاصی اتریوم ایجاد شدهاند.
کارمزد در بلاک چین
بلاک چین فناوری غیرمتمرکزی است که سرور مرکزی ندارد و تراکنشهای آن را نودها (کاربران و سیستمهای ماینینگ) در شبکه خود تایید کرده و برای انجام این کار پاداش دریافت میکنند. بر همین اساس، وقتی شما تراکنشی را بر بستر بلاک چین انجام میدهید، پاداش نودها بهعنوان کارمزد از شما دریافت میشود. مقدار کارمزد در هر شبکه ارز دیجیتال با شبکه دیگر متفاوت است و به همین خاطر هم در زمان انتقال، باید حتما به کارمزد شبکهها دقت داشته باشید.
آشنایی با مفاهیم پایهای و کاربردی در شبکههای ارز دیجیتال به شما کمک میکند تا این شبکهها را بهتر شناخته و درک کنید؛ در ادامه انواع شبکههای ارز دیجیتال را معرفی و بررسی خواهیم کرد.
از نسل Z تا NFT و تحلیل دوجکوین در شماره جدید دامیننس
دامیننس ۱۵، همین حالا دریافت کن!
انواع شبکههای ارز دیجیتال چیست؟
گفتیم که هر کوین، شبکه بلاک چین اختصاصی خود را دارد؛ حالا این کوینها میتوانند برای ایجاد توکن بر بستر خود، یکسری قوانین تعیین کنند. به قوانینی که شبکههای کوین برای ایجاد توکن وضع کردهاند، «استاندارد توکن» گفته میشود. برای مثال، وقتی شخصی تصمیم میگیرد توکنی جدید بر بستر شبکه اتریوم ایجاد کند، باید از استانداردهای شبکه اتریوم پیروی کند. علاوه بر این، زمانی که شخصی بخواهد توکن خود را بر پایه شبکه بایننس ایجاد کند، باید از استاندارهای توکن آن پیروی نماید.
همین استانداردها سبب شدهاند تا قوانین کلی شبکههای ارز دیجیتال در بلاک چین برای انتقال باهم تفاوت داشته باشند؛ البته ممکن است برخی از این قوانین هم باهم مشترک باشند، بهطوری که حتی میتوان برخی از کوینها را بر بستر کوینهای دیگر هم انتقال داد. بااینحال، اگر زمانی شبکه نادرستی برای انتقال انتخاب شود، داراییهای مالی به ناکجاآباد ارسال خواهند شد. بنابر متفاوت بودن قوانین هر شبکه، استفاده از شبکه متناسب با انتقال هر کوین یا توکن برای افراد ضروری است. در ادامه انواع شبکههای ارز دیجیتال را برای انتقال معرفی خواهیم کرد.
چرا انواع شبکههای ارز دیجیتال وجود دارند؟
در حال حاضر، شبکههای انتقال ارز دیجیتال مختلفی با کاربردهای متفاوتی وجود دارند؛ و چنانچه شخصی بخواهد در بازار کریپتوکارنسیها هرگونه فعالیتی داشته باشد، باید با مشهورترین این شبکهها آشنا شود. شاید با خودتان فکر کنید که اگر بهجای شبکههای ارز دیجیتال مختلف، تنها یک شبکه وجود داشت، نقل و انتقالات رمزارزی با سهولت بیشتری انجام میگرفت؛ این ایده شاید در آینده محقق شود، اما درحالحاضر باید به این نکته توجه داشت که هر شبکه بلاک چینی قوانین و پروتکلهای مخصوص به خود را دارد و توکنهای اجراشده بر بستر هر شبکه، استاندارد متفاوتی با دیگر شبکهها دارند.
شبکه ERC-20
یکی از شبکههای ارز دیجیتال، شبکه ERC-20، یا همان شبکه انتقال توکنهای بلاک چین اتریوم است. ERC مخفف عبارت Ethereum Request for Comment به معنی پروتکل رسمی بهبود بلاک چین اتریوم بوده و استاندارد شبکه ERC-20 را فابین ووگلستلار (Fabin Vogelstellar)، یکی از توسعهدهندگان شبکه اتریوم برای اولین بار در سال ۲۰۱۵ معرفی کرد. استاندارد این شبکه مواردی مانند نحوه ارسال و دریافت توکنها، مقدار عرضه کلی توکنها، بهروزرسانیها و تمامی امورات مالی توکنهای ایجادشده را تعیین میکند.
شبکه ERC-20 به دلیل داشتن قوانین تسهیلکننده برای توسعهدهندگان توکنها، محبوبیت بسیاری دارد؛ بهطوریکه بیشتر توکنهای مشهور بر بستر این شبکه ایجاد شده و توسعه پیدا کردهاند. این شبکه، بهعنوان اولین پلتفرم پوششدهنده قراردادهای هوشمند شناخته میشود و تا امروز هم بیش از دهها هزار قرارداد توکن ERC-20 روی آن ایجاد شده است. اطلاعات تکمیلی این شبکه را در جدول زیر مشاهده میکنید:
شبکه ERC-20 از انواع شبکههای ارز دیجیتال
کاربردها و مزایای شبکه ERC-20
ویژگی شبکه ERC-20
نمونه آدرس شبکه ERC-20
ارزهای دیجیتال پشتیبانیشده در شبکه ERC-20
کیف پولهای پشتیبانیکننده از استاندارد ERC-20
تعریف مقدار توکنهایی که بین آدرسها جابهجا میشوند.
تراکنشهای سریع و ثابت
0x0e806cea8e5beba6df97354ef7f22b66c5a2ce82
رمزارز Chainlink با نماد LINK
کیف پول نرمافزاری اتریوم (MyEtherWallet)
رمزارز Tether با نماد USDT
کیف پول نرمافزاری متامسک (MetaMask)
تعریف میزان خروج توکنها از حساب کاربری؛
رمزارز Maker با نماد MKR
کیف پول نرمافزاری تراست والت (TrustWallet)
حداقل بروز خطا در نقل و انتقالات
رمزارز Polygon با نماد MATIC
کیف پول سختافزاری ترزور (Trezor)
بالانس کردن کاربری توکنداران.
رمزارز Shiba Inu با نماد SHIB
کیف پول نرمافزاری اکسودوس (Exodus)
کیف پولهای سختافزاری لجر (Ledger)
شبکه BEP-2
شبکه بعدی از شبکههای ارز دیجیتال، شبکه BEP2 است که مانند شبکه ERC-20، از مجموعهای قوانین و پروتکل تشکیل شده و برای نقل و انتقالات بلاک چین بایننس (Binance Chain) مورداستفاده قرار میگیرد. BEP-2 مخفف Binance Chain Evolution Proposal 2 است که یعنی طرح پیشنهادی جهت توسعه شبکه بایننس! میتوان گفت که استاندارد BEP-2، نسخهای سادهتر از استاندارد شبکه ERC-20 اتریوم است که روی بایننس عرضه شده تا نقل و انتقالات توکنهای اتریومی بر بستر بایننس با راحتی بیشتری انجام شود.
این استاندارد، داراییهای دیجیتالی و معاملات خاصی را در برمیگیرد که میتوانند در برابر یکدیگر مبادله شده و به یکدیگر تبدیل شوند. برای این مبادلات باید توکن بومی شبکه بایننس، یعنی بایننس کوین (BNB) در میان باشد؛ وقتی کاربری قصد انتقال، خرید یا فروش توکنی با استاندارد BEP-2 را دارد، باید مقدار مشخصی توکن BNB پرداخت کند. اطلاعات تکمیلی این شبکه را در جدول زیر مشاهده میکنید:
شبکه BEP-2 از انواع شبکههای ارز دیجیتال
کاربرد شبکه BEP-2
ویژگی شبکه BEP-2
نمونه آدرس شبکه BEP-2
کیف پولهای پشتیبانی کننده از استاندارد BEP-2
ارائه اطلاعات رمزارزی که روی بایننس چین قرار دارد
تعیین نام، عرضه کلی، آدرس منبع و قابلیت تولید در زنجیره بایننس
bnb136ns6lfw4zs5hg4n85vdthaad7hq5m4gtkgf23
کیف پول سختافزاری ترزور (Trezor)
تعیین نحوه عملکرد توکن روی زنجیره بایننس
نیاز به مِمو در انجام تراکنشها (MEMO به برچسبی اشاره دارد که دلیل انجام تراکنش را بیان میکند!)
کیف پول نرمافزاری تراست والت (TrustWallet)
شبکه BEP-20
استاندارد BEP-20 که به آن BSC هم گفته میشود، استاندارد یکی از شبکههای ارز دیجیتال به اسمارت چین بایننس است؛ BEP-20 مخفف عبارت Binance Smart Chain Evolution Proposal 20 به معنی طرح پیشنهادی جهت تکامل شبکه بایننس اسمارت بوده و بهمنظور ایجاد سازگاری بیشتر با شبکه اتریوم ایجاد شده است. تایید سریع بلاکها و همچنین کارمزد پایین از جمله مواردی هستند که شبکه BSC برای تراکنشهای اتریومی ایجاد کرده است. به انواع توکنهای BEP-20، توکن Pegged نیز گفته میشود. اطلاعات تکمیلی این شبکه را در جدول زیر مشاهده میکنید:
شبکه BEP-20 از انواع شبکههای ارز دیجیتال
کاربرد شبکه BEP-20
ویژگی شبکه BEP-20
نمونه آدرس و ارزهای دیجیتال پشتیبانی شده در شبکه BEP-20
کیف پولهای پشتیبانیکننده از استاندارد BEP-20
اجرای قراردادهای هوشمند بدون افزایش ازدحام در شبکه
سرعت بالا در انجام تراکنشها
آدرس توکنهای شبکه BEP-20 دقیقاً مانند آدرس توکنهای شبکه ERC-20 است و با 0X آغاز میشود.
کیف پول تراست والت (TrustWallet) اولین و بهترین کیف پولی است که از استاندارهای مبتنی بر BEP-20 پشتیبانی میکند.
سازگاری با قراردادهای هوشمند
کارمزد پایین
کیف پول متامسک (MetaMask) هم از استاندارهای مبتنی بر BEP-20 پشتیبانی میکند.
برقراری ارتباط بین زنجیرههای بلاک چین
شبکه TRC-20
یکی دیگر از شبکههای ارز دیجیتال، شبکه TRC-20 است که میتوان آن را شبکه انتقال توکنها روی بلاک چین ارز دیجیتال ترون در نظر گرفت. توکن اختصاصی این شبکه TRX است. به این معنی که کاربران برای اینکه بتوانند توکنهای TRC-20 را توسعه دهند، میبایستی ارز TRX را داشته باشند تا بتوانند آن را بهعنوان ارز قابل پرداخت، به شبکه ترون تحویل دهند. اطلاعات تکمیلی این شبکه را در جدول زیر مشاهده میکنید:
شبکه TRC-20 از انواع شبکههای ارز دیجیتال
کاربرد شبکه TRC-20
ویژگی شبکه TRC-20
نمونه آدرس شبکه TRC-20
ارزهای دیجیتال پشتیبانی شده در شبکه TRC-20
کیف پولهای پشتیبانیکننده از استاندارد TRC-20
توسعه برنامههای غیرمتمرکز در شبکۀ ترون
هزینههای تراکنش رایگان
TWsVAb9EWAgKdumTD7XoEdkvs7AoyvkgN7
(آدرس تمام توکنهای TRC-20 با حرف T آغاز میشوند.)
رمزارز NoleCoin با نماد NOLE
کیف پول سختافزاری لجر نانو اس (Ledger Nano S)
رمزارز BitTorrent با نماد BTT
کیف پول سختافزاری ترزور (Trezor)
سرعت بالای انجام تراکنشها
رمزارز WinkLink با نماد WIN
کیف پول نرمافزاری اتمیک (Atomic)
رمزارز LoveHearts با نماد LVH
کیف پول تحت وب ترونلینک (Tronlink)
شبکه OMNI
اومنی پروتکلی لایهای روی بلاک چین بیتکوین و یکی دیگر از شبکههای ارز دیجیتال است. برنامهنویسان به کمک پروتکل اومنی میتوانند توکنهای خود را بر بستر شبکه بیتکوین توسعه دهند. تمامی اطلاعات توکنهای این لایه مانند آدرس و اطلاعات تراکنشهای آنها مانند بیت کوین است؛ به عبارت دیگر، میتوان OMNI را کیف پولی برای بیت کوین در نظر گرفت. این لایه در سپتامبر ۲۰۱۳ ایجاد شد. اطلاعات تکمیلی این شبکه را در جدول زیر مشاهده میکنید:
شبکه OMNI از انواع شبکههای ارز دیجیتال
کاربرد شبکه OMNI
ویژگی شبکه OMNI
ارزهای دیجیتال پشتیبانیشده در شبکه OMNI
نمونه آدرس شبکه OMNI
رابط بین کاربر و بلاک چین اصلی بیتکوین
امنیت و ثبات بالا
تتر (USDT) اولین ارز ارائهشده روی اومنی است.
1NTMakcgVwQpMdGxRQnFKyb3G1FAJysSfz
(اگر آدرس کیف پول شما با اعداد 1، 3 و یا عبارت bc1 آغاز شود، نوع تتر شما omni است. برای مثال: 183hmGRu)
بهرهگیری از قدرت هش بیتکوین برای انجام تراکنشها
پشتیبانی از پلتفرمهای امنیت مالی
تفاوت BEP-2 و BEP-20
میبینید که دو شبکه BEP-20 و BEP-2 حتی از نظر شکل ظاهری هم بسیار به هم شبیه هستند. هر دوی این شبکهها توسط صرافی بایننس (Binance) توسعه یافتهاند که بزرگترین و مشهورترین صرافی رمزارزی جهان است. اما وجه تمایز آنها در این امر است که آدرسهای شبکه BEP-2 که بلاک چین بایننس چین است، با حروف bnb شروع شده و به پر کردن تگ Memo نیاز دارند. از طرفی، آدرس توکنها در شبکه BEP-20 که بلاک چین بایننس اسمارت چین است، همانند شبکه اتریوم با 0X شروع میشود. بهطور کلی، این دو شبکه، آسانکاری بزرگی برای مبادلات رمزارزی به حساب میآیند و تقریباً از تمام کوین و توکنهای موجود پشتیبانی میکنند؛ اما وقتی شما از بستری به غیر از بایننس برای مبادلات خود بهره بگیرید، لازم است تا از دیگر شبکههای ارز دیجیتال استفاده کنید.
تفاوت شبکه ERC-20 و TRC-20
در تفاوت بین شبکههای نامبرده میتوانیم عنوان کنیم که شبکه ERC-20 استاندارد نقل و انتقالات مالی در بلاک چین اتریوم و TRC-20 استاندارد نقل و انتقالات مالی در بلاک چین ترون است. کارمزد معاملات در شبکه TRC-20 کمتر از شبکه ERC-20 بوده و آدرس توکنهای شبکه ترون با حرف T و آدرس توکنهای شبکه اتریوم با 0X آغاز میشود. با توجه به این تفاوتها، کاربران ترجیح میدهند برای انتقال استیبلکوینهایی مانند تتر (USDT) که روی هر دو شبکه ترون و اتریوم قابل انتقال است، از شبکه ترون استفاده کرده و کارمزد کمتری بپردازند. شما نیز در صورت انتقال تتر از کیف پول یا صرافی به یک کیف پول یا صرافی دیگر، میتوانید از شبکه TRC-20 (به جای تتر USDT TRC-20 از تتر USDT TRC-20) استفاده کنید.
نکاتی در رابطه با انتخاب انواع شبکههای ارز دیجیتال
طبیعتاً موضوع انتخاب شبکههای ارز دیجیتال برای افراد (بهخصوص کاربران مبتدی) کمی گیجکننده است. شاید هنوز هم سوالات زیادی دراینباره داشته باشید؛ اما نهایتاً با افزایش آگاهی خود در این زمینه میتوانید این موضوع انواع شبکههای ارز دیجیتال را برای خود روشن سازید. نکات زیر در وضوح بیشتر این موضوع به شما کمک خواهند کرد:
یکی از ایرادات بزرگ شبکه بلاک چین اتریوم یعنی ERC-20، هزینه بالای کارمزد تراکنشها در آن است. به همین خاطر هم در توکنهایی که به غیر از این شبکه در سایر شبکهها نیز پشتیبانی میشود، سایر شبکهها به ERC-20 ترجیح داده میشود.
برای انتقال توکن با استاندارد BEP-2 به کیف پول خود، باید توکن موردنظر خود را بر بستر BEP-2 در والت جستجو کنید. همچنین به آدرس آن توجه داشته باشید که با bnb آغاز میشود.
در صورت انتقال دارایی بر بستر BEP-2 یا BEP-20 به کیف پول، دارایی شما از جنس همین بسترها خواهد بود؛ بنابراین شما دیگر نمیتوانید آنها را به آدرسی متفاوت مانند ERC-20 ارسال نمایید.
برای پرداخت کارمزد تراکنشها در شبکه BEP-2 و BEP-20 باید از بایننس کوین (BNB) استفاده شود، در حالی که انتقال بر بستر ERC-20، به پرداخت اتریوم (ETH) نیاز دارد.
تمام شبکههای ارز دیجیتال از لایههای امنیتی قابل قبولی برخوردارند. تنها ریسکی که در این بین باقی میماند، درست وارد نکردن آدرسها در هنگام انجام تراکنش است؛ بنابراین باید در هنگام انتقال ارز دیجیتال، حتماً آدرس مقصد را بهدرستی انتخاب نمایید.
اگر در انتخاب شبکه انتقال ارز دیجیتال به مشکل برخوردید، میتوانید برای پی بردن به شبکه مرتبط با توکن خود اطلاعات مربوط به آن توکن را مطالعه کنید. آنگاه توکن مربوط به هریک از شبکههای اتریوم، ترون یا بایننس باشد، میتوانید شبکه مربوط به آن را انتخاب نمایید.
بهطور معمول، تمام ارزهای دیجیتال (کوینها و توکنها) از طریق شبکههای بایننس BEP-2 و BEP-20 قابلانتقال هستند. اما معمولا افرادی از این شبکهها استفاده میکنند که قصد انتقال رمزارز به ولت بایننس را داشته باشند.
نمونه آدرس شبکههای بلاک چین
BEP-2: توکنها در زنجیره بایننس به این صورت آغاز میشود:
bnb136ns6lfw4zs5hg4n85vdthaad7hq5m4gtkgf23
ERC-20: توکنها در زنجیره اتریوم به این صورت آغاز میشوند:
0x0e806cea8e5beba6df97354ef7f22b66c5a2ce82
OMNI: توکنهای شبکه لایهای OMNI به این صورت شروع میشوند:
1JKhrVV9EsgSS5crXLBo9BRVXyuHjf2Tcp
TRC-20: یک استاندارد توکن در شبکه ترون که آدرس آن به این صورت شروع میشود:
TWsVAb9EWAgKdumTD7XoEdkvs7AoyvkgN7
همچنین آدرس BEP-2 نیاز به استفاده از MEMO دارد که برای واریزها و برداشتها از شبکههای ارز دیجیتال OMNI، ERC-20 و TRC20 نیاز نیست.
تفاوت بین انواع شبکههای ارز دیجیتال
بیشتر توکنهای پرطرفدار جزو توکنهای ERC-20 هستند که روی بلاک چین اتریوم ساخته شدهاند.
ERC-20، استانداردی فنی برای قراردادهای هوشمند در بلاک چین اتریوم برای توکنها است.
BEP-20، استانداردی فنی برای پیادهسازی و عرضه توکنها روی بلاک چین بایننس است.
BEP-20، استاندارد توکن در زنجیره هوشمند بایننس است.
علاقه زیادی به حوزه فناوری و فین تک دارم، درباره ارزهای دیجیتال، بلاک چین، هوش مصنوعی، وب ۳ و سایر موضوعات مرتبط با فناوری مینویسمو تحقیق میکنم.
عاشق سفر و عکاسی هستمو اوقات فراغتم را با کشف جاذبهها و ثبت لحظات زیبا سپری میکنم.
بزرگترین هدفم تو زندگی یاد گرفتنه و لذت میبرم از اینکه یادگرفتههامو دانش و تجربهام را با دیگران به اشتراک بگذارم و از اونها هم یاد بگیرم.
اطلاعات خوبی بود ممنون
ولی در حال حاضر من چند روز 800تا تتر برداشت کردم به حساب پلتفرم دیگه ای
و تمام آدرس ها درست انجام شده
ولی نه در حسابم در پلتفرم واریز شده و نه به حساب پیت پین من برگشته
سلام وقتتون بخیر. من از سال ها پیش مقداری رمزارز تو شبکه bep2 داشتم و دنبال نمیکردم اخبار رو که قراره بسته شه. الان به هیچ وجه قابلیت استفاده نداره یعنی؟
سلام ، متن خوبی بود مخصوصا برای افراد مبتدی مثل من ، ولی گله داشتم از پشتیبانی شما توکن داگز را دو روز پیش به صرافی شما ارسال کردم ولی هنوز انتقال داده نشده متاسفانه چت هم ربات کسی جوابگو نیست ، پشتیبانی هم فقط گفت با چت ،
سلام، کارمزدهای شبکه ترون خیلی بالارفته، برای یه انتقال ساده (خرید ترون + کارمزدش همراه با انتقال USDT در شبکه ترون با کارمزدش) حدود 5 دلار باید کارمزد داد روی هم، که خیلی بالاهست، این مبلغ برای حتی مبلغ های پایین هم ثابت این قیمته، آیا کارمزد BEP20 هم همینطور هست یا کمتره؟
سلام حسین عزیز
2 تا راه هست برای تبدیل. یکی اینکه ابتدا ارز خودتون رو به صرافی که از این شبکه و ارز پشتیبانی میکنه واریز کنین، بعدش اونجا در شبکه دیگهای برداشت کنین.
راه دیگه این هست که از طریق پلتفرمهای غیرمتمرکز اقدام به جابهجایی به شبکه bep20 کنین.
سلام من انکر پروتکل داشتم بسته بود الآن باز شده از پرتفوی حذف شده برای باز گرداندن میگه باید برای کارمزد لوناکلاسیک استفاده کنید من نمیدونم چکار کنم لطفاً راهنمای کننید
سلام دوست عزیز
باید بررسی بکنین که فرستنده و گیرنده از یک بلاک چین پشتیبانی بکنن. یعنی اگر میرور پروتکل در بستر بلاک چین اتریوم دارین، سمت گیرنده هم باید میرور پروتکل در بستر اتریوم رو برای واریز پشتیبانی بکنه.
ننظرم این من به کارتهای بانکی ۷تا بانک ها چقدر واریز میکنی الان هرکدام اگه به همه این کارتها هرکدام روزی ۵۰دمیلیون تومان واریز نمایید ومن هم استفاده ببرم تومان گفتم اون موقع. من از این برنامه خیلی خوب وراضی هستم باتشکر
سلام من میخوام از تراست ولت مقداری ترون بفرستم صرافی الان داخل تراست ولت اون قسمت که بستر نوشته coin الان داخل صرافی باید چه بستری انتخاب کنم مثلا بستر trc20 یا بستر دیگه ایی
بسیار عالی و جامع بود
من میخوام مقداری تتر به یک بروک واریز کنم روی هر دو شبکه ترون و اتریوم ، بروکر آدرسی را که میدهد با T شروع میشود
مگر نباید برای بستر اتریوم erc20 اول آدرسش با ox شروع شود؟؟؟
اطلاعات خوبی بود ممنون
ولی در حال حاضر من چند روز 800تا تتر برداشت کردم به حساب پلتفرم دیگه ای
و تمام آدرس ها درست انجام شده
ولی نه در حسابم در پلتفرم واریز شده و نه به حساب پیت پین من برگشته
سلام وقتتون بخیر. من از سال ها پیش مقداری رمزارز تو شبکه bep2 داشتم و دنبال نمیکردم اخبار رو که قراره بسته شه. الان به هیچ وجه قابلیت استفاده نداره یعنی؟
سلام ، متن خوبی بود مخصوصا برای افراد مبتدی مثل من ، ولی گله داشتم از پشتیبانی شما توکن داگز را دو روز پیش به صرافی شما ارسال کردم ولی هنوز انتقال داده نشده متاسفانه چت هم ربات کسی جوابگو نیست ، پشتیبانی هم فقط گفت با چت ،
سلام، کارمزدهای شبکه ترون خیلی بالارفته، برای یه انتقال ساده (خرید ترون + کارمزدش همراه با انتقال USDT در شبکه ترون با کارمزدش) حدود 5 دلار باید کارمزد داد روی هم، که خیلی بالاهست، این مبلغ برای حتی مبلغ های پایین هم ثابت این قیمته، آیا کارمزد BEP20 هم همینطور هست یا کمتره؟
سلام اشکان عزیز
شبکه BEP20 کارمزد پایینتری داره و میتونین استفاده کنین.
سلام لطفا کمک کنید مقدا ی ارزwin روی شبکه bep2دارم چکونه تبدیل به bep20 کنم.ممنون میشم کمک کنید
سلام حسین عزیز
2 تا راه هست برای تبدیل. یکی اینکه ابتدا ارز خودتون رو به صرافی که از این شبکه و ارز پشتیبانی میکنه واریز کنین، بعدش اونجا در شبکه دیگهای برداشت کنین.
راه دیگه این هست که از طریق پلتفرمهای غیرمتمرکز اقدام به جابهجایی به شبکه bep20 کنین.
سلام
این خبر که شبکه bep2بسته میشه صحت داره؟؟
سلام دوست عزیز
بله، 3 ماه فرصت دادن که ارزهای خودتون رو در این شبکه انتقال بدین و تبدیل کنین.
سلام من انکر پروتکل داشتم بسته بود الآن باز شده از پرتفوی حذف شده برای باز گرداندن میگه باید برای کارمزد لوناکلاسیک استفاده کنید من نمیدونم چکار کنم لطفاً راهنمای کننید
سلام حسام عزیز
با پشتیبانی آنلاین یا تلفنی بیت پین در ارتباط باشین تا شما رو راهنمایی کنن.
سلام
من می خوام مقداری ارز میرور پروتکل و ارز سروم واریز کنم، لطفاً راهنمایی کنید از کدام شبکه استفاده کنم
سلام دوست عزیز
باید بررسی بکنین که فرستنده و گیرنده از یک بلاک چین پشتیبانی بکنن. یعنی اگر میرور پروتکل در بستر بلاک چین اتریوم دارین، سمت گیرنده هم باید میرور پروتکل در بستر اتریوم رو برای واریز پشتیبانی بکنه.
سلام
ببخشید حالا برای واریز لایت کوین از کدوم شبکه استفاده کنیم؟
خود لایت کوین یا BEP20؟؟؟؟
دیدگاه من از هر نظر بههربرنامه ای خوب و عالی است
سلام بهمن عزیز
ممنون از نظر و همراهی شما
ننظرم این من به کارتهای بانکی ۷تا بانک ها چقدر واریز میکنی الان هرکدام اگه به همه این کارتها هرکدام روزی ۵۰دمیلیون تومان واریز نمایید ومن هم استفاده ببرم تومان گفتم اون موقع. من از این برنامه خیلی خوب وراضی هستم باتشکر
سلام کاربر عزیز
ممنونیم از نظرتون
سلام من میخوام از تراست ولت مقداری ترون بفرستم صرافی الان داخل تراست ولت اون قسمت که بستر نوشته coin الان داخل صرافی باید چه بستری انتخاب کنم مثلا بستر trc20 یا بستر دیگه ایی
سلام بله باید از همون شبکه trc20 استفاده کنید
بسیار عالی . خداقوت
بسیار عالی و جامع بود
من میخوام مقداری تتر به یک بروک واریز کنم روی هر دو شبکه ترون و اتریوم ، بروکر آدرسی را که میدهد با T شروع میشود
مگر نباید برای بستر اتریوم erc20 اول آدرسش با ox شروع شود؟؟؟
بسیار عالی
دوست خوبِ من
سپاس از حمایتتون.