بایننس بریج چیست؟ آموزش کامل کار با Binance Bridge

تاریخ: 15 فروردین 1401
زمان مطالعه:  4 دقیقه
بایننس-بریج چیست

در دنیای بلاک‌چین، شبکه‌های گوناگونی وجود دارند که به‌صورت مستقل راه‌اندازی شده‌اند. راه‌اندازی شبکه‌های گوناگون به این دلیل است که هرکدام از شبکه‌ها محدودیت‌های خاصی دارند و نیازهای مختلفی را که وجود دارد، برطرف نمی‌کنند؛ به همین دلیل متخصصان به راه‌اندازی شبکه‌های جدید می‌پردازند تا خلأهایی را که در گذشته وجود داشته است، پر کنند. ‌بلاک‌چین‌‌های جدید این امکان را به وجود آوردند تا بتوان در بستر آن‌ها در کمترین زمان ممکن، و با کارمزد بسیار پایین به ثبت تراکنش‌ها پرداخت.

با به وجود آمدن بلاک‌چین‌‌های جدید بسیاری از مشکلاتی که کاربران در گذشته با آن روبه‌رو بودند، رفع شد، اما متفاوت بودن شبکه‌های بلاک‌چین سبب شد، تا کاربران با چالش‌های جدیدی روبه‌رو شوند. یکی از این مشکلات ارتباط میان شبکه‌های مختلف بلاک‌چینی است که خوشبختانه برای رفع آن، راه‌حل‌های مختلفی ارائه شده است. یکی از این راه‌حل‌ها استفاده از بایننس‌بریج است؛ پروژه‌ای است که توسط کمپانی بایننس ارائه شده و در مدت‌زمانی کوتاه توانسته است به محبوبیت بسیار بالایی دست پیدا کند؛ به همین دلیل در ادامه تصمیم گرفته‌ایم شما را بیشتر با آن آشنا کنیم؛ پس پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

بایننس‌ بریج چیست؟

بایننس بریج پروژه‌ای است که هدف آن افزایش قابلیت همکاری میان بلاک‌چین‌های مختلف است تا با استفاده از آن کاربران و توسعه‌دهندگان بتوانند در شبکه‌های بلاک‌چینی مختلف به فعالیت خود بپردازند و مشکلاتی را که در شبکه‌های قدیمی با آن روبه‌رو بودند، رفع کنند. شبکه‌های بلاک‌چینی قدیمی، هرکدام از برخی معایب و محدودیت‌ها برخوردارند که همین امر سبب شده است افرادی که از آن استفاده می‌کنند، با چالش‌های گوناگونی روبه‌رو باشند؛ مثلاً در شبکه اتریوم سرعت انجام تراکنش‌ها در اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز بسیار کند است و کاربران باید مدت‌زمان قابل‌توجهی صبر کنند تا شاهد ثبت تراکنش خود باشند.

با استفاده از بایننس بریج این امکان وجود دارد تا پلی میان بلاک‌چین ‌های مختلف ایجاد شود و بدین طریق مشکلاتی را که در بلاک‌چین‌های قدیمی وجود دارد، برطرف شود. درواقع با استفاده از این سرویس می‌توان از مزایای بلاک‌چین‌‌های مختلف استفاده کرد و قابلیت‌های جدیدی را که ارائه می‌دهند، استفاده کرد. بایننس بریج این امکان را به وجود آورده است تا بتوان توکن‌های سایر شبکه‌ها را به بلاک‌چین‌‌های بایننس انتقال داد. بایننس‌چین و بایننس اسمارت‌چین از بلاک‌چین‌‌های بایننس هستند که با استفاده از بایننس بریج می‌توان رپد توکن‌ها را رویان‌ها انتقال داد.

بایننس بریج چگونه کار می‌کند؟

نحوه کار بایننس بریج بسیار ساده است. درواقع ایده‌ای که در این پروژه اجرا شده است، متعلق به بایننس نیست و در پروژه‌های دیگر بارها استفاده شده است. بایننس‌بریج درواقع نوعی پل بلاک‌چین است که با استفاده از روش‌های مختلفی که وجود دارد به انتقال توکن‌ها به شبکه‌های بایننس‌چین و بایننس اسمارت‌چین می‌پردازد.

برای انتقال توکن به شبکه‌های بلاک‌چین بایننس ابتدا توکن‌های فرد در شبکه مبدأ قفل می‌شود؛ بنابراین تا زمانی که توکن‌های انتقال داده‌شده بازنگردند، نمی‌توان در شبکه مبدأ از آن‌ها استفاده کرد. مدت‌زمان انتقال توکن‌ها به زمان تأییدشدن تراکنش‌ها در شبکه مبدأ بستگی خواهد داشت. در رابطه با کارمزد انتقال توکن‌ها هم تنها هزینه‌ای که باید پرداخت کرد، هزینه کارمزد تراکنش‌هاست که در شبکه مبدأ پرداخت می‌شود.

نکته‌ای که باید بدانید این است که با استفاده از بایننس بریج می‌توان از شبکه‌هایی که پشتیبانی شده‌اند، هرگونه توکنی را انتقال داد. توکن‌های قابل تعویض یکی از رایج‌ترین توکن‌هایی هستند که کاربران با استفاده از بایننس بریج آن را به بلاک‌چین بایننس انتقال می‌دهند تا بتوانند از مزایای مختلفی که این شبکه دارد، برخوردار شوند. در حال حاضر، توکن‌هایی که توسط بایننس بریج پشتیبانی می‌شوند، عبارت‌اند از ERC-20 و TRC-20. پشتیبانی از این توکن‌ها به این معناست که تنها کاربرانی می‌توانند توکن‌های خود را به شبکه بایننس‌چین و بایننس اسمارت‌چین انتقال دهند که در شبکه‌های اتریوم و ترون ارزهای دیجیتال داشته باشند.

مزایای بایننس‌ بریج

در مقایسه با سایر پل‌های بلاک‌چین که در سال‌های اخیر ایجاد شده است، مزایای بسیار زیادی دارد. یکی از مهم‌ترین آن‌ها این است که برای انتقال توکن‌ها به شبکه‌های بایننس هیچ‌گونه کارمزدی دریافت نخواهد شد و کاربران می‌توانند تنها با پرداخت کارمزد در شبکه مبدأ به انتقال توکن‌های خود بپردازند.

 احراز هویت و وارد شدن به حساب کاربری نیاز نیست؛ بنابراین کاربران ایرانی نیز می‌توانند بدون روبه‌روشدن با مشکلات مختلف به استفاده از این سرویس بپردازند. نسبت به شبکه‌های بایننس‌چین و بایننس اسمارت‌چین بسیار سریع‌تر است؛ به‌طوری‌که کاربران می‌توانند تنها بعد از چند دقیقه شاهد انتقال توکن‌های خود باشند. بایننس با طراحی رابط کاربری ساده و حرفه‌ای خود این امکان را برای کاربران به وجود آورده است تا به‌راحتی به استفاده از سرویس بایننس بریج بپردازند و در ساده‌ترین شکل ممکن توکن‌های خود را انتقال دهند، اما در ادامه به‌صورت مختصر روش کار با بایننس بریج را شرح داده‌ایم.

از پیوند بلاک‌چین و هوش مصنوعی، به پول می‌رسیم؟

جوابت تو شماره ۱۴ ماهنامه دامیننسه!

    روش کار با بایننس‌ بریج

    برای استفاده از بایننس بریج تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که با واردشدن به صفحه بایننس بریج به انتخاب کیف پول خود بپردازید و آن را متصل کنید. با اتصال کیف پول شاهد صفحه‌ای خواهید بود که باید شبکه مبدأ و مقصد را در آن وارد کرده و نوع دارایی خود را مشخص کنید. با واردکردن مقدار دارایی می‌توانید گزینه نکست را انتخاب کرده و با انجام مراحل بعد به انتقال توکن‌های خود بپردازید.

    در بایننس بریج این امکان برای کاربران وجود دارد تا توکن‌های خود را از شبکه‌های بومی به بلاک‌چین بایننس انتقال دهند یا توکن‌های بایننس را به شبکه‌های اتریوم یا ترون منتقل کنند.

    سوالات متداول

    • بایننس بریج چیست؟

    بایننس بریج سرویسی است که امکان همکاری میان بلاک‌چین‌های مختلف را فراهم کرده است.

    • آیا استفاده از بایننس بریج برای ایرانیان امکانپذیر است؟

    با توجه به اینکه برای استفاده از بایننس بریج نیازی به احراز هویت نیست، تمامی ایرانیان می‌توانند از آن استفاده کنند.

    • هزینه استفاده از بایننس بریج چقدر است؟

    در حال حاضر کارمزد بایننس بریج صفر است.

    تیم محتوا بیت‌پین

    تیم محتوا بیت‌پین

    تدوین و بررسی مطالب حوزه کریپتو و خلق مقالات کاربردی در حوزه ارزهای دیجیتال.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    وایت پیپر ارز کرونوس (CRO)؛ قدمی به سوی آینده دیجیتال

    آیا به دنبال پروژه‌ای منحصربه‌فرد برای سرمایه‌گذاری در...

    توکن ARC-20 چیست؟ معرفی جدیدترین استاندارد اکوسیستم بیت کوین

    استاندارد توکن ARC-20، از جدیدترین استانداردهای توکن روی...

    نگاهی به وایت پیپر انکر (ANKR): چرا این پروژه متفاوت است؟

    انکر (Ankr 2.0) به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین زیرساخت‌های وب...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر