بازار رمزارزها این روزها رشد چشمگیری داشته و کسانی که از ارزهای مستعد رشد اطلاع داشتند، توانستند سودهای بزرگی به دست آورند. اگر شما هم میخواهید از این فرصتها در بازار پررونق بهرهمند شوید، این مقاله را حتما مطالعه کنید. ما در این مقاله سه رمزارز با پتانسیل رشد بالا را معرفی خواهیم کرد که میتوانند به شما در دستیابی به سودهای قابل توجه کمک کنند.
با ما همراه باشید تا با ترکیب تحلیل فاندامنتال و تکنیکال، این سه رمزارز مستعد رشد را بررسی کنیم.
تحلیل فاندامنتال دی وای دی ایکس | DYDX
پروژه dYdX یکی از پلتفرمهای نوآورانه در دنیای امورمالی غیرمتمرکز (DeFi) است که امکان انجام معاملات مشتقه (سهام، کالا، ارزها و…) را به صورت غیرمتمرکز فراهم میکند. این پروژه با استفاده از قراردادهای هوشمند در بلاک چین اتریوم، امکان انجام معاملات بدون نیاز به واسطههای سنتی مانند بانکها یا صرافیهای متمرکز را فراهم میکند.
تحلیل فاندامنتال دی وای دی ایکس | DYDX
همچنین، کاربران میتوانند به ابزارهایی مانند معاملات مارجین و دائمی دسترسی داشته باشند که به آنان امکان کنترل و مدیریت ریسک بیشتری میدهد. در نهایت، dYdX با هدف بهبود شفافیت و امنیت در بازارهای مالی فعالیت میکند و به کاربران اجازه میدهد تا با سرمایههای خود در محیطی کاملاً غیرمتمرکز معامله کنند.
برای اینکه بیشتر درباره ارز DYDX بدانید، میتوانید مقاله ارز دیجیتال DYDX چیست؟ را بخوانید.
بررسی ارزش قفل شده (TVL) ارز DYDX
ارزش کل قفل شده پروژه DYDX در چند ماه اخیر روند نزولی داشته و قیمت رمزارز آن نیز کاهش یافته است. با این حال، به دلیل وضعیت مطلوب بازار ارزهای دیجیتال و افزایش پذیرش حوزه دیفای، اکنون TVL (حجم کل ارزش قفل شده) DYDX رشد صعودی پیدا کرده و رمزارز آن در حال حاضر کمتر از ارزش واقعی خود معامله میشود. بنابراین، پیشبینی میکنیم قیمت DYDX تا ارزش واقعی خود نسبت به TVL رشد کند.
شاخص آدرسهای شبکه DYDX
تعداد آدرسهای شبکه DYDX به دلیل افزایش کاربران حوزه دیفای در یک سال گذشته رو به رشد بوده و این روند همچنان ادامه دارد. با توجه به افزایش کاربران دیفای و روند صعودی بازار ارزهای دیجیتال، انتظار میرود تعداد این آدرسها همچنان رشد کند و در نتیجه، تقاضا برای ارز DYDX نیز افزایش یابد.
ارز دی وای دی ایکس همبستگی کمی با بیت کوین دارد. این موضوع به این معناست که این رمزار به نوسانات قیمت بیت کوین واکنش کمتری نشان میدهد.
همچنین، بتای ارز DYDX بیش از 1 است. یعنی این رمزارز بازدهی بسیاری نسبت به بیت کوین دارد.
بنابراین، رمزارز DYDX همبستگی کمی با بیتکوین دارد و بازدهی آن بیشتر است؛ این ویژگی باعث میشود DYDX گزینه مناسبی برای افرادی باشد که به دنبال ارزی با ریسک کم و بازده بالا هستند.
با بررسی نمودار DYDX در تایم روزانه، نتیجه میگیریم که قیمت پس از روند نزولی که داشت، اکنون در حال حرکت رنج در یک فشردگی در انتهای روند خود است. قیمت اکنون زیر مقاومت 1.3 دلاری خود در حال نوسان است. اگر قیمت بتواند نواحی حمایتی تعیینشده را حفظ کند، احتمال افزایش تقاضا وجود دارد که میتواند منجر به شکست مقاومت گفته شده و صعود بیشتر قیمت شود.
سطح مقاومت و عرضه مهم در قیمت 1.3 دلار
محدوده حمایت در قیمت 0.84 الی 0.96 دلار
همچنین سایر سطوح مهم، در تصویر نمودار قابل مشاهده است.
از نسل Z تا NFT و تحلیل دوجکوین در شماره جدید دامیننس
دامیننس ۱۵، همین حالا دریافت کن!
تحلیل فاندامنتال رمزارز بیتتورنت | BTT
پروژه بیتتورنت، مبتنی بر بلاک چین ترون است که به دنبال متحول کردن سیستم اشتراکگذاری فایلها و پهنای باند است. این پروژه با توکن اختصاصی خود به نام بیتتورنت شناخته میشود که هدف دارد با ترکیب شبکه همتابههمتا و فناوری بلاک چین، امکان اشتراکگذاری فایلها را سریعتر و مطمئنتر کند. نکته حائز اهمیت این است که کاربران با به اشتراک گذاشتن پهنای باند یا حافظه ذخیرهسازی خود، توکن BTT دریافت میکنند و انگیزه دارند تا منابع خود را در اختیار شبکه بگذارند.
تحلیل فاندامنتال رمزارز بیتتورنت | BTT
به طور کلی، این پروژه نه تنها راهکاری برای دانلود سریعتر و امنتر ارائه میدهد، بلکه مفهوم جدیدی از استفاده از منابع را به وجود آورده که در دنیای دیجیتال امروز، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
برای اطلاعات بیشتر درباره رمزارز BTT، میتوانید مقاله معرفی ارز دیجیتال BTT را مطالعه کنید.
شاخص کل آدرسهای شبکه بیتتورنت
پروژه بیتتورنت که بر بستر شبکه پرسرعت ترون است و از فناوریهای منحصربهفردی بهره میبرد، رشد پیوستهای در تعداد آدرسهای شبکه خود داشته است. با توجه به افزایش نیاز کاربران به پهنای باند و سرعت دانلود بیشتر، انتظار میرود این آدرسها همچنان روند صعودی خود را حفظ کنند و همراه با آن، تقاضا برای ارز BTT نیز افزایش یابد.
شاخص کل آدرسهای شبکه بیتتورنت | منبع: Intotheblock
شاخص آدرس هولدرهای بیتتورنت بر اساس زمان هولد
پروژه بیتتورنت به دلیل منحصربهفرد بودن و جذب تعداد زیادی کاربر، توجه سرمایهگذاران را به خود جلب کرده است و شاخص آدرس هولدرهای آن در حال افزایش است. انتظار میرود این روند صعودی ادامه یابد و سرمایهگذاران بیشتری به رمزارز BTT علاقهمند شوند که در نتیجه، تقاضا برای BTT افزایش خواهد یافت.
شاخص آدرس هولدرهای بیتتورنت بر اساس زمان هولد | منبع: Intotheblock
بررسی همبستگی و بتا BTT در تایم فریم روزانه
ضرایب همبستگی و بتای بیتتورنت بهصورت زیر است:
همبستگی
بتا
نام شاخصها
0.58
0.86
بیت کوین (BTC)
ضریب همبستگی ارز بیتتورنت نسبت به بیت کوین پایین است که واکنش ندادن قیمت این ارز نسبت به تغییرات قیمت بیت کوین را نشان میدهد.
بتای ارز دیجیتال BTT نیز کمتر از 1 است که بازدهی و بازه نوسان کمتری نسبت به بیت کوین دارد. بنابراین، رمزارز بیتتورنت بهعنوان ارزی کمریسک با بازدهی محدود، گزینه مناسبی برای هولدرهای ریسکگریز تلقی میشود.
در تایم فریم روزانه مشاهده میشود که قیمت پس از روند نزولی که در گذشته داشت، اکنون در نزدیکی محدوده حمایتی خود قرار دارد و در انتهای روند توانسته است یک کانال صعودی تشکیل دهد. اگر قیمت بتواند محدوده حمایتی کف کانال (0.0000007669 دلار) را حفظ کند، انتظار میرود پس از جذب نقدینگی کافی، حرکت صعودی خود را آغاز کرده و به سمت اهداف بالاتر حرکت کند.
محدوده حمایت مهم در 0.0000007669 دلار
سطوح هدف در قیمت 0.0000011066 و 0.0000012831 دلار
همچنین سایر سطوح مهمی که برای این رمزارز وجود دارد، در تصویر نمودار مشخص شده است.
تحلیل فاندامنتال چینلینک | LINK
پروژه Chainlink با هدف پلزدن میان دنیای بلاک چین و دنیای واقعی طراحی شده است و از طریق اوراکلهای غیرمتمرکز، اطلاعات خارجی را به قراردادهای هوشمند ارائه میدهد. این پروژه نقش مهمی در توسعه کاربردهای بلاک چین دارد، چرا که دادههای خارج از بلاک چین مانند قیمت داراییها، نتایج رویدادها و دیگر اطلاعات مورد نیاز را با امنیت بالا به بلاک چین منتقل میکند.
تحلیل فاندامنتال چینلینک | LINK
همچنین، قراردادهای هوشمند با استفاده از Chainlink، میتوانند به دادههای واقعی و بهروز دسترسی داشته باشند که دقت و امنیت آنها را به طور قابل توجهی افزایش میدهد. در کل، این پلتفرم یک ابزار کلیدی برای پروژههایی است که به دادههای دقیق و بهروز برای عملکرد پلتفرمشان نیاز دارند.
شاخص کل آدرسهای شبکه لینک
پروژه چین لینک به دلیل همکاریهای گسترده با پروژههای بلاک چینی برای ایجاد پل میان دنیای بلاک چین و دنیای واقعی، توانسته توجه زیادی از سوی کاربران و توسعهدهندگان جلب کند. به همین دلیل، تعداد آدرسهای آن در یک روند خنثی متمایل به صعود قرار دارد. با توجه به وضعیت مطلوب بازار رمزارزها و افزایش استفاده از قراردادهای هوشمند، انتظار میرود تعداد آدرسهای شبکه LINK همچنان افزایش یابد و همراه با آن، تقاضا برای ارز LINK نیز رشد کند.
شاخص کل آدرسهای شبکه لینک | منبع: Intotheblock
شاخص آدرس هولدرهای لینک بر اساس زمان هولد
با افزایش تعداد آدرسهای شبکه لینک و جلب توجه کاربران به این پروژه، تعداد آدرس هولدرهای رمزارز LINK نیز در روندی صعودی قرار گرفته است. به دلیل رشد بازار ارزهای دیجیتال و توجه سرمایهگذاران به پروژه لینک، انتظار میرود تعداد هولدرهای LINK همچنان افزایش یابد و تقاضا برای این ارز همچنان صعودی بماند.
شاخص آدرس هولدرهای لینک بر اساس زمان هولد | منبع: Intotheblock
بررسی ضرایب همبستگی و بتا ارز لینک
در این بخش به بررسی ضریب همبستگی و بتای رمزارز لینک میپردازیم:
همبستگی
بتا
نام شاخصها
0.78
1.25
بیت کوین (BTC)
ارز دیجیتال لینک، ضریب همبستگی آن نسبت به بیت کوین بالا است، یعنی به تغییرات قیمت بیت کوین واکنش زیادی نشان میدهد و ریسک پرتفوی را بیشتر میکند.
از طرفی، بتای این رمزارز بیش از 1 است که بازدهی بیشتری نسبت به ارز بیت کوین دارد. در نهایت رمزارز لینک، یک ارز پرریسک اما با بازدهی بالا است که برای سرمایهگذاران ریسکپذیر گزینه خوبی است.
با بررسی نمودار ارز لینک در تایم فریم روزانه، مشاهده میکنیم که این ارز موفق به عبور از محدوده مقاومت داینامیک خود شده است و بالای این ناحیه در حال معامله است. میتوان انتظار داشت، لینک پس از تکمیل پولبک به ناحیه شکسته شده، حرکت صعودی خود را به سمت سایر سطوح مقاومتی مشخص شده ادامه دهد و با صعود قیمت همراه شود.
ناحیه حمایت و تقاضا در قیمت 7.98 تا 9 دلار
حمایت کوتاهمدت در قیمت 12.45 دلار
سطوح مهم عرضه و مقاومت واقع در 16.69 و 20 دلار
توجه: مقالات منتشر شده در آکادمی بیت پین فقط اهداف آموزشی دارند و نباید آنها را توصیهای مبنی بر خرید، فروش و یا سرمایهگذاری در نظر گرفت.
محمدجواد جعفری
چند سال پیش، پس از تبوتاب بازار بورس ایران با فارکس آشنا شدم و همین موضوع باعث شد که به سراغ یادگیری تحلیل تکنیکال و اقتصاد کلان برم. بعد از مدتی علاقم به اقتصاد بیشتر شد و به صورت حرفهایتر تو این حوزه کار کردم. طولی نکشید که با ورود به دنیای ارزهای دیجیتال، شروع به یادگیری تحلیل فاندامنتال کردم و الان بیشتر زمانم رو روی بررسی پروژههای بلاکچین و تحلیل اقتصاد کشورها میذارم.