بهترین کیف پول ریپل؛ بررسی مزایا و معایب ۱۰ والت برتر XRP (Ripple)
معرفی برترین کیف پول های ریپل XRP؛
تاریخ انتشار: 20 آذر 1400 | آخرین بهروزرسانی: 6 تیر 1402
زمان مطالعه:
5 دقیقه
شاید ریپل همان قطعه گمشده در مجموعه سرمایهگذاری افراد باشد. البته سرمایه گذاری در این حوزه، بدون دانش کافی و شناخت راهکارهای آن میتواند زیان فراوانی را به همراه داشته باشد. در ادامه به بررسی دقیق مفهوم کیف پول ریپل، تهیه آن از صرافی ارز دیجیتال، مزایا و معایب آن خواهیم پرداخت.
به فناوری گفته میشود که به عنوان یک ارز دیجیتال (XRP) و نیز شبکه پرداخت دیجیتال برای معاملات مالی امروزی کاربرد دارد. برنامه نویسان کامپیوتری با نامهای کریس لارسن و جید مک کالب در سال 2012 در قالب شرکت Ripple Labs Inc این تکنولوژی را تهیه و منتشر نمودند. کیف پول ریپل، در قالب سه محتوای مستقل اما با ماهیتی مرتبط به هم ایجاد شده است.
شبکه پرداخت دیجیتال برای معاملات مالی با عنوان Ripple Network
ارز دیجیتالی مورد استفاده در شبکه ریپل با عنوان XRP
پیاده سازی آزمایشگاههای شرکتی ریپل جهت ارتباط دو شبکه قبلی برای پرداخت به صورت بلاکچین در موسسات مالی
با توجه به اینکه سیستمهای پرداخت مالی، اغلب بسیار پیچیده و تکه تکه هستند، ایده پیادهسازی ریپل برای مدیریت و تسهیل پرداختهای مالی شکل گرفت. سیستمهای مالی سنتی اغلب با پرداختهای پرهزینه، زمان انتظار طولانی و عنصر غافلگیرکننده عدم اطمینان همراه بوده است. به کمک کیف پول ریپل میتوان پلتفرمی جایگزین ارائه داد تا پرداختهای برون مرزی به صورت صددرصد امن، فوری و عموماً رایگان صورت پذیرد. علاوه بر موارد ذکر شده امکان استفاده از ارزهای دیجیتال نیز در این پلتفرم امکان پذیر است.
[bs-quote quote=”رشد ارزهای دیجیتال میتواند کند شود اما نمیتواند متوقف شود. برخی از موسسههای مالی دارند به دقت این حقیقت را میپذیرند که سیستمی که در پشت پرده این تراکنشهاست، کارآمدتر و شفافتر از انواع قدیمی آن است.” style=”style-13″ align=”center” color=”#19006d” author_name=”جوزف موسکات” author_job=”رئیس جمهور مالت” author_avatar=”https://bitpin.ir/academy/wp-content/uploads/2021/10/Moskat-e1633337565537.jpg” author_link=””][/bs-quote]
مزایا و معایب 10 کیف پول برتر ریپل
در ادامه به بررسی نکات مثبت و منفی استفاده از انواع کیف پول ریپل پرداخته میشود. این مقایسه میتواند به انتخاب بهترین گزینه برای افراد کمک نماید:
کریپتو والت (CryptoWallet): این راه حل بانکداری رمزنگاریشده به صورت همه جانبه راهگشا خواهد بود. در قالب کیف پول، کارت بدهی، حسابهای بانکی (IBAN)، مبادله رمزنگاری با پشتیبانی 24 ساعته و 7 روز در هفته در سیستم عاملهای اندروید و آیاواس (iOS) قابل دسترسی است. از مزایای آن میتوان به هزینه خرید رایگان و صرافی اختصاصی اشاره کرد. این کیف پول اجازه ذخیره، تجارت و صرف نمودن XRP را فراهم نموده است.در این روش میتوان کیف پول را به کارت نقدی متصل کرد و XRP را به صورت آنلاین یا در فروشگاه خرج نمود. با مبادله داخلی میتوان به خرید و فروش ارزهای دیجیتالای مانندRipple، Litecoin، Bitcoin، Ethereum و Tether به واحد یورو و پوند انگلیس پرداخت. این صندوقها بیمه میشوند و امنیت بسیار بالایی با احراز هویتی دو مرحلهای دارند. در قسمت معایب نیز میتوان دسترسی این کیف پول ریپل در مبادله حضوری به پسوردهای خصوصی را نام برد که کاربران مایل هستند تنها خود، به وجوه دسترسی داشته باشند.
لجر نانو ایکس (Ledger’s Nano X): به عنوان یک کیف پول سخت افزاری با پشتیبانی از بیش از 1000 ارز دیجیتال شناخته میشود. از جمله مزایای آن تمرکز بر امنیت و نگهداری وجوه مالی به صورت آفلاین در خزانه است. این بدان معناست که دسترسی از راه دور به منابع مالی برای هکرها بسیار دشوار خواهد بود. میتوان برای شروع ارسال و دریافت ارز، کیف پول ریپل سخت افزاری را به رایانه متصل کرد. در قسمت معایب هزینه نسبتاً گران 109 پوندی آن قرار میگیرد. فرآیند راه اندازی آن نیز نسبت به گزینههای مشابه کمی پیچیدهتر عنوان شده است. در ضمن انتقال ارز نیز کمی کندتر از سایر گزینهها صورت میپذیرد.
ترزور (Trezor): به عنوان یکی دیگر از کیف پولهای سخت افزاری و ذخیره آفلاین ارز دیجیتال شناخته میشود. از جمله مزایای آن میتوان به ذخیره کردن آفلاین ارز و در نتیجه افزایش امنیت برای جلوگیری از نفوذ هکرها، انتقال وجوه به صورت آنلاین و به طور مستقیم به دستگاه کامپیوتر اشاره نمود. از نظر هزینه نسبت به مورد قبلی ارزانتر است. از معایب آن میتوان به از دست رفتن وجوه در صورت فراموشی گزینه بازیابی در صورت گم شدن و یا از بین بردن کیف پول اشاره کرد. از این گزینه برای خرید اکثر کالاها در دنیای واقعی نمیتوان استفاده نمود و کار با آن برای مبتدیان اندکی پیچیده است.
کیپ کِی (KeepKey): نیز نوعی کیف پول سخت افزاری است که به داشتن مقرون به صرفهترین هزینهها در بازار شهرت دارد. در آن هیچ مبادله داخلی وجود ندارد و با صرافی Shapeshift همکاری مینماید. از امنیت بالایی نیز برخوردار است؛ اما متاسفانه ارزهای کمتری را نسبت به سایر انواع کیف پول ریپل پشتیبانی میکند. ضمن آنکه خدمات بسیار محدودی بدون کارت کیف پول یا کیف پول بانکی را ارائه میدهد.
اج والت (Edge Wallet): این نمونه به صورت نرم افزاری با ارائه چندین ارز و ویژگیهای متفاوت است. مزایای آن در مبادله داخلی هشت رمز ارز، عدم ذخیره پسورهای کاربران و امکان ورود به محیط برنامه با قابلیت فیس آیدی (FaceID) یا تاچ آیدی (TouchID) است. بسیاری، عدم ارائه خدمات خارج از محدوده نگهداری و معامله آن را نمیپسندند.
اگزودوس (Exodus): با نصب این کیف پول در صرافی آنلاین ارز دیجیتال میتوان طیف وسیعی از ارزها را مبادله نمود. از دیگر مزایای آن پشتیبانی مشتری و مبادله داخلی تجارت نیز عنوان میشود. عدم پشتیبانی از ارزهای فیات و عدم دسترسی به احراز هویتی 2 مرحلهای، از جمله معایب آن برشمرده میشود.
اتمیک والت (Atomic Wallet): با نصب این کیف پول و دریافت ارز از صرافی آنلاین، میتوان به مبادله چندین ارز و ذخیره صدها دارایی دیجیتال پرداخت. از جمله معایب آن عدم ارائه خدمات اضافه بانکی، عدم پشتیبانی از ارز فیات و نبود احراز امنیت دو مرحلهای عنوان میشود.
گواردا (Guarda): از جمله مزایای قابل توجه این کیف پول ریپل، ذخیره سازی وجوه در انواع سیستم عاملها است. همچنین امکان همکاری با یک صرافی برای تجارت ارز دیجیتال نیز مهیا شده است. کاربران عدم ارائه خدمات اضافی یا امکانات بانکی مانند کارت بدهی، IBAN و… را از معایب آن برشمرده اند.
کوین پیمنتز (CoinPayments): پشتیانی از انواع عظیمی از توکنها و ارائه ابزارهایی جهت ادغام پرداختهای رمزنگاریشده از مزایای عمده آن به شمار میرود. عدم پشتیبانی هر فروشگاه یا محصول و نقض امنیتی آن در سال 2017 از جمله معایب آن عنوان میشود.
کیف پول ارز دیجیتال ریپل
انواع کیف پول ریپل کدام است؟
ریپل را میتوان در «Hot Wallets» ذخیره نمود. راهکارهای آنلاین مانند کیف پولهای تحت وب، دسکتاپ و موبایل برای آن فراهم شده است. هم چنین با مفهوم «Cold Wallets» میتوان از کیف پولهای سخت افزاری و کاغذی بهره برد. تمامی انواع آن به سادگی قابل دسترسی خواهند بود و در قالب بلاکچین، انتقال وجه XRP در آن فراهم شده است.
از نسل Z تا NFT و تحلیل دوجکوین در شماره جدید دامیننس
دامیننس ۱۵، همین حالا دریافت کن!
گفتار پایانی
دور از انتظار نخواهد بود که با پیشرفت تکنولوژی راههای انتقال، خرید و فروش ارزهای دیجیتال نیز با تغییرات فراوانی روبرو شود. این راهکارها میتوانند به کاهش هزینهها، افزایش امنیت، سهولت در خرید و فروش و نیز مدیریت بهتر منابع مالی و کیف پول ریپل منجر شوند.
سوالات متداول
آیا بازیابی ریپل (XRP) کیف پول ریپل پس از سرقت امکان پذیر خواهد بود؟
این کیف پولها، قدرت معکوس نمودن معاملات در صورت وقوع سرقت را ندارند.
آیا سرمایه گذاری بر روی ریپل (XRP) عاقلانه است؟
رشد سرمایهها در این روش بسیار چشم گیر بوده است. اما همچنان توصیه میشود که تمام دارایی فرد در این زمینه سرمایه گذاری نشود. عوامل بسیاری در تعیین میزان ارزش آن اثرگذار خواهد بود.
چگونه میتوان کیف پول ریپل XRP را فعال نمود؟
در حال حاضر مقدار 20 به واحد XRP در حساب تازه ایجاد شده مورد نیاز است؛ با این مقدار حساب فرد به طور خودکار فعال میشود.
بهترین روش برای خرید ریپل (XRP) کدام است؟
بهترین مکان برای خرید آن صرافی معتبر ارز دیجیتال است. با ایجاد اکانت و اضافه نمودن حساب بانکی در صرافی بیت پین میتوان به راحتی خرید را انجام داد.
ارزش ریپل تا سال 2025 چگونه خواهد بود؟
براساس تحلیل سایت Wallet Investor، قیمت متوسط آن در این سال بیش از 2 دلار بوده است و تا پایان دسامبر به 6/2 دلار خواهد رسید.
کارن آهنگری
بازی با کلمات، یکی از بهترین سرگرمیهاست. در کنارش، کمک به دیده شدن این کلمات با کمک SEO هم مهمترین وظیفهی من تو بیتپینه. سعی میکنم دانستههام رو تو حوزه کریپتو با کاربرها به اشتراک بذارم و با سئو به دیده شدن این دانستهها، کمک کنم.