تحلیل بایننسکوین (BNB): بررسی نحوه عرضه و تقاضای آن | ۷ آبان
تاریخ: 7 آبان 1403
زمان مطالعه:
2 دقیقه
بایننس کوین رتبه ۴ام مارکت کپ را از آن خود کرده و حجم زیادی از معاملات روزانه به این ارز اختصاص دارد. همچنین توانسته بازدهی سالانه ۱۶۲ درصدی که نسبت به رقبای خود یعنی بیت کوین و اتریوم را کسب کند که نشاندهنده بازدهی بالا نسبت به متوسط بازار است؛ اما چه عامل یا عواملی باعث این بازدهی شده است؟ در این مقاله سعی میکنیم دلایل آن را بررسی کنیم.
در این قسمت ابتدا شرایط تکنیکال ارز را بررسی میکنیم، جایی که قیمت در تایم فریم روزانه درگیر یک مقاومت بسیار مهم بوده که تقریباً دو بار سعی در عبور از آن داشت؛ ولی تقریباً موفق به انجام آن نشد.
همانطور که در تصویر مشخص است، خط آبیرنگ بهطورکامل (در اینجا منظور از بهطورکامل بستن کندل روزانه بالای خط آبی است) شکسته نشده است؛ اما باتوجهبه قوانین حمایتها و مقاومتها، اگر یک مقاومت یا حمایت بیش از دو بار توسط قیمت لمس شده باشد یا قیمت از آن، مقداری عبور کرده باشد (چه shadow و چه close)، اعتبار آن ناحیه کم میشود.
بنابراین میتوان انتظار داشت که روند قیمت از این ناحیه هم عبور کند و به سمت تارگتهای سقف خود حرکت کند.
بررسی دلایل بنیادی ارز بایننس کوین
اگر بخواهیم از بعد فاندامنتال به بایننس کوین نگاهی بیندازیم، در ابتدا باید شبکه BSC یا همان binance smartchain را بررسی کنیم و در مرحله بعد به تحلیل عملکرد و درآمد خود صرافی ارز دیجیتال بایننس بپردازیم.
تصویر بالا عملکرد BSC را در بحث جذب سرمایه در قالب شاخص TVL نشان میدهد. همانطور که مشخص است عملکرد این شاخص نسبت به رشد قیمت اصلاً عملکرد مناسبی نبوده و اگر صرفاً این شاخص را ملاک قرار دهیم، ارز بایننس کوین بیشتر از ارزش خود در حال معاملهشدن است. همچنین درآمدهای ناشی از کارمزدهای پرداخت در این بستر هم نسبت به بولران و سقف قبلی این ارز بهشدت کاهش داشته و این نشانهها، نمایانگر عملکرد ضعیف این بستر هستند.
اما در بعد دیگر قضیه یعنی صرافی بایننس، عملکرد مثبت درآمدی دیده میشود که این قضیه میتواند عملکرد ضعیف شبکه ارز را تا حدودی پشتیبانی کند. اما بنظر میرسد چیزی که بیشترین تأثیر را دارد، توکن اکونومی قوی این پروژه است.
۲۸ امین توکن سوزی بایننس کوین انجام شد
سیاست توکن سوزی یکی از سیاستهای کاهش عرضه مهم در بازار کریپتو است که در این پست به طور مختصر درباره آن توضیحاتی داده شده است. پروژه مدنظر ما تا به الان ۲۸ بار این کار را بهصورت سهماهه انجام داده است.
جالب این است که مبلغ توکن سوزی از سود خالص خود صرافی بایننس تأمین میشود. با این روش توانستهاند عرضه را کاهش دهند و حتی در صورت ثابت ماندن تقاضا، قیمت ارز رشد خواهد کرد. این روش بهخوبی جواب داده و بنیاد این ارز توانسته است دارایی خود را باارزش نگه دارد.
بایننس کوین نمونه بارز یک توکن اکونومی موفق در دنیای کریپتو است و قطعاً دلیل آن وجود یک تیم حرفهای مدیریتی با دانش مالی بالاست؛ اما طبق بررسیهای انجام شده، اگر شبکه BSC بتواند تحولی را در خود ایجاد کند و عقبماندگی خود را جبران کند، احتمال ادامه بازدهی در این ارز وجود دارد.
توجه: مقالات منتشر شده در آکادمی بیت پین فقط اهداف آموزشی دارند و نباید آنها را توصیهای مبنی بر خرید، فروش و یا سرمایهگذاری در نظر گرفت.
محمد نورموسوی
حدود پنج سالی هست که تو حوزه سرمایهگذاری دارم کار میکنم که چهار سالش تو حوزه ارزهای دیجیتال بوده. پس تو این مقالات سعی میکنم که تجربیاتمو باهاتون به اشتراک بذارم.