سبد سرمایه گذاری 2025

میرور پروتکل چیست؟ همه چیز درباره ارز دیجیتال میرور پروتکل(MIR)

تاریخ انتشار: 22 فروردین 1401 | آخرین به‌روزرسانی: 25 تیر 1402
زمان مطالعه:  8 دقیقه
mirror-protocol

امروزه بخش تامین مالی غیرمتمرکز، به سرعت در حال توسعه است تا نیاز روزافزون به استقلال مالی را برآورده کرده و همچنین باعث ظهور محصولات مالی جدید بشود. میرور پروتکل یک نرم افزار غیرمتمرکز و مبتنی بر بلاک چین است که به کاربران اجازه می‌­دهد تا دارایی‌های مصنوعی ایجاد کرده و آنها را ردیابی کنند. همچنین با افزایش تقاضا برای تامین مالی غیرمتمرکز، پروتکل میرور نیز افزایش می‌یابد.

میرور پروتکل چیست؟

پروتکل میرور یک شبکه غیرمتمرکز و مبتنی بر بلاک چین است؛ که در بخش مالی غیرمتمرکز فعالیت دارد و دارایی‌های مصنوعی ایجاد می‌کند. میرور پروتکل ابزارها و ویژگی‌هایی را به کاربران خود ارائه می‌دهد تا خودشان بتوانند دارایی‌های مصنوعی خود را ایجاد کنند. البته این دارایی‌های مصنوعی نسخه نمادینی از دارایی‌های واقعی کاربران، مانند سهام یا کالا هستند.

میرور پروتکل که به عنوان دارایی‌های آینه‌ای (MAssetes) نیز کاربرد دارند، در واقع قیمت واقعی دارایی‌ها را منعکس می‌کنند و از این رو به این نام شناخته می‌شوند. پروتکل میرور بر روی بلاک چین Terra میزبانی شده و این امکان را به آن می‌دهد تا عملیات زنجیره‌ای و چند زنجیره‌ای روی آن انجام شود. همچنین، این پروتکل توسط قراردادهای هوشمند پشتیبانی می‌شود؛ بدین ترتیب کاربران می‌توانند با پروتکل این رمزارز به زنجیره هوشمند بایننس و شبکه اتریوم دسترسی داشته باشند.

نماد اختصاری میرور پروتکل

نماد میرور پروتکلمیرور پروتکل نوعی ارز دیجیتال و شکلی از دارایی است که با نماد اختصاری “MIR” شناخته می‌شود. در واقع میرور نوعی از پروتکل دیفای است که بر پایه‌ی قراردادهای هوشمندی مانند بایننس در شبکه ترا (Terra)، ساخته می‌شوند و دارایی‌های مصنوعی با نام MAssetes را ایجاد می‌کنند. این شبکه قیمت واقعی دارایی و سرمایه‌ها را پیگیری می‌کند و به کاربران و معامله‌گران اجازه می‌دهد تا از سراسر دنیا به قیمت‌های واقعی دسترسی داشته و توانایی انجام تراکنش و معامله را داشته باشند.

خرید میرور پروتکل

میرور پروتکل توسط چه تیمی ساخته شده است؟

ارز میرور پروتکل، توسط یک شرکت مستقر در کره جنوبی بنام Terraform Labs که شبکه Terra را نیز ایجاد کرده است، تاسیس شد و توسعه یافت. بنیانگذار این ارز شخصی به نام “دانیل شین” است که یکی از کارآفرینان و سرمایه گذاران مشهور در جنوب شرقی آسیا بوده و دارای تخصص و ارتباطات عمیق در زمینه تجارت الکترونیکی است.

mirror-protocol-digital-currency

مدیر عامل و یکی دیگر از بنیانگذاران این پروتکل، فردی به نام “Do Kwon” است که از دانشکده علوم کامپیوتر در دانشگاه استنفورد آمریکا فارغ التحصیل شده و پیش از این مهندس نرم افزار شرکت‌های مایکروسافت و اپل بوده است. پروتکل میرور کاملا غیرمتمرکز است و توسط دارندگان MIR ارائه می‌شود. همچنین توکن‌های میرور از قبل استخراج نمی‌شوند و بر اساس نقشی که در پروتکل دارند، بین کاربران توزیع می‌شوند. در حقیقت نیز این پروژه به دلیل ورود آسان به بازارهای مالی و همچنین تسهیل نقدینگی برای حمایت از دارایی‌های مصنوعی، ایجاد شده است.

از نسل Z تا NFT و تحلیل دوج‌کوین در شماره جدید دامیننس

دامیننس ۱۵، همین حالا دریافت کن!

    تاریخچه میرور پروتکل

    پروتکل میرور در سال 2020 و بر بستر بلاک چین و اتریوم تاسیس شد. این ارز با این هدف روی کار آمد، که دارای‌هایی مصنوعی را با دارایی‌های واقعی در ایالات متحده آمریکا پیوند دهد. همچنین می‌توان گفت این ارز، آینه‌ای از سرمایه‌های واقعی در ایالت آمریکا است و قیمت‌های آن در واقع، نشان دهنده‌ی ارزش دارایی‌ها در این کشور است. از آنجایی هم که به تازگی، استقبال کمی از بازار سهام آمریکا شده است، دست اندرکاران این پروتکل تلاش کردند تا شبکه‌ای بسازند که بتواند آینه‌ی تمام نمای بازار مالی آن‌ها در دنیا باشد. این سیستم به سرمایه‌گذاران خود در سراسر دنیا اجازه می‌دهد تا به مبادله و تراکنش ارز دیجیتال بپردازند و از این طریق در بازاز ارزهای دیجیتال مشارکت داشته باشند.

    تاریخچه قیمت میرور پروتکل

    پروتکل میرور شکلی از دارایی‌های دیجیتال است که با ارزشی حدود 181.77 میلیون دلار، در رتبه 321 قرار داشته و سهم 0.0075% از بازار جهانی را به خود اختصاص داده است. هر واحد از این ارز دیجیتال با قیمت 2.33 دلار و با نرخی معادل 71,023 تومان معامله می‌شود. حجم مبادلات روزمره این ارز 24.02 میلیون دلار بوده و در مدت اخیر قیمت آن 3.25% افزایش یافته است. بالاترین قیمت ثبت شده برای ارز میرور پروتکل معادل 2,979,290,201.01 دلار و در تاریخ 14 دسامبر 2021 بوده است که البته هم اکنون، 99.99% پایین‌تر از ارزش آن زمان قرار دارد. در حال حاضر نیز، یکی از بهترین صرافی‌ها برای خرید میرور پروتکل، بیت پین است.

    نمودار روند قیمتی یکساله میرور پروتکل (منبع: بیت پین)

    هدف از ساخت میرور پروتکل

    پروتکل میرور مبتنی بر شبکه ترا است و از شبکه‌های هوشمند پشتیبانی می‌کند، به این ترتیب این شبکه به کاربران سراسر جهان امکان می‌دهد تا به راحتی کالاها، سهام و سایر دارایی‌های مالی خود را معامله کنند. همچنین میرور به سرمایه‌گذاران خود این امکان را نیز می‌دهد که دارایی‌های مصنوعی خود را هم ایجاد کنند تا ارزش واقعی که دارایی‌ها و سرمایه‌های خود را نشان دهند و میرور آن را منعکس کند.

    کاربردهای میرور پروتکل

    همان طور که تا کنون گفتیم میرور آینه‌ای است که برای ایجاد دارایی‌های مصنوعی استفاده می‌شود و ارزش و زمان واقعی دارایی‌ها را در بازارهای مالی سنتی، منعکس می‌کند. هرکسی از هر جای دنیا می‌تواند دارایی‌های خود را در این شبکه ایجاد کند و موانع ورود به معاملات سهام، کالا و سایر دارایی‌ها را کاهش دهد.

    پروتکل میرور همچنین، برای افزایش نقدینگی در بازار داریی‌های مصنوعی نیز کاربرد دارد. این در حالی است که تیم پشتیبانی پروژه قصد دارد، ویژگی‌های بیشتری را نیز مانند: کسب بازدهی برای نگداری سهام، EFT‌های پویا و معاملات حاشیه‌ای را به شبکه اضافه کند.

    میرور پروتکل چگونه کار می‌کند؟

    شبکه تررا یک پروتکل غیرمتمرکز و مبتنی بر بلاک چین است که به توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا نرم افزار دیفای، برنامه‌های کاربردی غیرمتمرکز و پروتکل‌ها را ایجاد کنند. در شبکه میرور کاربران می‌توانند دارایی‌های مصنوعی ایجاد کرده و با ایجاد موقعیتی در پروتکل، ارزش دارایی‌های واقعی خود را در شبکه منعکس کنند. پس از آن نیز کاربران باید روی یک وثیقه سپرده‌گذاری کرده و در حالی که سیستم آن را تنظیم می‌کنند، باید مطمئن شوند که یک پشتوانه مطمئن برای پوشش ارزش سرمایه‌های خود را دارند.

    مزایای میرور پروتکل

    • داشتن شبکه بزرگ و در دسترس
    • دارای عملکردهای گسترده و قابلیت استفاده برای سایر تراکنش‌ها و خارج از قالب ارز دیجیتال
    • نوآوری و بروزرسانی مداوم
    • سهولت در سفارشات کسری
    • پرداخت هزینه‌های استخراج
    • داشتن حاکمیت دائو وقائل شدن حق رای برای کاربران

    معایب میرور پروتکل

    • به دلیل پذیرفته نشدن میرور پروتکل به طور گسترده، ممکن است اعتماد کامل به این ارز در میان عموم وجود نداشته باشد.
    • به دلیل دیجیتالی و رایانه‌ای بودن ارزهای دیجیتال از جمله پروتکل میرور، امکان از دست رفتن آنها با خراب شدن سیستم و هارد وجود دارد.
    • ثابت نبودن و نوسان مداوم قیمت ارز در بازار
    • خطر وجود نقص فنی شناخته نشده در سیستم ارزهای دیجیتال و از بین رفتن سرمایه

    بهترین کیف پول‌های میرور پروتکل

    توکن میرور، یک توکن بر پایه‌ی استاندارد ERC20 و مبتنی بر شبکه اتریوم است. این توکن‌ها را می‌توان در کیف پول‌های مختلفی مانند کیف پول‌های نرم‌افزاری مانند: متاسمک، تراست والت و… ذخیره کرد. همین طور برای امنیت بیشتر هم می‌توان از کیف پول‌های سخت افزاری مانند لجر، ترزور وغیره بهره برد که برخی از آنها را هم اکنون بررسی خواهیم کرد:

    بهترین کیف پول سخت افزاری میرور پروتکل

    کیف پول‌های سخت افزاری ترزور

    Trezor-Model-T-Crypto-Hardware-Walletاین کیف پول در مقایسه با دیگر مدل‌های کیف پول سخت افزاری، مجهز به ویژگی‌های بهتری مانند صفحه نمایش بزرگتر، صفحه لمس بهتر و غیره است. همچنین دو دکمه تعبیه شده روی این والت سخت افزاری نیز، از یک کارت میکرو اس دی پشتیبانی می‌کند و البته همین ویژگی‌ها باعث شده تا این محصول با قیمت بالای 200 دلار در بازار وجود داشته باشد.

    بهترین کیف پول‌های دسکتاپ میرور پروتکل

    کیف پول اتمیک والتatomic-wallet

    از قابلیت‌های این کیف پول می‌توان به توانایی پشتیبانی از تعداد زیادی رمزارز اشاره کرد. همچنین این سیستم با نرم افزاهای ShapeShift و Changelly یکپارچه شده و امکان مبادله انواع ارز دیجیتال هم در آن وجود دارد.

    بهترین کیف پول‌های نرم افزاری میرور پروتکل

    کیف پول تراست والت

    تراست_ولتتراست والت از محبوب‌ترین کیف پول‌های نرم‌افزاری است که مخصوص کریپتوکارنسی است. از مهم‌ترین ویژگی‌های این شبکه می‌توان به امنیت بالا و توسعه آن اشاره کرد که از ارزهای دیجیتال پشتیبانی می‌کند و این امر تا حدی است که صرافی بایینس، یکی از بزرگترین و معتبرترین صرافی‌های جهان، آن را پشتیبانی می‌کند و اکنون بایننس مسئول و مدیر آن است.

    معماری شبکه میرور پروتکل

    پروتکل میرور فرصتی منحصر به فرد را برای کاربران خود فراهم می‌کند تا توکن‌های خود را بدون داشتن دارایی مالی واقعی مثل سهام یا فلزات گران‌بها، معامله کنند. این سیستم در واقع سعی می‌کند، منع ورود معامله‌گران از سراسر جهان را کاهش دهد و برای تمامی اشخاص امکان داد و ستد دارایی‌ها و توکن‌هایشان را در 24 ساعت شبنه روز و 7 روز هفته، فراهم کند.

    مقایسه میرور پروتکل با بیت کوین

    تا اینجا با ارائه تعریف از شبکه میرور پروتکل و بیان ویژگی‌های آن، از نحوه کار این سیستم مطلع شدیم و حالا می‌خواهیم با بیان قابلیت‌ها و خصوصیات بیت کوین، به تفاوت میان این دو رمز ارز پی‌برده و آنها را باهم مقایسه کنیم:

    همان طور که می‌دانیم، بیت کوین اولین و معروف‌ترین ارز دیجیتال است که در سال 2009 توسط فردی با نام مستعار «ساتوشی ناکاموتو» به دنیا معرفی شد. هدف اصلی این ارز دیجیتال، ساخت یک سیستم پرداخت اینترنتی غیرمتمرکز و مستقل بود که با راهکاری متفاوت و با روش‌های مختلف رمزنگاری و ایمن شود. اگرچه بیت کوین شناخته شده‌ترین ارز در دنیای دیجیتال است اما امروزه دیگر در این حوزه تنها نیست و ارزهای دیجیتال دیگری هم وجود دارند که هرکدام با ساختار و قوانین مختص به خودشان، شکل گرفته و توسعه یافته‌اند. البته بیت کوین هم مانند اکثر ارزهای دیجیتال، توانایی محدودی در عرضه دارد. یعنی پس از رسیدن به حداکثر قابلیت خود، شبکه هیچ بیت کوین جدیدی را برای کاربر ایجاد نمی‌کند. این عدد حداکثری در بیت کوین، 21 میلیون واحد است که البته این عدد در ارزهای مختلف دیجیتال، متفاوت است. پروتکل بیت کوین، منبع باز است که هر کسی می‌تواند آن را بازیابی و کپی کند. اکنون نیز بسیاری توسعه‌دهندگان در سراسر دنیا در گسترش این پروژه شرکت دارند.

    پیش بینی وضعیت آینده میرور پروتکل

    همان گونه که تا اینجا گفتیم، پروتکل میرور به آینه‌ی منعکس‌‌کننده‌ی دارایی‌های آمریکا نیز شناخته می‌شود و معروف است. این بدان معناست پیش‌بینی آینده‌ی این ارز، در واقع همان پیش‌بینی بازار سهام آمریکا است و این کار با تمام نوساناتی که در بازار سهام ارزها وجود دارد، تقریبا امری ناممکن بنظر می‌رسد. اما به طور کلی اگر می‌خواهید در رابطه با آینده‌ی این ارز اطلاعات کسب کنید، بهتر است تا به پیش‌بینی‌های مربوط به بازار سهام آمریکا توجه داشته باشید.

    گفتار پایانی!

    پروتکل میرور از جمله شبکه‌های غیرمتمرکز است که دارایی‌های مصنوعی ایجاد می‌کند. همچنین این پروتکل بر پایه شبکه Terra بوده و می‌توان آن را از صرافی‌های پشتیبانی‌کننده این رمزارز تهیه و اقدام به سرمایه‌گذاری کرد. برای ذخیره سرمایه‌های خود نیز می‌توانید از کیف پول‌های مختلف، باتوجه به نوع و کاربردی دارند استفاده کرده و از آنها بهره ببرید.

    سوالات متداول

    • میرور پروتکل چیست؟

    میرور نوعی ارز دیجیتال و بر بستر بلاک چین است که در بخش مالی غیرمتمرکز فعالیت دارد و دارایی‌های مصنوعی ایجاد می‌کند.

    • بهترین کیف پول‌های میرور پروتکل چیست؟

    کیف پول‌های میرور بسته به نوع و کاربردشان به سه دسته سخت‌افزار، نرم افزار و دسکتاپ تقسیم می‌شوند که هر کدام از این موارد را به طور مجزا در همین مقاله بررسی کردیم.

    • مزایای میرور پروتکل چیست؟

    از بهترین مزایای ارز میرور می‌توان به سهولت در سفارشات کسری و پرداخت هزینه‌های استخراج اشاره کرد.

    • معایب میرور پروتکل چیست؟

    از معایب مهم پروتکل میرور می‌توان به عدم ثبات قیمت و نوسان آن در بازار و همین طور عدم استقبال همه‌گیر آن اشاره کرد.

    • مخترع میرور پروتکل چه کسی است؟

    بنیانگذاران اصلی میرور پروتکل دو شخص به نام‌های “دانیل شین” و “Do Kown” هستند که هر دو از افراد مشهور در این زمینه بوده و دارای تجربه بالا و تحصیلات عالی می‌باشند.

    تیم محتوا بیت‌پین

    تیم محتوا بیت‌پین

    تدوین و بررسی مطالب حوزه کریپتو و خلق مقالات کاربردی در حوزه ارزهای دیجیتال.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    هر آنچه باید درباره ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) بدانید!

    در روزهایی که پلتفرم‌ها و شبکه‌های بلاک چینی متنوعی برای...

    معرفی ارز دیجیتال گرس و نحوه شرکت در ایردراپ GRASS

    آیا می‌دانستید حتی با اشتراک گذاشتن اینترنت بلا‌استفاده خود...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر