الیپسیس چیست؟ همه‌چیز درباره ارز دیجیتال الیپسیس (Ellipsis)

تاریخ انتشار: 7 دی 1400 | آخرین به‌روزرسانی: 11 شهریور 1402
زمان مطالعه:  9 دقیقه
الیپسیس چیست؟ همه‌چیز درباره ارز دیجیتال الیپسیس (Ellipsis)

Ellipsis Finance یک صرافی غیرمتمرکز است که روی شبکه اتریوم اجرا می‌شود تا ابزار مبادله کارآمد بین استیبل‌کوین‌ها را فراهم کند. از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این ارز این است که علاوه بر حذف زیان‌های دائمی، لغزش را نیز برای ارائه‌دهندگان و معامله‌گران کاهش می‌دهد.

خرید الیپسیس

الیپسیس (Ellipsis) چیست؟

Ellipsis Finance یک فورک مجاز Curve Finance است که روی زنجیره بایننس اسمارت اجرا می‌شود. این شبکه مانند Curve Ellipsis Finance، امکان مبادله استیبل‌کوین‌ها را فراهم می‌کند. این پلتفرم در سال 2021 شروع به کار کرد و توسط Curve Finance پشتیبانی می‌شود. Ellipsis Finance ارزش اصلی Curve Finance را نیز حفظ می‌کند؛ به این معنا که کاربران، برای واریز و برداشت کارمزد صفر دریافت می‌کنند. همچنین مبادلات استیبل‌کوین به‌شکلی بسیار کارآمد و بدون قفل‌کردن نقدینگی وجود خواهد داشت.

نماد اختصاری الیپسیس

نماد اختصاری الیپسیساین ارز نوعی ارز دیجیتال با نماد اختصاری «EPS» است که نوعی توکن بومی محسوب می‌شود. این توکن هم برای استخرهای نقدینگی و هم برای دارندگان توکن، ارزش ایجاد می‌کند. همچنین حداکثر محدودیت عرضه توکن EPS، روی 1 میلیارد سکه تعیین شده و همچنین سیستم انتشار برای این توکن با بازه زمانی بیش از 5 سال برنامه‌ریزی شده است. در حال حاضر نیز، این پروتکل چند توکن در حال گردش دارد.

مخترع الیپسیس چه کسی است یا این ارز توسط چه تیمی اختراع شده است؟

پلتفرم الیپسیس مانند بسیاری از پروژه‌های فعال و مطرح دیگر در زنجیره بایننس و براساس نمونه موفقی در شبکه اتریوم راه‌اندازی شد. شبکه این ارز، خود را نسخه‌ای معرفی می‌کند که با مجوز کرو فایننس (Cruve Finance) فعالیت می‌کند. کرو فایننس درواقع صرافی غیرمتمرکز و مشهوری برای مبادله استیل‌کوین‌ها در شبکه اتریوم است. همچنین تیم توسعه‌دهنده این ارز از حمایت تیم سازنده کرو برخوردار بوده و به اصول بنیادین این پروژه پایبند است. معماری بی‌نیاز و غیرمتمرکز این سیستم، نیاز‌نداشتن به هزینه واریز و برداشت، قفل‌نبودن نقدینگی و کارآمدبودن تبادل در استیبل‌کوین سبب می‌شود شبکه الیپسیس به‌صورت غیرحضانتی عمل کند و تیم توسعه‌دهنده به دارایی‌های کاربران دسترسی نداشته باشد. همچنین این صرافی غیرمتمرکز در ماه مارس و در سال 2021، یعنی در اسفندماه سال 1399 راه‌اندازی شد و شروع به کار کرد.

دانلود یازدهمین ماهنامه دامیننس

آینده موسیقی با توکن‌ها و انقلاب دیجیتال در وب ۳

    تاریخچه الیپسیس

    پلتفرم EPS بر بستر شبکه هوشمند بایننس که در چین بود، راه‌اندازی شد. این سیستم صرافی غیرمتمرکزی است که در آن می‌توان خرید و فروش ارزها را به‌سادگی انجام داد. همان‌طور که پیش از این نیز بیان شد، صرافی بایننس به‌طور کامل از شبکه این ارز حمایت و پشتیبانی می‌کند. همچنین چون این شبکه‌ها به دارایی کاربران دسترسی ندارند و هزینه‌های خود را تا حد امکان کاهش می‌دهند، سبب جذب و گرایش کاربران به سمت این صرافی‌ها می‌شوند.

    تاریخچه قیمت الیپسیس

    در این موقع و در زمان نگارش این مقاله، ارز دیجیتال الیپسیس در جایگاه 285­ از بازار رمزارزها قرار دارد. قیمت این ارز در زمان عرضه خود، یعنی آوریل 2021 حدود 9/6 دلار بوده است، اما از همان ابتدای عرضه تاکنون نیز این رمز ارز در روند نزولی بلندمدت قرار گرفت؛ به‌گونه‌ای که در پایان اکتبر همان سال، این ارز دیجیتال به قیمتی حدود 5/0 دلار رسیده است. البته ممکن است این اتفاق، برای بسیاری از خریداران اولیه این ارز، ناخوشایند باشد، اما اکنون به نظر می‌رسد روند نزول این شبکه در دو ماه اخیر کاهش یافته و به حد ثبات نزدیک‌تر شده است، اما به‌طورکلی باز هم نمی‌توانیم به‌طور قطع اظهارنظر کنیم و باید منتظر بمانیم تا ببینیم چه آینده‌ای برای این شبکه و کاربران آن رقم خواهد خورد.

    تاریخچه قیمت الیپسیس در یک سال گذشته (منبع: بیت پین)

    تاریخچه قیمت الیپسیس در یک سال گذشته (منبع: بیت پین)

    هدف ساخت الیپسیس

    همان‌طور که در این مقاله بیان شده است، پلتفرم الیپسیس فایننس یک صرافی غیرمتمرکز و مختص استیبل‌کوین‌هاست که بر بستر هوشمند بایننس قرار دارد. این پلتفرم یا به عبارتی بایننس، با هدف افزایش قدرت و توسعه بایننس، ساختاردهی به عملیات و همچنین به‌منظور داشتن شبکه‌ای پایدار ایجاد شد. این رمزارز با هدف‌های مختلفی مانند پرداخت هزینه‌های معامله، مبادله یا کارهای دیگر که ممکن است کاربر در صرافی انجام دهد، ایجاد شد. در عین حال، الیپسیس برای سرمایه‌گذاری روی رمزارزهای اولیه نیز استفاده می‌شود. علاوه بر این، وجود یک ارز بومی در یک صرافی، وابستگی به پول سنتی آن صرافی را از بین می‌برد؛ زیرا پول سنتی امکان ایجاد تأخیر، هزینه‌های اضافی یا دیگر محدودیت‌ها را به همراه دارد.

    کاربردهای الیپسیس

    این رمزارز نوعی رمزارز بومی است که می‌توان از آن برای پرداخت کارمزدهای داخلی، سرمایه‌گذاری روی رمزارزهای جدید، پرداخت کارمزد در صرافی‌های مختلف و پشتیبان، پرداخت هزینه در مراکز خدماتی و… استفاده کرد.

    الیپسیس چگونه کار می‌کند؟

    این شبکه از ارز دیجیتال مانند دیگر صرافی‌ها، از استخرهای نقدینه و قراردادهای هوشمند برای مشخص‌کردن نرخ قیمت‌ها استفاده می‌کند. تأمین نقدینگی برای این صرافی‌ها توسط کاربر انجام می‌شود که خود اشخاص توسط این کار و انجام تراکنش پاداش دریافت می‌کنند. ارز دیجیتال EPS دو مدل استخر دارد که شامل استخرهای پایه و استخر متاست. خود استخرهای پایه هم به مدل دیگر تقسیم می‌شوند که عبارت است از: «استخر پول» که از تتر یو اس دی کوین و دلار بایننس تشکیل شده است. استخر دیگر هم btcEPS نام دارد که از renEPS تشکیل شده است. کاربران این سیستم برای تأمین نقدینگی می‌توانند همه ارزهای استخر را تأمین کنند. استخرهای متا از دو ارز تشکیل شده است که یکی از آن‌ها از استخرهای پایه منشأ می‌گیرد، ولی دیگری از ارزهای دیجیتال جداست. این مدل از شبکه و استخرها که درواقع «استخرهای ترکیبی» نامیده می‌شوند، ویژگی‌های مثبتی دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است:

    • از کاهش نقدینگی استخرها جلوگیری می‌کند.
    • به شبکه الیپسیس امکان می‌دهد تا سرمایه‌هایی را که نقدینگی کمتری دارند، فهرست کند.
    • حجم مبادله‌ها را بیشتر می‌کند تا با این کار، پاداش تأمین‌کنندگان نقدینگی را افزایش دهد.

    خرید و فروش الیپسیس چگونه است؟

    خرید و فروش الیپسیس چگونه است؟

    برای خرید این ارز روش‌های مختلفی وجود دارد. درحقیقت روشی که شما انتخاب می‌کنید، به عواملی مانند انتخاب شیوه پرداخت، صرافی‌های متمرکز یا غیرمتمرکز و غیره بستگی دارد. در ادامه بهترین روش‌های خرید این ارز بیان شده است:

    خرید الیپسیس با کارت اعتباری

    پیش از اینکه بتوانید این ارز را خریداری کنید، باید از یک صرافی استفاده کرده باشید. یک صرافی متمرکز به شما امکان می‌دهد تا این ارز را مستقیم خریداری کنید. با وجود این، استفاده از یک صرافی غیرمتمرکز برای کاربران، آسان‌تر خواهد بود. در این حالت تنها چیزی که شما نیاز دارید، خرید یک توکن دیجیتال متفاوت و تعویض آن با ارز دیجیتال الیپسیس است.

    خرید الیپسیس با ارزهای دیجیتال متفاوت

    برای مثال اگر شما از قبل یک توکن دیجیتال در کیف پول خارجی خود داشته باشید، می‌توانید آن را با الیپسیس تعویض کنید. برای این کار به‌جای گذراندن یک فرایند KYC، به‌عنوان زمانی که باید خرید را با کارت اعتباری خود شروع کنید، تنها کاری که لازم است انجام دهید، این است که ارز دیجیتال خود را به Trust Wallet منتقل کرده و آن را با الیپسیس مبادله کنید.

    فروش الیپسیس

    پس از خرید این ارز، با توجه به اینکه راهبرد فروش شما چه باشد، دو گزینه وجود دارد که می‌توانید از طریق آن برای فروش اقدام کنید:

    1. اگر می‌خواهید الیپسیس را به ارز دیجیتال دیگری بفروشید، می‌توانید آن را با شبکه‌های مختلف دیگر مبادله کنید. در این حالت، رویه شما مشابه زمانی است که قصد خرید ارز دیجیتال را دارید. البته تنها تفاوت این است که الیپسیس رمز دیجیتالی است که با آن پرداخت می‌کنید و ارز دیجیتالی که می‌خواهید، درواقع همان چیزی است که باید در بخش «You Get» وارد کنید.
    2. اگر می‌خواهید در ازای فروش ارز دیجیتال خود کسب درآمد کنید، به یک صرافی ثالث نیاز دارید. یک مثال برای این کار بیت پین است. البته باید توجه کنید که برای دسترسی به داشته‌های خود و برداشت تسهیلاتی که دارید، لازم است فرایند KYC را طی کنید.

    مزایای صرافی ارز دیجیتال الیپسیس

    • دارای کارمزد کمتر در مقایسه با دیگر ارزهای دیجیتال
    • امکان گرفتن تخفیف در انجام تراکنش‌ها
    • قابلیت استفاده برای خرید و فروش با سایر رمزارزهای موجود در بازار
    • قابلیت مبادله بین رمزارزهای مختلف
    • پشتیبانی از سیستم‌عامل‌های مختلف و دستیابی به آن‌ها
    • سرعت خوب در انجام معامله و تراکنش‌ها
    • دسترسی وسیع و گسترده به رمزارزهای مختلف
    • ایجاد امنیت بالا برای کاربران

    معایب صرافی ارز دیجیتال الیپسیس

    • پشتیبانی ضعیف در پاسخ‌گویی به سؤالات کاربران و مشکلات آن‌ها
    • پشتیبانی‌نکردن از رمزارز فیات؛ یعنی عدم امکان پرداخت و استفاده از روش‌های سنتی
    • پشتیبانی‌نکردن این شبکه در ایران و ممنوع‌کردن سرویس‌های این صرافی برای خرید و فروش و تراکنش

    خرید الیپسیس

    بهترین کیف پول‌های الیپسیس

    ارزهای دیجیتال الیپسیس در صرافی‌های غیرمتمرکز بایننس قرار دارد و به همین دلیل از کیف پول‌های همین شبکه پشتیبانی می‌کند. بهترین کیف پول‌های این ارز دیجیتال شامل کوینومی، متاسمک، تراست والت، اتمیک و کیف پول سخت‌افزاری لجر است که در ادامه آن‌ها را بررسی خواهیم کرد:

    کیف پول کوینومی

    این کیف پول، یک کیف پول آنلاین و چندارزی است که جرج کیمینوس در سال 2014 آن را ایجاد کرد. این کیف پول از قدیمی‌ترین کیف پول‌های ارز دیجیتال است که کاربران بسیاری نیز دارد. این کیف پول ابتدا در نسخه اندروید در سال 2017، سپس در نسخه IOS و درنهایت برای دسکتاپ منتشر شد.

    کیف پول متامسک

    ابداع‌کنندگان این کیف پول آرون دیویس و دن فینلای بودند. این کیف پول تنها برای نسخه‌های اندروید و IOS در بازار عرضه شد. متامسک درواقع بخش مهم و عمده‌ای از جامعه و شبکه اتریوم است که بیش از 1 میلیون کاربر فعال و 40 هزار دنبال‌کننده دارد و امروزه نیز از 18 زبان مختلف دنیا پشتیبانی می‌کند.

    کیف پول تراست والت

    این کیف پول نوعی کیف پول چندارزی است که پشتیبانی آن را شبکه بایننس انجام می‌دهد. همچنین بهترین و امن‌ترین کیف پول برای سیستم اندروید است. این کیف پول در ابتدا، تنها از رمزارزهایی پشتیبانی می‌کرد که دارای استاندارد ERC20 و ERC223 بودند، اما با گذشت زمان این رمزارز از شبکه‌های بیشتری هم پشتیبانی کرد.

    کیف پول اتمیک

    این کیف پول از مشهورترین کیف پول‌ها در سیستم ارز دیجیتال است که کاربران بسیاری را به خود جذب کرده است. این کیف پول برای استفاده از قابلیت Atomic Swap و تبدیل‌شدن به یک شبکه ارز دیجیتال ایجاد شده است. این کیف پول را فردی به نام کنستانتین گلادیج، مدیرعامل شرکت Changelly.com بنیان‌گذاری کرده است و با سیستم‌های مختلفی از جمله اندروید، IOS، ویندوز، مک OS و… پشتیبانی می‌شود.

    کیف پول سخت‌افزاری لجر

    این کیف پول سراسر رمزگذاری شده است و امنیت فوق‌العاده‌ای برای کاربران ایجاد می‌کند. همچنین امنیت جداگانه‌ای را برای دارایی و سرمایه کاربران ایجاد کرده است که مهم‌ترین و پرطرفدارترین آن‌ها، Ledger Nano S و Ledger Nano X هستند.

    معماری شبکه الیپسیس

    با سرمایه‌گذاری در این سیستم می‌توان سود به دست آورد و پاداش گرفت. البته این پاداش از سهم 50 درصدی هزینه تراکنش کاربران تأمین می‌شود. از توکن‌های این شبکه می‌توان به دو صورت استفاده کرد: در شکل اول شبکه الیپسیس، سرمایه کاربران شامل قفل زمانی نخواهد شد و در هر زمان قابل‌برداشت است. البته سود این قسمت کمتر از نوع دیگر است و سود آن به شکل BUSD پرداخت می‌شود.

    در نوع دوم، کاربر با قفل‌کردن دارایی خود به مدت حداقل 90 روز می‌تواند از سود بسیار بیشتری به شکل ESP یا BUSD استفاده کند. همچنین باید توجه داشت که اگر از این نوع استفاده کنید، به‌هیچ‌عنوان نمی‌توانید سرمایه خود را قبل از مدت‌زمانی که از پیش تعیین شده بود برداشت کنید.

    پیش‌بینی وضعیت آینده الیپسیس

    با نگاهی به ارتقای جایگاه استیبل‌کوین‌ها در بازار رمزارزها می‌توان نتیجه گرفت که سرمایه‌گذاران بسیاری می‌خواهند سرمایه خود را در قالب استیبل‌کوین نگه دارند. از سوی دیگر نیز الیپسیس تلاش می‌کند تا تأمین‌کنندگان نقدینگی بزرگی را جذب کند و کیفیت و سرعت خود را افزایش دهد. درنهایت با جمع‌بندی این دو عامل می‌توان نتیجه گرفت که آینده روشنی برای ارز EPS و صرافی غیرمتمرکز الیپسیس قابل پیش‌بینی است.

    سخن پایانی

    پلتفرم مبادله الیپسیس با استفاده از تجربه موفق Curve Finance و ویژگی‌های هوشمند ذاتی در شبکه بایننس، امکان مبادله آسان و ارزان ارزهای دیجیتال را فراهم می‌کند. درنهایت در این مقاله ویژگی‌های مختلف و جنبه‌های متفاوت این ارز دیجیتال را بیان کردیم که می‌توانید به‌کمک آن اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید.

    خرید الیپسیس


    پرسش‌های متداول

    1. الیپسیس چیست؟

    یک ارز دیجیتال و صرافی غیرمتمرکز است که روی شبکه هوشمند بایننس اجرا می‌شود. همچنین این شبکه تلاش می‌کند با حذف زیان‌های کاربران، شرایط را برای آن‌ها بهبود دهد و آنان را به سود برساند.

    1. بهترین کیف پول‌های الیپسیس کدام‌اند؟

    کیف پول سخت‌افزاری لجر، از بهترین کیف پول‌های این ارز دیجیتال است که سراسر رمزگذاری شده و علاوه بر اینکه امنیت فوق‌العاده‌ای را حاکم می‌کند، برای کاربران و ذخیره سرمایه نیز بسیار کارآمد بوده و پرطرفدار است.

    1. خرید و فروش الیپسیس چگونه است؟

    خرید و فروش این ارز دیجیتال انواع مختلفی دارد و به شیوه متفاوتی انجام می‌شود که درواقع این کار به سرمایه و راهبرد مورد نظر شما بستگی دارد که هرکدام را به‌طور مجزا در همین مقاله بیان کردیم.

    1. مزایای الیپسیس چیست؟

    این ارز دیجیتال سیستمی قوی با کارآمدی بالاست که سعی دارد لغزش‌های احتمالی را برای کاربران کاهش داده و سود و پاداش را برای آن‌ها افزایش بدهد.

    1. معایب الیپسیس چیست؟

    با اینکه این ارز سعی می‌کند سود را برای کاربرانش افزایش دهد، برخورداری از پشتیبانی ضعیف و رفع‌نکردن مشکلات کاربران و پاسخ‌دهی به آن‌ها، از نقاط ضعف این شبکه به شمار می‌آید.

    1. مخترع الیپسیس چه کسی است؟

    تیم توسعه‌دهنده این پروژه ناشناس است و اطلاعات چندانی از آن در دسترس نیست. در بخشی از اسناد مربوط به قرارداد هوشمند این پروژه نیز این قرارداد به شکل 5 امضایی طراحی شده و به امضای 3 عضو از آن‌ها برای انتقال توکن‌ها نیاز است.

    کارن آهنگری

    کارن آهنگری

    بازی با کلمات، یکی از بهترین سرگرمی‌هاست. در کنارش، کمک به دیده شدن این کلمات با کمک SEO هم مهمترین وظیفه‌ی من تو بیت‌پینه. سعی می‌کنم دانسته‌هام رو تو حوزه کریپتو با کاربرها به اشتراک بذارم و با سئو به دیده شدن این دانسته‌ها، کمک کنم.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    آموزش جامع و تصویری بازی راکی ربیت (RockyRabbit)

    بازی تلگرامی راکی ربیت (Rocky Rabbit)، از جدیدترین بازی‌های ...

    ارز دیجیتال پونکی (Ponke): میم کوینی با لوگوی میمون

    با هجوم گسترده میم کوین‌ها در سال 2024 به بستر شبکه سولانا، ...

    ارز دیجیتال پاپ کت (Popcat) چیست؟ معرفی میم کوین موفق سولانا

    ارز دیجیتال پاپ کت (PopCat)، به‌عنوان اولین میم کوین پیاده‌س ...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر