سبد سرمایه گذاری 2025

معرفی کامل ارز دیجیتال ویوز (WAVES) و پتانسیل‌های آن در بازار

تاریخ انتشار: 19 آبان 1400 | آخرین به‌روزرسانی: 1 اردیبهشت 1403
زمان مطالعه:  9 دقیقه
معرفی کامل ارز دیجیتال ویوز (WAVES) و پتانسیل‌های آن در بازار

ارز دیجیتال ویوز (WAVES) پلتفرم بلاک چینی قدرتمند است که با ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بازیگران اصلی صنعت کریپتوکارنسی را دارد.

پلتفرم ویوز به‌عنوان دومین پلتفرم بزرگ بعد از اتریوم شناخته می‌شود؛ چون موفقیت ارز دیجیتال ویوز (Waves) در تامین سرمایه در مقایسه با اتریوم در رده‌ی دوم قرار دارد. طبق آنچه که از گزارشات مشخص شده، این ارز توانسته تا 300 هزار کاربر فعال را به سمت خود جذب کند. این تعداد از کاربران از 25 کشور متفاوت در سراسر جهان هستند. با توجه به این موضوع می‌توان دریافت که ارز دیجیتال ویوز (Waves) به طور بین‌المللی شناخته می‌شود و محبوبیت دارد. آنچه که در ادامه خواهیم گفت، معرفی کاربردی این رمزارز است. اگر می‌خواهید این ارز را به طور کامل بررسی کنید، همراه ما باشید.

ارز دیجیتال ویوز (Waves) چیست؟

ویوز را می‌توان از زاویه‌های متعددی تعریف کرد، چون بستر این رمزارز همانند پلتفرم و یا بلاک چینی است که رمزارز اختصاصی خود را دارد. Waves، یک نوع بلاک چین به شمار می‌رود؛ این نوع بلاک چین از نوع غیرمتمرکز است. غیرمتمرکز بودن این ارز دبجیتال باعث شده است تا ایمنی بالایی داشته باشد و در برابر هکرها، غیر قابل نفوذ شناخته شود. از طرف دیگر، انتخاب این ارز دیجیتال برای سرمایه‌گذاری، بسیار ایده‌ی خوبی است؛ چرا که همانند صرافی‌های غیر متمرکز، کارمزد معاملاتی بسیار کمی را دریافت می‌کند.

نماد اختصاری ویوز (WAVES)

هر نوع کریپتوکارنسی که در جهان، معتبر شناخته می‌شود، دارای نماد اختصاصی است. ویوز هم مانند کریپتوکارنسی‌های شناخته‌شده، دارای نماد اختصاری مختص به خود است. WAVES، نماد اختصاری ارز دیجیتال ویوز است. شما می‌توانید این نماد اختصاری را در کیف پول‌‎های نرم افزاری همانند کیف پول اکسودوس (Exodus) ، کوینومی (Coinomi) و اتمیک (Atomic) مشاهده کنید.

مخترع ارز دیجیتال ویوز چه کسی است؟

ساشا ایوانف (Sasha Ivanov) به عنوان بنیانگذاری اصلی کریپتوکارنسی ویوز شناخته می‌شود. او در حوزه‌ی کارآفرینی فناوری فعالیت دارد. یکی از نقاط قوت فعالیت او در این زمینه به بهبود بانکداری، مدیریت دولتی، سیستم‌های تجارت و بانکداری مربوط می‌شود. فعالیت‌های ساشا ایوانف به همین نقطه ختم نمی‌شود؛ او در پروژه‌ی جدیدی به نام Vostok فعالیت دارد.

مخترع ارز دیجیتال ویوز چه کسی است؟

هدف فعالیت او در این پروژه، ساخت بلاک چین منحصربه‌فردی است که ماهیت مقیاس پذیری دارد. بیشتر افراد حدس می‌زنند که این بلاک چین قرار است در سراسر جهان گسترش داده شود و جایگزین بهتری برای سایر ارزهای دیجیتال باشد. آنچه که باعث شد تا Sasha Ivanov و تیم توسعه دهنده او به سمت و سوی Waves حرکت کنند، کاهش زمان تایید معاملات بود.

غیر از ساشا ایوانف، 2 تن از افراد دیگر در سمت‎های مدیر و بنیانگذار این ارز دیجیتال قرار دارند. Dmitry Suhamera یکی از همان افراد است که در حوزه‌ی توسعه کسب و کار و بازاریابی فعالیت دارد. لازم به ذکر است که او تا اکنون توانسته است نتایج فعالیت‌های اثربخش خود را بر روی ویوز (Waves)  نشان بدهد.

Alexander Ivanov نیز جزو افرادی است که در هر دو جایگاه مدیریت و بنیانگذاری ویوز می‌درخشد. خوب است بدانید که این فرد مانند بسیاری از افرادی که در جایگاه او قرار دارند، از هیچ نوع تقلبی برای توسعه‌ی ویوز (Waves) استفاده نکرده است؛ تمامی وعده‎های او عملی شده اند. بخش زیادی از محبوبیت این رمزارز به دلیل حضور این دو فرد در کنار ایوانف است.

از نسل Z تا NFT و تحلیل دوج‌کوین در شماره جدید دامیننس

دامیننس ۱۵، همین حالا دریافت کن!

    دلایل محبوبیت ارز دیجیتال ویوز چیست؟

    اگر تجربه‌ی استفاده از سایر ارزهای دیجیتال را داشته باشید، به خوبی می‌دانید که کند بودن سرعت تایید معاملات می‎تواند چقدر چالش برانگیز باشد. این درحالی است که برای خرید و فروش ویوز نیازی به اتلاف وقت ندارید؛ چون همه چیز به صورت آنی و فوری انجام می‌پذیرد. البته از جنبه‌های دیگری هم می‌توان به دلایل توسعه‌ این ارز دیجیتال نگاه کرد. یکی از اهداف دیگر بنیانگذار این رمز ارز این بود که توکن‎های اختصاصی را گسترش بدهد؛ به طوری که تمامی افراد، بدون هیچ محدودیتی بتوانند توکن سفارشی و مخصوص به خود را ایجاد کنند.

    دلایل محبوبیت ارز دیجیتال ویوز چیست؟

    در ضمن، تیم توسعه دهنده‌ی ویوز برای افزایش محبوبیت آن تصمیم گرفتند که قابلیتی را فراهم کنند تا افراد بتوانند این پلتفرم را اجرا کنند. به بیانی دیگر، این تیم توانستند نحوه استفاده از ویوز (Waves) را ساده و آسان پیاده‌سازی کنند.

    تاریخچه ارز دیجیتال ویوز

    پایه‌های نخستین شکل‌گیری این ارز از سال 2016 آغاز شد. به طوری که در سال 2017 به طور رسمی، مورد توجه افراد قرار گرفت. در ابتدای شکل‌گیری این ارز دیجیتال که همان سال 2016 بود، ساشا ایوانف با پلتفرمی به نام nxt همکاری داشت. در طی این مدت همکاری، او توانست سرمایه‌ای به ارزش 16 میلیون دلار را به خود جذب کند. البته این سرمایه مربوط به پلتفرم دیگری به نام Coinomat بود که توسط ساشا ایوانف تاسیس شده بود. دلیل قطع همکاری ایوانف با nxt این بود که عرضه اولیه کوین به طور ضعیف توزیع می‌شد. البته قابلیت معامله با ارزهای فیات هم در nxt وجود نداشت که بعدا در تولید و توسعه‌ی ویوز در نظر گرفته شد.

    ناگفته نماند که پلتفرم Coinomat هم سهم به‌سزایی در شکل‌گیری این ارز دارد. چرا که ساشا ایوانف برای افزایش سرعت، بهبود تجربه‌ی کاربری و مقیاس‌پذیرتر کردن کریپتوکارنسی قبلی، دست به تولید بلاک چین دیگری زد. چیزی نگذشت که در سال 2017، بنیانگذار ویوز (Waves) توانست 30 هزار بیت کوین را جذب این پلتفرم کند.

    تاریخچه قیمت ارز دیجیتال WAVES

    روند قیمت ویوز از همان ابتدا به صورت غیر یکسان بود. یعنی در هفته‌های نخست، قیمت این ارز 1 دلار بود. بعد از گذشت یک هفته، قیمت این ارز به کمتر از 1 دلار رسید. حتی این روند تا هفته‌ها بعد، ادامه داشت. در نهایت در جولای سال 2017، قیمت این ارز دیجیتال اوج گرفت و تا 6.5 دلار هم خرید و فروش می‌شد. در سال بعد، یعنی سال 2018، بازه قیمتی این ارز به 18 دلار رسید. در طی این سال‌ها هم، قیمت آن تا 25 دلار هم صعود کرد؛ البته افت و خیزهایی را به همراه داشت.

    تاریخچه قیمت ارز دیجیتال WAVES

    قیمت این رمزارز همواره یکسان نیست و دچار تغییرات بازه‌ای می‌شود. میزان حجم معاملات این ارز از 14 مرداد ماه 1400 تا روزهای نخستین مهر در بازه‌ی 1,711,230,867.00 دلار تا 2,562,196,518.00 دلار در حال تغییر بوده است. در بعضی از بازه‌های زمانی، ارزش و قیمت این ارز دیجیتال همانند ارزش دلار بوده است. صرافی‌های متعددی برای معاملات این رمزارز، فعالیت دارند. در بین این صرافی‌ها، صرافی بایننس نسبت به سایرین، فعالیت بیشتری داشته است. به طوری که 17.07 درصد از معاملات روزانه ارز ویوز به صرافی Binance مربوط می‌شود.

    هدف از ساخت ارز دیجیتال ویوز (Waves)

    هدف ساخت ویوز را باید در پروتکل تحت وب آن مشاهده کرد. پروتکل تحت وب این ارز، Waves-NG نام دارد. این پروتکل با استاندارد در حال توسعه Web 3.0 سازگاری بسیار زیادی دارد. با بررسی این پروتکل می‌توان متوجه شد که چندین هدف برای ساخت آن وجود داشته است. در نظر داشته باشید که این هدف‌ها عملی شده‌اند و می‌توانید برجسته بودن آن را مشاهده کنید.

    • کاهش حداکثری زمان برای تایید شدن معاملات
    • مقیاس‌پذیر شدن ارز ویوز
    • پشتیبانی از ارزهای فیات و سایر ارزهای قابل اعتماد دیگر
    • ایجاد توکن‌های سفارشی و قابلیت معامله آن‌ها با پلتفرم ویوز (Waves)
    • افزونه‌های سازگار با اتریوم
    • جستجوگر اختصاصی بلاک چین ویوز (Waves) (جستجوگر Waves GO)

    کاربردهای ویوز

    ویوز در مقایسه با ارزهای دیجیتال دیگری مانند تتر و اتریوم، کاربردهای ویژه‌تری دارد. برای مثال، به منظور جلوگیری از ایجاد باگ‌های احتمالی بعد از به‌روزرسانی پلتفرم این رمزارز نیاز است تا از پلاگین‌های متعددی استفاده کنید. در حقیقت، وجود این پلاگین‌ها به شما کمک می‌کنند تا بتوانید هر تراکنش را در بستر جداگانه‌‎ای انجام بدهید و به‌روزرسانی آن، مانع ایجاد اختلال و اختلاف نشود. (بستر ایجاد پلاگین‌های ارز دیجیتال ویوز، همان بستر نرم‌افزاری هستند.) سایر کاربردهای ویوز عبارتند از:

    • توکن‌های کاربرد سفارشی (CAT)

    همانطور که بیان کردیم، قابلیت ایجاد توکن‌های کاربرد سفارشی یکی از اهدف ارز دیجیتال ویوز (Waves)  بود. شما می‌توانید توکن‎های اختصاصی خود را از طریق هر پلتفرمی انجام بدهید. یعنی تفاوتی ندارد که شما بعنوان کلاینت از کدام یک از نسخه وب، آندروید و آی‌اواس استفاده کنید. در ضمن، برای خرید و فروش آن‎ها نیز نیازی نیست که از واسطه‌ای بهره‎ ببرید. شاید این سوال برای شما پیش بیاید که قابلیت سفارشی سازی توکن‌ها در ویوز همانند اتریوم است یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که این رمزارز نسبت به اتریوم، نمره‌ی کمتری را می‌گیرد؛ البته این اختلاف جزئی است. ویژگی که باعث شده است تا ارز دیجیتال ویوز (Waves) از این لحاظ، کاربردی به نظر برسد، ساده بودن آن است. با توجه به نظرات افراد بهره‌مند از خدمات این رمزارز، سادگی فوق‌العاده‌ی آن باعث شده است تا با اتریوم به رقابت بپردازد.

    • ترید همتا به همتا

    ترید همتا به همتا یا P2P، تنها در ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز دیده می‌شود. از آنجایی هم که ویوز جزو کریپتوکارنسی‌های غیرمتمرکز است، شما بدون واسطه می‌توانید به خرید و فروش توکن‎های مورد نظر خود بپردازید. در ضمن، کارمزدی که برای تردید همتا به همتا در این ارزدیجیتال باید بپردازید، کمتر از 0.01 دلار است. پشتیبانی از چندین درگاه مختلف مانند کریپتوکارنسی‌های بیت کوین، مونرو، اتریوم و زی‌ کش در ترید ارز دیجیتال ویوز (Waves) نیز وجود دارد.

    • سیستم قرض‌دهی

    سیستم قرض‌دهی در ویوز با نام سیستم اثبات سهام استیجاری هم شناخته می‌شود. هدف از ایجاد این سیستم، حفظ یکپارچگی این ارز است. هزینه‌ای که برای قرض دادن در شبکه در نظر گرفته شده، در حدود 0.02 ارز دیجیتال ویوز (Waves)  است. لازم به ذکر است که باید شرایطی را برای تبدیل شدن به فول نود در این ارز داشته باشید. اگر حداقل 1000 کوین ویوز (Waves) داشته باشید، می‌توانید بلوک‎های جدید تراکنش را تایید و سپس اضافه کنید.

    ارز دیجیتال ویوز چگونه کار می‌کند؟

    نخستین تفاوت در کارکرد ویوز نسبت به بلاک چین‌های سنتی، استفاده از معماری دوگانه است. در حالی که معماری دوگانه در بیت کوین وجود ندارد. آن چیزی که باعث حفظ بقای این شبکه شود، فول نودها و لایت نودها است. ساز و کار لایت نودها به فول نودها وابسته است؛ در حقیقت، وجود فول نودها باعث می‌شود که نیازی به دانلود کل بلاک چین نباشد.

    ارز دیجیتال ویوز چگونه کار می‌کند؟

    خرید و فروش ویوز چگونه است؟

    خرید و فروش ارز دیجیتال ویوز (Waves) همانند خرید و فروش سایر رمزارزها است. یعنی در ابتدا نیاز است تا شما صرافی ایرانی را انتخاب کنید که امکان خرید و فروش این ارز دیجیتال در آن وجود دارد. پیش از انتخاب صرافی ایرانی برای ترید ارز دیجیتال ویوز (Waves) نیاز است تا به ماهیت و کارکرد آن اطمینان داشته باشید. در صورتی که می‌خواهید از صرافی‌های خارجی برای ترید آن استفاده کنید، نخست باید رمزارزهایی مانند تتر، اتریوم و بیت کوین را انتخاب نمایید. در ادامه به یکی از صرافی‌های بایننس (Binance) ، هوبی گلوبال، کوکوین (Kucoin) و Gate.io مراجعه کنید.

    خرید و فروش ویوز

     مزایای ارز ویوز

    مزایای این ارز را می‌توان نسبت به ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن بیان کرد:

    • امکان معامله با ارزهای فیات وجود دارد.
    • ایجاد کوین اختصاصی و شخصی سازی شده‌ بدون نیاز به دانش برنامه نویسی در ویوز (Waves) وجود دارد.
    • نیازی به پرداخت Gas برای اجرای قراردادهای هوشمند در شبکه‌ این ارز نیست.
    • عملکرد شبکه‌ی بلاک چین ویوز (Waves) با قابلیت به کارگیری قراردادهای هوشمند افزایش پیدا کرده است.
    • راه‌اندازی هر توکن سفارشی در پلتفرم این رمز ارز به سرمایه اندکی نیاز دارد. این سرمایه اندک معادل یک واحد ارز دیجیتال ویوز (Waves) است.

    معایب ارز ویوز

    • ویوز در رده پایین‌تر از اتریوم قرار دارد.
    • این رمزارز نسبت به اتریوم، قدرت بسیار زیادی برای راه‌اندازی ICOها ندارد.

    بهترین کیف پول‌های ویوز

    بهترین کیف پول‎های ویوز در هر نوع از پلتفرم‌های لینوکس، مک، آندروید، ویندوز و ios وجود دارد. کیف پول رسمی ارز دیجیتال ویوز (Waves) در همه‌ی این پلتفرم‌ها قابل اجرا است و می‌توانید به سادگی و بدون محدودیت به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

    بهترین کیف پول سخت افزاری ارز دیجیتال ویوز (Waves)

    • کیف پول لجر نانو اس (Ledger Nano S)
    • کیف پول ترزور (Trezor)

    بهترین کیف پول دسکتاپ ویوز (Waves)

    • کیف پول اکسودوس (Exodus)
    • کیف پول تحت وب Guarda Wallet

    بهترین کیف پول نرم افزاری ویوز (Waves)

    • کیف پول نرم اتمیک (Atomic)
    • کیف پول کوینومی (Coinomi)

    اگر مقدار کمی ارز دیجیتال ویوز دارید و می‌خواهید به طور منظم از آن استفاده کنید، می‌توانید آن را در کیف پول صرافی بیت پین خود نگهداری کنید؛ این کیف پول در کنار امنیت و راحتی استفاده برای تمام فارسی‌زبانان عزیز، قابلیت ذخیره‌سازی سرد دارایی شما را نیز ممکن می‌‌سازد.

    پیش بینی وضعیت آینده ارز دیجیتال ویوز (Waves)

    روند صعود ارزش قیمت ارزهای فیات تا حدودی می‌تواند افزایش قیمت ارز دیجیتال ویوز را پیش‌بینی کند. به همین خاطر می‌توان گفت که این ارز در آینده‌ای نزدیک می‌تواند برآیند رشد صعودی را داشته باشد. البته پیش‌بینی وبسایت‌هایی نظیر DigitalCoinPrice و WalletInvestor را در پیش‌بینی وضعیت آینده ویوز نمی‌توان نادیده گرفت. این سایت‌ها نیز در طی اعلامیه‌های رسمی اعلام کرده‌اند که قیمت Waves می‌تواند افزایش پیدا کند.

    گفتار پایانی

    پلتفرم ارز دیجیتال ویوز (Waves) به شما کمک می‎کند تا بتوانید بیت کوین و یا اتریوم را به سادگی به ویوز (Waves) تبدیل کنید. انتخاب این ارز از همه جهات مطمئن است، چون امکان هک شدن آن بسیار کم است. اگر جزو افرادی هستید که می‌خواهید ترید ارز دیجیالب ویوز (Waves) را انجام بدهید، نیاز است تا یکی از رمزارزهای بیت کوین و اتریوم را خریداری کرده باشید.

    سوالات متداول

    • ارز دیجیتال ویوز (Waves) چیست؟

    ویوز یک نوع پلتفرم غیرمتمرکز بر بستر بلاک چین محسوب می‌شود که سرعت معاملات در آن، بسیار بالا است.

    • بهترین کیف پول‌های ویوز (Waves) چیست؟

    کیف پول ویوز که در تمامی بسترهای هوشمند کارکرد دارد، بهترین گزینه برای استفاده است. لجر نانو اس، ترزور، اکسودوس، Guarda Wallet، اتمیک و کوینومی جزو سایر کیف پول‎های معتبر برای ترید ویوز هستند.

    • مخترع ارز دیجیتال ویوز (Waves)چه کسی است؟

    مخترع ویوز، ساشا ایوانف است که در ایجاد پلتفرم Coinomat هم نقش به‌سزایی داشته است.

    شبنم توایی

    شبنم توایی

    علاقه زیادی به حوزه فناوری و فین تک دارم، درباره ارزهای دیجیتال، بلاک چین، هوش مصنوعی، وب ۳ و سایر موضوعات مرتبط با فناوری می‌نویسمو تحقیق می‌کنم. عاشق سفر و عکاسی هستمو اوقات فراغتم را با کشف جاذبه‌ها و ثبت لحظات زیبا سپری می‌کنم. بزرگترین هدفم تو زندگی یاد گرفتنه و لذت می‌برم از اینکه یادگرفته‌هامو دانش و تجربه‌ام را با دیگران به اشتراک بگذارم و از اونها هم یاد بگیرم.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    هر آنچه باید درباره ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) بدانید!

    در روزهایی که پلتفرم‌ها و شبکه‌های بلاک چینی متنوعی برای...

    معرفی ارز دیجیتال گرس و نحوه شرکت در ایردراپ GRASS

    آیا می‌دانستید حتی با اشتراک گذاشتن اینترنت بلا‌استفاده خود...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر