تحلیل تکنیکال اتر (ETH)؛ روند قدرتمند صعودی در پی اخبار ETF اتریوم – 2 خرداد (22 می)

تاریخ: 2 خرداد 1403
زمان مطالعه:  3 دقیقه
تحلیل تکنیکال اتر (ETH)؛ روند قدرتمند افزایشی – ۲۳ اردیبهشت (۱۲ می)

در روزهای گذشته با خبر تصویب احتمالی ETF های اتریوم، شاهد رشد سنگین این رمزارز محبوب بازار بودیم. اتریوم توانست با قدرت به سمت شکست نواحی مقاومتی حرکت کند و رشد قیمت قابل‌توجهی داشته باشد. با مشاهده داده‌های سایت کوین مارکت کپ، متوجه می‌شویم که اتریوم در هفته گذشته روندی صعودی داشت و بیش از ۲۸ درصد رشد قیمت را تجربه کرد.

در این تحلیل قصد داریم به بررسی روند قیمتی اتر (ETH) بپردازیم و نواحی مهم آن را مشخص کنیم، تا قبل از خرید یا فروش، آگاهی بیشتری از روند احتمالی قیمت داشته باشیم. با ما همراه باشید و در ادامه تحلیل تکنیکال این رمزارز را مطالعه کنید. همچنین در انتها به بررسی و مقایسه قیمت ETH و XRP می‌پردازیم.

اتر (ETH)؛ از تحلیل قبل تا به الان

با مشاهده نمودار و باتوجه‌به تحلیل تکنیکال اتریوم در تاریخ ۲۳ اردیبهشت، قیمت اتریوم پس از انتشار تحلیل، پس از تامین نقدینگی از محدوده حمایتی مشخص شده، با افزایش تقاضا همراه بود و به سمت سطوح بالاتر صعود و رشد خود را آغاز کرد. اتریوم با انتشار اخبار مثبت درباره تصویب احتمالی ETF، توانست از نواحی مقاومتی و عرضه خود با قدرت عبور کرده و این نواحی را به حمایت‌های خود تبدیل کند. قیمت اتریوم در حال حاضر زیر محدود مقاومتی خود قرار دارد. اتریوم توانست در این روند قدرتمتد افزایشی، بالغ بر ۳۴ درصد رشد و صعود قیمت را از سطوحی که در تحلیل گذشته به‌عنوان حمایت و محدوده تقاضا مشخص شده بود، انجام دهد.

خرید اتر

دانلود دهمین ماهنامه دامیننس

بلاک چین و انتخابات: شفاف و بدون تقلب

    حرکت بعدی اتریوم (ETH) چه خواهد بود؟

    با نگاهی به نمودار ارز دیجیتال اتریوم در تایم فریم ۴ساعته، می‌بینیم که قیمت در حال حاضر در نزدیکی محدوده مقاومت استاتیک خود قرار گرفته است. درصورتی‌که اتریوم موفق به شکست مقاومت مشخص شده شود، قیمت می‌تواند تا ناحیه بعدی عرضه و مقاومت که در تصویر نیز مشخص شده است، رشد و افزایش داشته باشد. همچنین درصورتی‌که اتر توانایی عبور از این سطح مقاومتی را نداشته باشد، می‌توان انتظار داشت، حرکت اصلاحی‌اش را آغاز کرده و پس از رسیدن به محدوده‌ حمایتی مشخص شده، تکمیل فاز اصلاحی و جمع‌آوری نقدنگی، رشد و افزایش قیمت خود را دوباره آغاز کند و صعود‌ بیشتری را از این رمزارز شاهد باشیم.

    در حال حاضر چند ناحیه مهم به‌عنوان نواحی حمایتی و مقاومتی برای اتریوم وجود دارد. این نواحی عبارت‌است از:

    • سطح مهم مقاومت استاتیک واقع در قیمت 3829.88 دلار
    • بیس بسیار مهم عرضه و مقاومت واقع در 3900.89 الی 4002.53 دلار
    • محدوده حمایت و تقاضا مهم در قیمت 3255.74 و 3343.03 دلار
    • سطح حمایت و تقاضا کوتاه‌مدت (نسبتا ضعیف) واقع در 3635.16 دلار

    مقایسه رمزارزهای اتر (ETH) و ریپل (XRP)

    در تصویر زیر به مقایسه داده‌های بنیادی و تغییرات قیمت رمزارزهای ETH و XRP در بازه‌های زمانی مختلف پرداختیم.

    در بخش زیر می‌توان حجم بازار این دو رمزارز را مقایسه کرد و اطلاعاتی مربوط به زمان عرضه، عمر و سایر مشخصات این دو رمزارز را مشاهده کرد.

    در تصویر زیر در مقیاس کلی، فشار خرید و فروش در اردربوک این دو رمزارز قابل مقایسه است.

    سخن پایانی

    باتوجه‌به مزایای ذاتی اتریوم، مانند قراردادهای هوشمند، جامعه فعال توسعه‌دهندگان، و کاربردهای روزافزون در دنیای واقعی، می‌توان گفت که این ارز دیجیتال از پتانسیل بالایی برای رشد در بلندمدت برخوردار است و سرمایه‌گذاری در این ارز دیجیتال، علی‌رغم ریسک‌های ذاتی، می‌تواند فرصتی مناسب برای کسب سود در آینده باشد.

    پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی بیشتر با مفاهیم مرتبط با سرمایه‌گذاری، مطالب زیر را مطالعه کنید:

    توجه: مقالات منتشر شده در آکادمی بیت پین فقط اهداف آموزشی دارند و نباید آن‌ها را توصیه‌ای مبنی بر خرید، فروش و یا سرمایه‌گذاری در نظر گرفت.

    پرهام نوربخش

    پرهام نوربخش

    من یه تحلیلگرم که بیشتر ارزهای دیجیتال رو بررسی می‌کنم و عاشق رصدکردن بازار و پیداکردن فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاری هستم. همیشه سعی می‌کنم از جدیدترین اخبار و تحولات بازار باخبر باشم. علاقه دیگه من تصویربرداری و طبیعت‌گردی هست و به نظرم طبیعت یه منبع بی‌نظیر از زیبایی و آرامشه.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    تحلیل بیت کوین (BTC)؛ تلاش برای صعود – ۳ مرداد (۲۴ جولای)

    بیت کوین پس از افزایش تقاضایی که در هفته‌های اخیر داشت، توان ...

    تحلیل پپه (PEPE)؛ افزایش قدرت خریداران – ۳ مرداد (۲۴ جولای)

    پپه، یکی از محبوب ترین میم کوین‌های بازار رمزارزها است که تو ...

    تحلیل نیر پروتکل (NEAR)؛ هدف بعدی کجاست؟ – ۲ مرداد (۲۳ جولای)

    نیر پروتکل در هفته اخیر درگیر روند نزولی و اصلاحی بود و قیمت ...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر