برنبرگ در یک گزارش تحقیقاتی در روز سه‌شنبه گفت که احتمالاً استیبل‌کوین‌ها و امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) به اهداف بعدی در سرکوب صنعت کریپتو توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) تبدیل خواهند شد.

این بانک سرمایه‌گذاری گفت که SEC اکنون ممکن است بر روی استیبل‌کوین‌ها – از جمله تتر (USDT) و یو اس دی سی کوین (USDC) – و پروتکل‌های مالی غیرمتمرکز برای انطباق با مقررات تمرکز کند.

SEC در اوایل این ماه اعلام کرد که از صرافی ارز دیجیتال بایننس، بنیانگذار آن ژائو و شرکت عامل Binance.US به اتهام نقض قوانین فدرال اوراق بهادار شکایت کرده است. یک روز بعد از صرافی رقیب کوین بیس (COIN) نیز به اتهامات مشابه شکایت کرد.

تحلیلگران به رهبری مارک پالمر نوشتند، اگر SEC به دنبال کاهش پتانسیل پروتکل‌های دیفای قانونگذاری نشده به‌عنوان جایگزین‌های مناسب برای وام‌دهندگان و صرافی‌های قانونگذاری شده باشد، آن‌گاه می‌تواند «استیبل‌کوین‌هایی که به عنوان خون حیات مالی غیرمتمرکز عمل می‌کنند را نیز هدف قرار دهد.»

در این گزارش آمده است که با هدف قرار دادن این استیبل‌کوین‌ها، SEC ممکن است اکوسیستم دیفای را نیز تضعیف کند.

برنبرگ می‌گوید که اگر USDC توسط رگولاتورهای ایالات متحده هدف قرار گیرد، تأثیر آن بر درآمد کوین بیس می‌تواند قابل توجه باشد و خاطرنشان کرد که در سه ماهه اول سال 2023 این صرافی 199 میلیون دلار درآمد خالص – حدود 27٪ از کل – از ذخایر USDC ایجاد کرده است.

در این یادداشت آمده است که بیت کوین که SEC آن را به عنوان یک کالا به جای یک اوراق بهادار ثبت نشده تایید کرده است، احتمالاً ذینفع نهایی این سرکوب خواهد بود.