دامیننس اتریوم چیست؟ بررسی دامیننس لحظه‌ای اتریوم

تاریخ انتشار: 7 تیر 1401 | آخرین به‌روزرسانی: 3 آبان 1402
زمان مطالعه:  5 دقیقه
دامیننس اتریوم چیست؟ بررسی دامیننس اتریوم لحظه‌ای

اتریوم یکی از مهم‌ترین ارزهای دیجیتالی است که تا به حال شناخته شده است؛ از همین رو این ارز بعد از بیت کوین بیشترین حجم بازار را به خود اختصاص داده است. دامیننس اتریوم معیاری است که حجم بازار اتریوم را نسبت به کل حجم بازار نشان می‌دهد. بسیاری از معامله‌گران با بررسی این شاخص ‌ترید انجام می‌دهند. برای اینکه شما هم بدانید دامیننس اتریوم (ethereum dominance) چیست، حتماً این مطلب را تا پایان مطالعه کنید.

تعریف کامل دامیننس اتریوم

بی‌شک بلاک‌چین اتریوم یکی از کامل‌ترین شبکه‌هایی است که تا به حال ایجاد شده است؛ به همین دلیل ارز دیجیتال اتریوم نیز طرفداران بسیار زیادی دارد که همین امر سبب افزایش سرمایه‌گذاری در اتریوم شده است. بسیاری از افراد این سؤال را مطرح می‌کنند که دامیننس اتریوم چیست و چه کاربردی دارد. دامیننس اتریوم نشان‌دهنده میزان تسلط اتریوم بر بازار است. درواقع در دامیننس اتریوم نموداری وجود دارد که در آن می‌توانید نسبت حجم بازار اتریوم را به کل بازار مشاهده کنید. نکته مهمی که باید به آن دقت کنید این است که دامیننس اتریوم کلاسیک حالت پویا یا داینامیک دارد.

از همین رو این معیار هیچ‌وقت ثابت نیست و به‌صورت مرتب با تغییرات مختلف همراه می‌شود. حال که می‌دانید دامیننس اتریوم چیست، بهتر است این شاخص را در معاملات خود در نظر داشته باشید. تجربه نشان می‌دهد میزان وابستگی اتریوم به بیت‌کوین کمتر شده است؛ به همین دلیل در برخی مواقع دامیننس اتریوم و بیت‌کوین برخلاف یکدیگر حرکت می‌کنند که نشان‌دهنده استقلال اتریوم از بیت‌کوین است. این نکته را فراموش نکنید که دامیننس اتریوم به‌صورت لحظه‌ای تغییر می‌کند که باید آن را به‌درستی بررسی کنید.

دانلود هفتمین ماهنامه دامیننس

سواد اقتصادی و ذهنیت برنده در دنیای کریپتوکارنسی

    علت اهمیت دامیننس اتریوم چیست؟

    بسیاری از افراد این سؤال را مطرح می‌کنند که دلیل اهمیت دامیننس اتریوم چیست. بررسی‌ها نشان می‌دهد دامیننس اتریوم امروز می‌تواند تأثیر زیادی در آینده بازار داشته باشد. درواقع این عامل می‌تواند به تریدرها کمک کند تا از آن برای گرفتن تأییدیه‌های لازم برای ورود به یک معامله استفاده کنند. وقتی به هر دلیلی دامیننس اتریوم بالا می‌رود، می‌توان فهمید خریداران جدیدی وارد این بازار شده‌اند. معمولاً افزایش ناگهانی دامیننس اتریوم سبب می‌شود قیمت اتریوم نیز بعد از آن رشد زیادی داشته باشد.

    اگرچه با معیار دامیننس اتریوم نمی‌توان به‌تنهایی ترید کرد، به‌طور قطع عامل کمکی بسیار مهم و حیاتی است. با یک نگاه کلی می‌توان به این نکته پی برد که این معیار می‌تواند نقش بسیار مهمی در معاملات داشته باشد. خوشبختانه دامیننس اتریوم در تریدینگ ویو به‌راحتی در دسترس است که شما می‌توانید به‌راحتی آن را در این بخش بررسی کنید. برای اینکه تحلیل‌های شما در این زمینه دقیق‌تر شود، می‌توانید از دامیننس تتر و بیت‌کوین نیز استفاده کنید که آن‌ها نیز اطلاعات بسیار خوبی را در اختیار شما قرار می‌دهند.

    تاریخچه دامیننس اتریوم

    با توجه به اهمیت بالایی که در دامیننس اتریوم وجود دارد،‌ باید حتماً دقت زیادی به این عامل داشته باشید و تاریخچه آن را نیز به‌صورت ویژه بررسی کنید. برای اینکه بدانید تاریخچه دامیننس اتریوم چیست، باید حتماً آن را از زمان ساخت این ارز بررسی کنید تا آن را بشناسید. این ارز مهم و سرنوشت‌ساز در سال ۲۰۱۳ ایجاد شد و تاکنون به روند صعودی خود در مارکت ادامه داده است. با نگاهی ساده به دامیننس اتریوم نمودار می‌توان به این نکته پی برد که افزایش حجم بازار اتریوم در طول زمان رخ داده است.
    شاید برای شما جالب باشد که بدانید حجم بازار اتریوم تا سال ۲۰۱۵ تنها حدود ۲۰۰ میلیون دلار بوده است که عددی کوچک در برابر بازار امروز به حساب می‌آید. افزایش دامیننس اتریوم درست از سال ۲۰۱۵ به بعد آغاز شد و سیر صعودی به خود گرفت. بیشترین مقداری که دامیننس اتریوم کلاسیک داشته ۲۸ درصد بوده است که در سال ۲۰۱۷ به وقوع پیوست. این افزایش زمانی رخ داد که دامیننس بیت‌کوین به کمترین حد خود در تاریخ رسیده بود. در حال حاضر این شاخص حدود ۲۰ درصد است که در شرایط مختلف بازار دچار تغییرات متعدد می‌شود.

    بررسی روند دامیننس اتریوم

    دامیننس اتریوم چیست؟ بررسی دامیننس اتریوم لحظه‌اییکی از مهم‌ترین مواردی که باید به آن دقت کنید، این است که روند اصلی دامیننس اتریوم چیست. امروزه دامیننس اتریوم شاخصی عالی برای تریدهای مختلف است؛ به همین دلیل شما باید تحلیل نمودار آن را فراموش نکنید. با بررسی دامیننس اتریوم امروز می‌توانید شرایط آن را در تایم فریم‌های کوچک مشاهده کنید. بررسی نمودار دامیننس اتریوم نشان می‌دهد این شاخص دوباره به LTH یا همان کف تاریخی خود نزدیک می‌شود. از آنجا که در این قسمت یک محدوده حمایتی بسیار قوی وجود دارد،‌ به احتمال زیاد روند برمی‌گردد و شکل افزایشی به خود می‌گیرد.

    دامیننس اتریوم در تریدینگ ویو این امر را ثابت می‌کند که دامیننس اتریوم می‌تواند وارد شرایط جدیدتری شود. با توجه به اینکه روند این شاخص در حال حاضر رنج است،‌ نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی را درباره آن انجام داد. برخی تحلیل‌گران معتقدند میزان سلطه بیت‌کوین در بازار، در آینده کاهش پیدا می‌کند. اگر این اتفاق رخ دهد، مسلماً دامیننس اتریوم نیز با رشد مواجه خواهد شد.

    با توجه به اهمیت بالای روند این شاخص، حتماً به‌صورت ویژه آن را بررسی کنید تا بهترین تصمیم را بگیرید.

    تحلیل شرایط دامیننس اتریوم

    برای اینکه بدانید تأثیر دامیننس اتریوم چیست،‌ اول از هر چیز باید برای تحلیل آن دست به کار شوید. آمارهایی که در ادامه گفته می‌شود با توجه به زمان نگارش این مقاله یعنی خرداد ۱۴۰۱ است. با بررسی دامیننس اتریوم نمودار می‌توان به این نکته پی برد که این شاخص به پایین‌ترین حد خود رسیده است. در حال حاضر دامیننس اتریوم کلاسیک ۱۸ درصد را نشان می‌دهد. بسیاری از کارشناسان دلیل این کاهش را پایین‌آمدن ارزش کل بازار کریپتوکارنسی می‌دانند. با توجه به این شاخص می‌توان متوجه شد خریداران میل چندانی به خرید اتریوم نشان نمی‌دهند.

    حتما بخوانید: چرا سرمایه گذاری روی اتریوم مناسب است؟

    همچنین می‌توان این موضوع را فهمید که فشار فروش در اتریوم به‌شدت بالاست. همچنین مقدار این شاخص نشان‌دهنده آن است که ترس شدید بر بازار اتریوم حکم‌فرمانی می‌کند. با توجه به شرایط خاصی که به وجود آمده است، شرایط اتریوم در آینده نیز قابل پیش‌بینی نخواهد بود. اگر شما می‌خواهید در ارز اتریوم سرمایه‌گذاری کنید، حتماً عوامل مختلف را در کنار هم قرار دهید تا بهترین تصمیم ممکن را بگیرید.

    به غیر از نمودار دامیننس اتریوم، حتماً نمودار قیمت اتریوم را نیز بررسی کنید تا اطلاعات شما برای انجام معاملات کامل شود.

    ارتباط دامیننس اتریوم و دامیننس بیت کوین

    یکی از مهم‌ترین نکاتی که به‌عنوان یک تحلیلگر باید به آن دقت کرد، ارتباط دامیننس اتریوم و بیت‌کوین است. با بررسی دامیننس اتریوم امروز می‌توان به این نکته پی برد که این دو شاخص با یکدیگر نسبت عکس دارند. به‌طورکلی وقتی مردم علاقه بیشتری به خرید بیت‌کوین نشان می‌دهند، هم‌زمان با آن شاخص دامیننس اتریوم کاهش پیدا می‌کند. از طرفی هر وقت دامیننس اتریوم در تریدینگ ویو بالا می‌رود،‌ معمولاً دامیننس بیت‌کوین کاهش پیدا می‌کنند. توسعه‌دهندگان اتریوم در حال یک جنگ واقعی با بیت‌کوین هستند و قصد دارند با اجرای پروژه‌های متعدد، از دامیننس بیت‌کوین پیشی بگیرند. البته انجام این کار خیلی هم آسان نیست؛ زیرا هنوز مردم اقبال شدیدی به بیت‌کوین نشان می‌دهند.

    اکنون که می‌دانید دامیننس اتریوم چیست،‌ حتماً باید از راهکارهای مناسب استفاده کنید تا بتوانید سرمایه‌گذاری‌های خوبی در این زمینه داشته باشید. یکی از نکات مهمی که باید به آن دقت کنید این است که دامیننس اتریوم نیز تحلیل‌پذیر است؛ به همین دلیل می‌توان از انواع تحلیل‌های تکنیکال برای آن استفاده کرد که تأثیرات مثبت بسیاری خواهد داشت. کاهش دامیننس اتریوم می‌تواند نشان‌دهنده کاهش اقبال مردم برای خرید آن باشد.

    اگر شما شاخص‌های دیگر مانند دامیننس بیت‌کوین را بررسی کنید،‌ مسلماً نتایج بهتری به دست خواهید آورد.

    گفتار پایانی!

    اتریوم از بهترین ارزهایی است که می‌توان در دنیای کریپتوکارنسی مشاهده کرد. شاخص دامیننس اتریوم نشان‌دهنده نسبت بازار اتریوم به سایر ارزهای دیجیتال است. مسلماً این شاخص می‌تواند تأثیرات زیادی بر تصمیم‌گیری‌های تریدرها داشته باشد. با توجه به اهمیت بالای این مورد،‌ بهتر است قبل از معاملات اتریوم آن را بررسی کنید تا تصمیم درستی بگیرید. تمامی تحلیلگران حرفه‌ای این شاخص را بررسی می‌کنند تا درنهایت بهترین تصمیم ممکن را بگیرند.

    پرسش‌های متداول

    • چرا دامیننس اتریوم مهم است؟

    از آنجا که این معیار تسلط اتریوم در بازار را نشان می‌دهد، باید برای انجام معاملات اتریوم به آن دقت کرد. با تحلیل درست این معیار می‌توان شانس موفقیت در تریدها را افزایش داد.

    • دامیننس اتریوم چند درصد است؟

    در تیرماه ۱۴۰۱ که این مقاله نوشته شده است، میزان دامیننس اتریوم ۱۸ درصد است. با این حال برای فهمیدن آن باید حتماً نمودار لحظه‌ای را چک کنید.

    • کاربرد دامیننس اتریوم چیست؟

    دامیننس اتریوم عاملی بسیار مهم در تریدهاست و این شاخص برای کسانی که به‌دنبال سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت در ارز دیجیتال اتریوم هستند، بسیار مناسب و عالی خواهد بود.

    تیم محتوا بیت‌پین

    تیم محتوا بیت‌پین

    تدوین و بررسی مطالب حوزه کریپتو و خلق مقالات کاربردی در حوزه ارزهای دیجیتال.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    لایتنینگ؛ کلید دروازه خرید و انتقال بیت کوین با کارمزد کم و مبالغ پایین

    کارمزدهای زیاد در شبکه بیت کوین معضلی جدی برای کاربران کریپت ...

    پولبک (Pullback)؛ فرصتی برای ورود یا هشداری برای خروج؟

    استراتژی معاملات پولبک یک تکنیک تریدینگ رایج است که به تریدر ...

    دپوزیت در ارزهای دیجیتال به چه معناست؟

    دپوزیت ارز دیجیتال یکی از مفاهیم ابتدایی و مهم در کریپتو است ...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر