سبد سرمایه گذاری 2025

تورم تولیدکننده متفاوت با انتظارات تحلیلگران؛ PPI کاتالیزوری برای قیمت بیت کوین

تاریخ: 26 خرداد 1403
زمان مطالعه:  1 دقیقه
کاهش ارزش دلار

طبق داده‌های سایت dailyfx، در 13 ژوئن (24خرداد) تغییرات قیمت تولید کننده خالص ماهانه و قیمت تولید کننده خالص سالانه که به عنوان نرخ های مهم برای بانک مرکزی آمریکا و تحلیلگران تلقی می‌شوند، کاهش داشتند و کمتر از پیش‌بینی منتشر شدند، به همین دلیل قیمت بیت کوین تا محدوده 68400 دلار افزایش یافت.

افزایش قیمت بیت کوین پس از انتشار تورم تولید کننده

افزایش قیمت بیت کوین پس از انتشار تورم تولید کننده

نرخ قیمت تولیدکننده خالص ماهانه

شاخص core ppi m/m کمتر از پیش‌بینی اعلام شد. این شاخص نشان‌دهنده تغییر در قیمت کالاها و خدمات نهایی فروخته شده توسط تولیدکنندگان است. همچنین تحلیلگران انتظار داشتند که قیمت تولیدکننده خالص ماهانه به 0.3 درصد کاهش داشته باشد ولی این شاخص از 0.5 به 0.0 کاهش یافت.

نرخ قیمت تولیدکننده خالص سالانه

نرخ core ppi y/y پایین‌تر از پیش‌بینی اعلام شد. معامله‌گران تصور می‌کردند که این نرخ 2.4 درصد اعلام شود ولی شاخص تورم تولیدکننده درماه ژوئن نسبت به ماه پیش از 2.4 درصد به 2.3 درصد کاهش یافت.

نرخ قیمت تولیدکننده ماهانه

تحلیلگران احتمال می‌دادند که شاخص تغییرات ماهانه قیمت تولیدکننده طبق نرخ 0.1 درصد اعلام شود ولی نرخ تورم سالانه در این ماه نسبت به ماه می (May) از نرخ 0.5 درصد به نرخ 0.2- درصد کاهش یافت.

از نسل Z تا NFT و تحلیل دوج‌کوین در شماره جدید دامیننس

دامیننس ۱۵، همین حالا دریافت کن!

    نرخ قیمت تولیدکننده سالانه

    نرخ ppi y/y، این شاخص نشان‌دهنده تغییر در قیمت کالاها و خدمات نهایی فروخته شده توسط تولیدکنندگان است. همچنین انتظارات تحلیلگران روی عدد واقعی این شاخص 2.4 درصد بود ولی این نرخ در ماه ژوئن نسبت ماه می از نرخ 2.4 درصد به نرخ 2.3 درصد کاهش یافت.

    تأثیر تورم تولیدکننده روی قیمت بیت‌کوین

    قیمت تولیدکننده یکی از نرخ‌های تورمی است که می‌تواند روی قیمت بیت کوین تأثیرگذار باشد و با کاهش آن احتمال کاهش نرخ بهره افزایش میابد و با کاهش نرخ بهره پول ارزان وارد بازار ارزهای دیجیتال می‌شود که همین دلیل می‌تواند کاتالیزوری برای افزایش قیمت بیت‌کوین باشد و بازار ارزهای دیجیتال را سبزرنگ کند.

    محمدجواد جعفری

    محمدجواد جعفری

    چند سال پیش، پس از تب‌وتاب بازار بورس ایران با فارکس آشنا شدم و همین موضوع باعث شد که به سراغ یادگیری تحلیل تکنیکال و اقتصاد کلان برم. بعد از مدتی علاقم به اقتصاد بیشتر شد و به صورت حرفه‌ای‌تر تو این حوزه کار کردم. طولی نکشید که با ورود به دنیای ارزهای دیجیتال، شروع به یادگیری تحلیل فاندامنتال کردم و الان بیشتر زمانم رو روی بررسی پروژه‌های بلاک‌چین و تحلیل اقتصاد کشورها می‌ذارم.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:
    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر