ارز دیجیتال ترون چیست؟ معرفی بلاک چین ترون (Tron) و رمزارز ترونیکس (TRX)

تاریخ انتشار: 27 مهر 1402 | آخرین به‌روزرسانی: 3 بهمن 1402
زمان مطالعه:  14 دقیقه
ارز دیجیتال ترون چیست؟

ترون، پلتفرمی برای ایجاد و اجرای برنامه‌های غیرمتمرکز و توزیع محتوای دیجیتال است؛ ارز دیجیتال ترون، ترونیکس یا TRX نام دارد که در بازار کریپتوکارنسی معامله می‌شود.

در عصر دیجیتالی کنونی، دنیای ارزهای دیجیتال به سرعت به عنوان یکی از جدیدترین و پرطرفدارترین زمینه‌های سرمایه‌گذاری و تبادلات مالی جهانی به‌سوی تحولی نوین در حوزه مالی و اقتصادی سوق پیدا کرده است. ارزهای دیجیتال، با امکانات منحصر‌به‌فردی که ارائه می‌دهند و فناوری نوآورانه‌ای که در اساس کارکرد آن‌ها قرار دارد، برای سرمایه‌گذاران و افراد ریسک‌‌پذیر، جذابیت فراوانی دارند.

در این میان، یکی از ارزهای دیجیتالی پرطرفدار و مورد توجه که به سرعت توجه کاربران و سرمایه‌گذاران بسیاری را به خود جلب کرده، ارز دیجیتال ترون (TRX) است. ترون (Tron) به عنوان بلاک چین نسل جدید، با ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد و فناوری متمایز خود، جایگاه ویژه‌ای در صنعت ارزهای دیجیتال کسب کرده و یکی از مهم‌ترین رقبای رمزارزهای معروف دیگر، به خصوص بیت کوین و اتریوم، محسوب می‌شود. اما اساس شکل‌گیری بلاک چین ترون و ارز دیجیتال بومی آن، ترونیکس (TRX) چیست؟

امروزه برای هر فعالیتی در سطح اینترنت، از وبگردی گرفته تا گوش دادن به موسیقی و مشاهده ویدیو، محتاج سیستم‌های متمرکز هستید؛ این سیستم‌ ممکن است بر تمام فعالیت‌های شما نظارت کرده، آن‌ها را رصد کنند و با دستکاری داده‌ها و سانسور اطلاعات، حریم خصوصی افراد را زیر سوال ببرند.

شبکه ترون، راهکاری است که برای حل این مشکل راه‌اندازی شده است. پیش‌تر در مقاله‌های برنامه غیر متمرکز یا dApp و بلاک چین؛ فناوری پیشرو برای تأیید اصالت و مالکیت معنوی محتوا درباره این دو مفهوم مهم توضیح دادیم. حال در این مقاله از بیت پین، قصد داریم درباره تاریخچه ارز دیجیتال ترون، پیش‌زمینه‌های به‌وجود آمدن آن، بلاک‌ چین Tron، ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد ارز دیجیتال ترونیکس (TRX) و کاربردهای آن در اقتصاد دیجیتال جهانی صحبت کنیم.

ترون (Tron) چیست؟

ترون (Tron)، پروژه بلاک چینی بوده که به هدف ایجاد اکوسیستمی بزرگ و توزیع شده برای محتوا و خدمات دیجیتال ایجاد شده است. این پروژه امکان ایجاد و به‌اشتراک‌گذاری محتوای دیجیتال را به صورت غیرمتمرکز و رایگان فراهم می‌کند. ترون رمزارز بومی به نام ترونیکس (TRX) دارد که در بازار ارزهای دیجیتال معامله شده و از آن برای پرداخت کارمزد، داشتن حق عضویت، حق رأی و حق استفاده از خدمات شبکه ترون استفاده می‌شود.

ارز TRX

ترون از الگوریتم اجماع اثبات سهام نمایندگی‌شده یا DPOS (مخفف Delegated Proof of Stake) استفاده کرده و می‌تواند ۲۰۰۰ تراکنش در ثانیه را پشتیبانی کند. ترون با حذف واسطه‌گران، مستقل بودنِ سازندگان محتوا را تضمین کرده و به آن‌ها اجازه می‌دهد که با کاربران خود مستقیماً در ارتباط باشند و سود خود را بدون کسر هزینه دریافت کنند. هدف اصلی ترون ایجاد بستری برای ارتقاء و بهبود حوزه‌های مختلف اقتصادی و دیجیتالی است. از جمله اهداف اصلی ارز دیجیتال ترون می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد بستری برای محتوا: ترون به عنوان بستری برای ارائه خدمات و محتوای دیجیتال از جمله ارزهای دیجیتال، بازی‌های آنلاین، ارتباطات اجتماعی و محتوای مرتبط با بلاک چین طراحی شده است.
  • ایجاد محتوا بر اساس اندیشه‌های مستقل: ترون به اندیشه‌های آزاد و مستقل عقیده دارد و به کاربران امکان می‌دهد تا به صورت مستقل و بدون هیچ‌گونه محدودیتی، محتوا را تولید و ارائه کنند.
  • حمایت از ابزارهای توسعه: ترون ابزارهای توسعه‌دهندگان را برای تولید و پیاده‌سازی برنامه‌ها و dAppهای مبتنی بر بلاک چین فراهم می‌کند.
  • مقیاس‌پذیری بهبود یافته و سرعت بالا: شبکه ترون برای پشتیبانی از حجم بالای تراکنش‌ها و بهبود سرعت و کارایی شبکه طراحی شده است.
  • قابلیت توسعه و ارتقا: ترون در قالب بلاک چینی توسعه‌پذیر و متن‌باز به‌همراه فناوری‌های نوآورانه خود، قصد دارد تا در صنعت ارزهای دیجیتال به پروژه‌ای موفق و معتبر تبدیل شود.

از آنجا که ارز دیجیتال ترون بر پایه بلاک چین خود ترون اجرا می‌شود، می‌توان از توکن‌های معتبری به نام TRX (ترون) به عنوان واحد ارزی در این شبکه برای تراکنش‌ها و پرداخت‌ها استفاده کرد. با توجه به اهداف و قابلیت‌های منحصر‌به‌فرد ترون، این پروژه به عنوان رقیبی قابل‌توجه برای ارزهای دیجیتال مطرح در دنیای کریپتوکارنسی شناخته می‌شود و جایگاه خود را در بازار رمزارزها به‌عنوان پروژه‌ای قدرتمند و با اهداف جامع، تثبیت کرده است.

مکانیسم اجماع ترون؛ گواه اثبات سهام نمایندگی‌شده یا DPOS

مکانیسم اجماع ترون، گواه اثبات سهام نمایندگی‌شده یا DPoS است. این مکانیسم درواقع، شاخه‌ای از الگوریتم اثبات سهام (PoS) است که در آن، به جای اینکه هر کاربر با توجه به سهام خود بتواند در فرایند اجماع شرکت کند، می‌تواند با استفاده از سهام خود به ۲۷ نماینده رأی دهد. این نمایندگان Super Representatives نامیده می‌شوند و وظیفه تایید تراکنش‌ها و تولید بلوک‌های جدید را برعهده دارند. DPoS در مقایسه با PoS، با کاهش تعداد اعتبارسنج‌ها، سرعت پردازش تراکنش‌ها را در شبکه بالا برده و به بهبود مقیاس‌پذیری کمک کرده و از حدود ۲۰۰۰ تراکنش در ثانیه پشتیبانی می‌کند.

علاوه‌بر‌این، با کم‌تر شدن هزینه‌های سخت‌افزاری و انرژی، مصرف منابع در شبکه به حداقل رسیده و صرفه اقتصادی و پایداری را برای شبکه به ارمغان می‌آورد. همچنین با وجود رأی‌گیری غیرمتمرکز، کاربران می‌توانند در انتخاب نماینده‌ای که منافع آن‌ها را حفظ کند، دخالت داشته و عملکرد او را نظارت کنند.

بنیان‌گذاران و تاریخچه ترون

ترون در سال ۲۰۱۷ توسط شخصی به نام جاستین سان (Justin Sun) و بنیاد ترون (Tron Foundation)، با هدف تحول صنعت رسانه و سرگرمی با استفاده از فناوری بلاک چین تأسیس شد. جاستین سان، کارآفرین و کارشناسی برجسته در زمینه ارزهای دیجیتال و بلاک چین بوده که از آغاز فعالیت‌های خود در این صنعت تاکنون، به موفقیت‌های چشم‌گیری دست پیدا کرده است. او در دانشگاه پن‌استیت (Penn State) ایالت پنسیلوانیا در ایالات متحده، در رشته علوم کامپیوتر فارغ‌التحصیل شد، مطالعات خود را در دانشگاه هاروارد ادامه داد و در رشته مدیریت بازرگانی فارغ‌التحصیل شد.

بنیان‌گذاران ترون

پس از اتمام تحصیلات، جاستین سان به عنوان مدیر توسعه کسب‌وکاری در شرکت Ripple آغاز به کار کرد و نقش مهمی در ایجاد ارتباطات و همکاری‌های بین‌المللی این شرکت با بنگاه‌ها و نهادهای مالی داشت. در سال ۲۰۱۲، جاستین سان به‌عنوان بنیان‌گذار شرکت Peiwo در چین ظاهر شد. Peiwo، برنامه ارتباطی مشابه با Snapchat بود که بسیار محبوبیت یافت و به عنوان یکی از برنامه‌های موفق در بازار چینی معرفی شد.

در سال ۲۰۱۷، جاستین سان ترون را تاسیس کرد و این پروژه بلاک چینی با هدف ایجاد بستری برای محتوای دیجیتال متمرکز و توزیع‌شده در دستور کار قرار گرفت. او از ارز دیجیتال ترون، به عنوان پروژه‌ای بزرگ با هدف ایجاد اکوسیستمی برای ارائه خدمات دیجیتالی و تحقق محتواهای متمرکز بر پایه بلاک چین صحبت می‌کند. پروژه ترون در کمتر از یک سال توانست جایگاه معتبری در بازار ارزهای دیجیتال به دست آورد؛ جاستین سان هم به‌عنوان شخصیتی برجسته در عرصه ارزهای دیجیتال و بلاک چین، در نقش مدیر اجرایی و مدیر ارشد اجرایی ترون (CEO) فعالیت می‌کند.

دانلود دوازدهمین ماهنامه دامیننس

یک سال با دامیننس؛ سفری پر از تجربه و یادگیری

    ارز دیجیتال ترون چیست؟ ترونیکس (TRX)

    ارزهای دیجیتال در شبکه ترون، با نام ترونیکس و با نماد اختصاری TRX شناخته می‌شوند. TRX در واقع ارز دیجیتال بومی بلاک چین ترون است که اولین بار در سپتامبر سال ۲۰۱۷ میلادی، پس از جمع‌آوری ۷۰ میلیون سرمایه اولیه از طریق عرضه اولیه کوین (ICO)، معرفی شد؛ در آن زمان TRX، توکنی با استاندارد ERC-20 روی بلاک‌ چین اتریوم بود.

    شبکه ترون پس از یک سال، در ۲۵ ژوئن ۲۰۱۸، بلاک چین مخصوص خود را توسعه داد و توکن ترونیکس را از بلاک چین اتریوم به بلاک‌ چین انحصاری خود، یعنی Tron منتقل کرد. پس می‌توان گفت که ترونیکس، توکن نیست و یک کوین محسوب می‌شود. ارز دیجیتال ترون درحال‌حاضر تلاش می‌کند تا تمام توکن‌های ERC-20 خود را جمع‌آوری کرده و بسوزانده و فقط کوین‌های شبکه اصلی ترون را حفظ کند.

    توکنومیکس ترون

    عرضه رمزارز ترونیکس محدود بوده و تعداد کل واحدهای ترونیکس حدود ۹۹ میلیارد است. از کل این توکن‌ها، ۴۰ درصد برای فروش عمومی، ۲۵٫۷۵ درصد برای فروش خصوصی و ۳۴٫۲۵ درصد در اختیار سازمان ترون (Tron Foundation) قرار می‌گیرد.

    تفاوت توکن‌های TRC-20 و TRC-10

    برای درک تفاوت‌های میان TRC-20 و TRC-10، ابتدا به جدول زیر توجه کنید:

    ویژگی TRC-10 TRC-20
    نوع توکن ساده و ابتدایی پیچیده و پیشرفته
    قابلیت استفاده از قرارداد‌های هوشمند ندارد دارد
    پشتیبانی از استاندارد ERC-20 ندارد دارد
    هزینه ایجاد توکن ارزان (۱۰۲۴ واحد TRX) متغیر و بستگی به پیچیدگی
    هزینه ارسال توکن پهنای باندی پهنای باند + مصرف TRX به عنوان سوخت
    سرعت انتقال توکن بالا پایین
    امکان سفارشی‌سازی محدود وسیع

    توکن‌های TRC-20 و TRC-10 دو نوع توکن ایجاد شده روی شبکه ترون هستند که در نحوه توسعه، کاربرد و هزینه‌ها با هم تفاوت‌ دارند. توکن‌های TRC-10، اولین نوع توکن‌های شبکه ترون بودند که با خود شبکه اصلی ترون منتشر شدند. این توکن‌ها را می‌توان به راحتی و با استفاده از فرمی ساده در وب‌سایت ترون اسکن، ایجاد کرد. هزینه ایجاد یک توکن TRC10 تنها ۱۰۲۴ واحد TRX است و هزینه ارسال آن به دیگران هم تنها هزینه‌ پهنای باندی است که استفاده می‌کنید؛ این توکن‌ها قابلیت استفاده از قراردادهای هوشمند را ندارند و برای تغییر مشخصات‌شان باید درخواستی به بلاک چین ترون ارسال کرد.

    درمقابل، توکن‌های TRC-20، استانداردی جدید برای توکن‌های شبکه ترون به شمار می‌روند که با استفاده از قراردادهای هوشمند و ماشین مجازی ترون (TVM) ایجاد می‌شوند. این توکن‌ها قابلیت‌های بیشتری نسبت به توکن‌های TRC-10 دارند؛ آن‌ها از منطقی اضافی پشتیبانی می‌کنند، با استاندارد ERC-20 سازگاری دارند و به قابلیت سفارشی‌سازی مجهز هستند هزینه ایجاد توکنی با استاندارد TRC-20 بستگی به پیچیدگی قرارداد هوشمند دارد و هزینه ارسال آن هم بر پهنای باند، به مصرف ترونیکس (TRX) به عنوان سوخت، نیاز دارد. به طور خلاصه، می‌توان گفت که:

    • توکن‌های TRC-10، ساده‌تر، ارزان‌تر و سریع‌تر هستند، اما قابلیت استفاده از قرارداد هوشمند را ندارند.
    • توکن‌های TRC-20، پیچیده‌تر، گران‌تر و کم‌سرعت‌تر هستند، اما قابلیت استفاده از قرارداد هوشمند را دارند.

    برنامه و نقشه راه ترون به چه شکلی است؟

    نقشه‌راه (Roadmap) ترون (Tron)، طرحی استراتژیک و طولانی‌مدت برای توسعه و پیشرفت این پروژه است که اهداف، مسیرها و مراحل توسعه‌ ارز دیجیتال ترون، یعنی ترونیکس (TRX) را تعیین می‌کند. این نقشه‌راه ده ساله‌ برای اکوسیستم ترون به شرح زیر است:

    • Exodus: تاسیس پروژه و ایجاد بلاک چین ترون در سال ۲۰۱۷؛ در این مرحله، ترون از اتریوم به بلاک چین خود و رمزارز TRX از ERC-20 به بلاک چین ترون منتقل شد. (۲۰۱۷-۲۰۱۸)
    • Odyssey: بهبود سرعت و امکانات در شبکه پرداخت؛ فراهم کردن بستری برای انجام ۱۰۰۰ تراکنش در ثانیه و بهبود مقیاس‌پذیری شبکه. (۲۰۱۹-۲۰۲۰)
    • Great Voyage: ایجاد بستری کامل برای اپلیکیشن‌ها و برنامه‌ها در بستر ترون؛ اجرای قراردادهای هوش مصنوعی و ایجاد ارزهای مجازی بر پایه ترون. (۲۰۲۰-۲۰۲۱)
    • Apollo: توسعه‌ی توکن TRON10 و ویژگی‌های آن برای ارتقاء امنیت و اعتبار شبکه. (۲۰۲۱-۲۰۲۳)
    • Star Trek: ارائه بستری برای سایدچین‌ها (Sidechains) برای تراکنش‌های پرسرعت‌تر و متفاوت با شبکه اصلی ترون. (۲۰۲۳-۲۰۲۵)
    • Eternity: ایجاد بستری برای ایجاد NFTها. (۲۰۲۵-۲۰۲۷)

    تحلیل و بررسی قیمت ترون

    اگر بخواهیم به بررسی نرخ این ارز از همان ابتدای تأسیس بپردازیم، باید بگوییم که در سال ۲۰۱۷ برای بار اول و در طی جریان ICO با قیمتی برابر با ۰٫۰۰۱۹ دلار به بازار عرضه شد. حدود یک سال بعد از تأسیس یعنی در سال ۲۰۱۸، قیمت آن رشد بسیار زیادی کرده و به حدود ۲۰ سنت و حتی عددی بالاتر از آن نیز رسید. در همین دوران بود که ارز ترونیکس در دسته ده رمز ارز برتر دنیا قرار گرفته بود و رقبای زیادی نیز برای خود داشت.

    اما از سال ۲۰۱۸ به بعد، کمی اوضاع تغییر کرد. قیمت TRX با افت شدیدی مواجه شد و در سال ۲۰۲۱، قیمت آن کمی بالاتر از ۱۵ سنت رفت. نکته قابل توجه در رابطه با این ارز، سرعت تراکنش بالای آن است. همان طور که پیش‌تر نیز ذکر کردیم، ترون از ۲۰۰۰ تراکنش بر ثانیه پشتیبانی می‌کند؛ این عدد برای این بیت کوین ۷ و برای اتریوم برابر با ۲۵ تراکنش در ثانیه ‌است.

    نحوه عملکرد ارز دیجیتال ترون چگونه ‌است؟

    برای اطلاع از چگونگی کارکرد رمزارز ترون، ابتدا لازم است که با معماری آن آشنا باشیم. ترون شبکه‌ای است که از سه لایه تشکیل شده است؛ لایه ذخیره‌سازی، لایه هسته و لایه برنامه کاربردی. لایه اول که همان ذخیره‌سازی است، برای ذخیره بلاک طراحی شده و در لایه هسته هم سه ماژول قرارداد هوشمند، مدیریت حساب و اجماع قرار دارند. زبان برنامه‌نویسی قراردادها، جاوا ‌است و در نهایت لایه برنامه کاربردی است که توسعه دهندگان می‌توانند با استفاده از اینترفیس‌ها، به ساخت برنامه‌های غیرمتمرکز بپردازند.

    تحلیل ارز دیجیتال ترون

    در شبکه ترون، نودهایی نیز وجود دارند که وظیفه اصلی‌ترین این نودها، تایید تراکنش‌ها و توسعه بلاک‌ها است. در مرحله بعد فول نود‌ها قرار دارند که نقش‌شان انتشار تراکنش‌ها و بلاک‌ها است. نود آخر در این شبکه نود سالیدیتی نام دارد که وظیفه آن، استعلام API‌ها و همگام‌کننده بلاک‌های قطعی است؛ تراکنش‌ها در این شبکه به صورت آنلاین و بدون هیچ هزینه‌ای بین دو طرف صورت می‌گیرد.

    مزایا و معایب ترون (Tron)

    ارز دیجیتال ترون دارای مزایا و معایبی ‌است که در این قسمت به بررسی آن‌ها می‌پردازیم. مزایای این شبکه عبارتند از:

    • تعداد کاربر بالا و پشتیبانی عالی: این ارز از همان ابتدای کار از محبوبیت بالایی برخوردار بود. شاید به دلیل رزومه قوی که مؤسس آن داشت این همه محبوبیت به وجود آمد. پشتیبانی نیز به بهترین نحو ممکن از این شبکه انجام می‌گیرد و کاربران زیادی در آن مشغول به فعالیت هستند.
    • قابلیت انجام تراکنش با حجم بالا: پیش‌تر به این قابلیت از این ارز اشاره کردیم که چقدر سرعت و حجم تراکنش‌ها در آن بالا ‌است؛ جابه‌جایی‌ها با هیچ محدودیتی در این شبکه رو به رو نیستند.
    • هزینه پایین تراکنش‌ها: هزینه‌ تراکنش‌ها در این شبکه آنقدر پایین ‌است که می‌توان آن را صفر در نظر گرفت و این یکی دیگر از مزایای این ارز ‌است.

    در رابطه با معایب ترون، فقط می‌توانیم به عرضه در حجم زیاد آن اشاره کنیم. برای این که قیمت کوین ترونیکس در این شبکه پایین نگه داشته شود، عرضه به صورت عظیم انجام می‌شود که خیلی از کاربران با این قضیه مشکل داشته و آن را یکی از معایب ارز دیجیتال ترون به حساب می‌آورند.

    کیف پول ترون

    شما برای ذخیره ترون‌های خود به کیف پول دیجیتال احتیاج خواهید داشت. وب‌سایت رسمی ترون، انواعی از این کیف پول‌ها را برای شما در نظر گرفته است. کیف پول‌ها انواع سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دارند که نمونه‌های سخت‌افزاری، بهترین گزینه برای ذخیره ارز دیجیتال ترون هستند، اما باید آن‌ها را خریداری کنید. یک نمونه معروف از آن‌ها، کیف پول لجر است. نمونه‌های نرم‌افزاری رایگان بوده که محبوب‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

    • ترون لینک (قابل نصب بر روی مرورگر کروم و سیستم عامل موبایل)
    • اتمیک والت (قابل نصب بر روی موبایل یا کامپیوتر)
    • تراست والت (قابل نصب بر روی سیستم عامل موبایل)

    چگونه ارز دیجیتال ترون (TRX) را بخریم؟

    شما می‌‌توانید در صرافی بیت پین، به‌راحتی ارز دیجیتال ترونیکس را خریداری کنید؛ برای خرید ارز دیجیتال TRX، پس از افزایش موجودی حساب کاربری خود در صرافی بیت پین و بررسی قیمت لحظه‌ای ترون، در بازار ترون به ریال، اقدام به خریداری این رمزارز کنید. با بررسی دقیق روند بازار و کسب اطلاعات در زمینه تغییرات و تحلیل قیمت ارز دیجیتال ترون (TRX)، می‌توانید سفارش خود را ثبت کرده و خرید این ارز دیجیتال را نهایی کنید.

    در صرافی بیت پین، این امکان وجود خواهد داشت تا خرید رمزارز ترونیکس (TRX) را در سطوح کاربری مختلف انجام دهید، پیشنهاد ما همیشه این است که قبل از خرید یا فروش ترونیکس، حتما تحقیقات کافی داشته تا بهترین نتیجه را از سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال، کسب کنید.

    چگونه ارز دیجیتال ترون (TRX) را بفروشیم؟

    صرافی ارز دیجیتال بیت پین، برای فروش ترون هم، درست مانند هر رمزارز دیگری، همراه شما خواهد بود و چنانچه قصد دارید درصدی از دارایی TRX خود را به فروش برسانید، می‌توانید با استفاده از پلتفرم معاملاتی بیت پین معادل ریالی، اندوخته ترونیکس را در کارت بانکی که از قبل به حساب کاربری خود اضافه کرده‌اید، دریافت کنید. برای فروش ارز دیجیتال ترون در بیت پین، کافی است وارد بازار معاملاتی یا بخش فروش آسان شده و فروش خود را نهایی کنید. در بخش سفارش آسان، قیمت TRX با توجه به قیمت بازار تعیین شده و سپس معامله انجام می‌شود.

    مشابه تمام صرافی‌های معتبر بین‌المللی، در بازار آنلاین بیت پین نیز، پس از ثبت سفارش برای خرید یا فروش ارز دیجیتال ترون، بسته به حجم معامله، مبلغی کارمزد از شما دریافت می‌‌شود که مقدار دقیق‌ش، پس از هر بار ثبت سفارش در پنل کاربری به شما اعلام می‌شود. از آنجا که دریافت خدمات از صرافی بیت پین، نیازمند ایجاد حساب کاربری در این پلتفرم است، می‌توانید همین حالا با مراجعه به وب‌سایت بیت پین یا دانلود و نصب اپلیکیشن این صرافی ارز دیجیتال، پس از ایجاد حساب کاربری، علاوه بر معامله ارز دیجیتال ترون (TRX)، می‌توانید رمزارزهایی مانند بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و تتر را نیز خریداری کنید.

    در صورتی که هنوز در صرافی بیت پین، حساب کاربری ندارید، می‌توانید به کمک مرکز راهنمای ویدئویی حساب تازه‌ای برای خود ایجاد کرده و سپس برای خرید ارز دیجیتال ترون، از صرافی آنلاین بیت پین اقدام کنید.

    مقایسه ارز دیجیتال ترون با بیت کوین

    در اولین مقایسه ارز ترون با بیت کوین می‌توان به سرعت تراکنش‌ها در این دو ارز پرداخت. همانطور که پیش‌تر نیز ذکر کردیم برای ارز ترون این سرعت خیلی بالاتر از بیت کوین ‌است. این ارز دیجیتال بر خلاف بیت کوین، قابل استخراج نیست و برای خرید آن باید به صرافی‌های معتبر مراجعه کنید. یکی از موارد تشابه این دو ارز، سود بالایی است که ترون در حال حاضر دارد. اگر در گذشته به هر دلیل خرید بیت کوین را از دست داده و سود فراوان آن نصیب شما نشده است، حال با خرید آنی رمزارز غیر متمرکز، می‌توانید آن را جبران کنید؛ زیرا این طور که مؤسس آن ادعا می‌کند، تا چند سال آینده، سود این ارز نیز مانند بیت کوین، بی‌شمار خواهد بود.

    آینده ارز دیجیتال ترون (TRX)

    آن طور که از محبوبیت و کاربردهای امروزی ارز دیجیتال ترون برمی‌آید، آینده‌ای روشن را می‌توان برای آن متصور شد. علاوه بر این، ادعاهایی که آقای سان، مؤسس این ارز دارد، نیز می‌تواند خود دلیلی محکم برای موفقیت آن در آینده‌ای نزدیک باشد. اما در هر حال باید بدانید که در دنیای دیجیتال، نوساناتی وجود دارد که به موجب آن‌ها ممکن است هر لحظه قیمت ارزها بالا یا پایین بروند. خوشبختانه ارز دیجیتال ترون، قیمت خرید خیلی بالایی ندارد، اما در‌هر‌حال، برای ورود به دنیای دیجیتال و معامله با ارزهای دیجیتالی، باید آگاهی و شناخت خود را نسبت به آن‌ها افزایش داده و تمامی جوانب احتیاط را در نظر بگیرید.

    گفتار پایانی!

    ارز دیجیتال ترون با هدف ایجاد یک شبکه غیرمتمرکز، یک ارز دیجیتال محبوب در دنیای دیجیتال امروز ‌است. در این نوشتار تمامی ویژگی‌ها و خصوصیات این ارز را بررسی کرده و مقایسه‌ای بین آن و رمز ارز معروف، بیت کوین، انجام دادیم. در نهایت گوشه چشمی به آینده‌ای که برای آن متصور می‌شود نیز انداختیم. در هر حال فراموش نکنید که برای ورود به دنیای ارز دیجیتال باید آگاهی خود را تا حد ممکن بالا ببرید.

    نظر شما راجع به آینده ارز ترون چیست؟ آیا ارزش آن در آینده بیشتر خواهد شد؟

    سوالات متداول

    • چگونه می‌توان ارز دیجیتال ترون را استخراج کرد؟

    TRX قابل استخراج نیست و توکن‌های آن به‌ وسیله استیک توکن‌‌های موجود برای کمک به تأیید تراکنش‌ها به‌ دست می‌آیند.

    • آینده ارز دیجیتال ترون چطور پیش می‌رود؟

    با توجه به وضعیت امروز آن، می‌توان آینده‌ای روشن را برای ارز دیجیتال ترون در نظر گرفت؛ اما در هر حال رقبای سرسختی همچون بیت کوین و اتریوم برای آن وجود دارند که می‌تواند قیمت آن را دستخوش نوساناتی بکند.

    • چطور می‌توان اقدام به خرید ارز دیجیتال ترون کرد؟

    با مراجعه به صرافی‌های آنلاین، می‌توان به صورت مستقیم و یا از طریق خرید دیگر ارزها و تبدیل آن‌ها به ارز دیجیتال ترون، صاحب این ارز شد.

    شبنم توایی

    شبنم توایی

    علاقه زیادی به حوزه فناوری و فین تک دارم، درباره ارزهای دیجیتال، بلاک چین، هوش مصنوعی، وب ۳ و سایر موضوعات مرتبط با فناوری می‌نویسمو تحقیق می‌کنم. عاشق سفر و عکاسی هستمو اوقات فراغتم را با کشف جاذبه‌ها و ثبت لحظات زیبا سپری می‌کنم. بزرگترین هدفم تو زندگی یاد گرفتنه و لذت می‌برم از اینکه یادگرفته‌هامو دانش و تجربه‌ام را با دیگران به اشتراک بگذارم و از اونها هم یاد بگیرم.

    مطالب نویسنده
    کلیدواژه‌ها
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    ارز دیا چیست؟ معرفی کامل پروژه DIA و کاربردهای آن

    به طور قطع می‌توان گفت که یکی از مهمترین کاربردهای تکنولوژی...

    ارز دیجیتال سان داگ (Sundog)‌؛ میم کوینی جدید در شبکه ترون 

    ارز دیجیتال سان داگ، به‌عنوان جدیدترین میم کوین با لوگوی سگ...

    ضرایب همبستگی و بتا چیست؟ آشنایی ابزارهای تحلیل ریسک و بازدهی

    بازار ارزهای دیجیتال به دلیل نوسانات بالا و تغییرات سریع،...

    دیدگاه‌ها 3 دیدگاه
    در پاسخ به دیدگاه کاربر
    1. شهاب
      شهاب | 3 آذر 1402

      ترون آینده خوبی داره و رشد بالایی می کند

    2. سیدعلی دهقانی
      سیدعلی دهقانی | 7 مهر 1402

      عالی بود ممنون

      • متینه ممتاز
        متینه ممتاز | 9 مهر 1402

        ممنون از همراهی شما