سبد سرمایه گذاری 2025

تحلیل شاخص دامیننس تتر (USDT.D)؛ باید منتظر ریزش بود؟ – ۹ اردیبهشت (۲۸ آوریل)

تاریخ: 9 اردیبهشت 1403
زمان مطالعه:  3 دقیقه
تحلیل شاخص دامیننس تتر (USDT.D)؛ باید منتظر ریزش بود؟ – ۹ اردیبهشت (۲۸ آوریل)

 در دنیای پر هیاهوی ارزهای دیجیتال، تتر حکم فرمانروای بی‌رقیب را دارد. اما این سلطه چه مفهومی دارد و چه پیامی برای سرمایه‌گذاران دارد؟ دامیننس تتر شبیه به دماسنج بازار است که میزان ترس و طمع را به تریدرها نشان می‌دهد. افزایش دامیننس تتر، زنگ خطری برای تریدرها است. زمانی که سرمایه‌گذاران به دنبال پناهگاهی امن برای سرمایه‌های خود هستند، به سمت تتر، این استیبل کوین باثبات هجوم می‌برند. از طرفی کاهش دامیننس تتر برعکس این ماجراست. زمانی که احساسات مثبت در بازار حاکم می‌شود، سرمایه‌گذاران از تتر فاصله می‌گیرند و به دنبال سودهای بیشتر در سایر ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری می‌کنند.

تحلیل شاخص دامیننس تتر (USDT.D)؛ باید منتظر ریزش بود؟ – ۹ اردیبهشت (۲۸ آوریل)

نمودار ارزش بازار دامیننس تتر در ماه اخیر

دامیننس تتر در حال حاضر چه وضعیتی دارد؟

تتر با ارزش بازاری بیش از ۱۱۰ میلیارد دلار، همچنان سلطه‌گر بی‌چون‌وچرا در میان ارزهای دیجیتال است. دانستن دامیننس تتر، ابزار قدرتمندی برای تحلیل بازار و پیش‌بینی روند آینده است و با رصد این شاخص کلیدی، می‌توانید تصمیمات آگاهانه‌تری در معاملات خود بگیرید و در جریان حرکات بازار پیشرو باشید.

در این مقاله تحلیلی قصد داریم به بررسی روند حرکت دامیننس تتر پرداخته و نواحی مهم آن را مشخص کنیم، تا آگاهی بیشتری نسبت به روند احتمالی بازار داشته باشیم. با ما همراه باشید و در ادامه تحلیل این شاخص را مطالعه کنید.

تحلیل شاخص دامیننس تتر در بلندمدت

در نگاه بلندمدت به نمودار شاخص دامیننس تتر با تایم فریم هفتگی، می‌توانیم شاهد شکسته شدن کانال صعودی توسط این شاخص باشیم. پس از شکست، دامیننس تتر پولبک خود را به کف شکسته شده تکمیل کرد و اکنون در فاز اصلاحی قرار گرفته است. همان‌طور که در تصویر نمودار مشخص شده است، در حال حاضر شاخص دامیننس تتر جند محدوده استاتیک مهم در بلندمدت دارد که اکنون در نزدیکی محدوده مقاومتی‌اش (محدوده ۵.۱۵) قرار گرفته است و انتظار می‌رود پس از مقداری نوسان، حرکت نزولی‌ خود را آغاز کند و به سمت سطح حمایتی ۳.۸ اصلاح انجام دهد.

خرید تتر | USDT

تحلیل شاخص دامیننس تتر (USDT.D)؛ باید منتظر ریزش بود؟ – ۹ اردیبهشت (۲۸ آوریل)

بررسی کوتاه‌مدت شاخص دامیننس تتر

باتوجه‌به نمودار شاخص دامیننس تتر در تایم فریم ۴ساعته، چند ناحیه مهم برای این شاخص وجود دارد که آن‌ها را مشخص کردیم. این نواحی عبارت‌اند از:

  • محدوده ۵ الی ۵.۱۰ به‌عنوان ناحیه مقاومت 
  • سطوح حمایتی واقع در اعداد ۴.۵ و ۴.۴

همان‌طور که در تصویر مشخص شده است، می‌توان انتظار داشت دامیننس تتر تا محدوده حمایتی خود و سطوح مشخص شده اصلاح انجام دهد و در نتیجه باعث صعودی‌شدن بازار شود.

تحلیل شاخص دامیننس تتر (USDT.D)؛ باید منتظر ریزش بود؟ – ۹ اردیبهشت (۲۸ آوریل)

از نسل Z تا NFT و تحلیل دوج‌کوین در شماره جدید دامیننس

دامیننس ۱۵، همین حالا دریافت کن!

    جمع‌بندی

     دامیننس تتر (USDT) شاخصی مهم برای تحلیل بازار ارزهای دیجیتال است. این شاخص میزان تسلط تتر بر کل بازار ارزهای دیجیتال را نشان می‌دهد. دامیننس تتر از تقسیم ارزش بازار تتر بر ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال به دست می‌آید. ارزش بازار تتر برابر با تعداد توکن‌های در گردش آن است. افزایش دامیننس تتر نشان‌دهنده افزایش تعداد توکن‌های USDT در گردش بازار و کاهش دامیننس نشان‌دهنده کاهش تعداد توکن‌های در گردش آن است.

     دامیننس تتر می‌تواند نشان‌دهنده روند کلی بازار ارزهای دیجیتال باشد و افزایش این شاخص نشان‌دهنده افزایش علاقه سرمایه‌گذاران به ارزهای دیجیتال است. از سوی دیگر، کاهش شاخص دامیننس تتر می‌تواند نشان‌دهنده کاهش علاقه سرمایه‌گذاران به ارزهای دیجیتال باشد. در نهایت، دامیننس تتر می‌تواند برای ترید ارزهای دیجیتال نیز مورداستفاده قرار گیرد. افزایش دامیننس تتر می‌تواند سیگنالی برای خرید ارزهای دیجیتال باشد. از سوی دیگر، کاهش دامیننس تتر می‌تواند سیگنالی برای فروش ارزهای دیجیتال باشد.

    توجه: مقالات منتشر شده در آکادمی بیت پین فقط اهداف آموزشی دارند و نباید آن‌ها را توصیه‌ای مبنی بر خرید، فروش و یا سرمایه‌گذاری در نظر گرفت.

    پرهام نوربخش

    پرهام نوربخش

    من یه تحلیلگرم که بیشتر ارزهای دیجیتال رو بررسی می‌کنم و عاشق رصدکردن بازار و پیداکردن فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاری هستم. همیشه سعی می‌کنم از جدیدترین اخبار و تحولات بازار باخبر باشم. علاقه دیگه من تصویربرداری و طبیعت‌گردی هست و به نظرم طبیعت یه منبع بی‌نظیر از زیبایی و آرامشه.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    تحلیل ارز دیجیتال چین لینک؛ منتظر صعود باشیم؟ | ۳۰ دی

    یکی از ارزهایی که در زمان رشد آلت کوین‌ها رشد بسیار خوبی...

    آینده ارز ریدیوم (RAY)؛ رمزارزی برای آینده یا یک فرصت کوتاه‌مدت؟

    با رشد بازار دیفای و افزایش استقبال از صرافی‌های غیرمتمرکز...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر