تحلیل اتریوم (ETH)؛ روند نزولی قیمت تا کجا ادامه دارد؟ – ۱۰ تیر (۳۰ ژوئن)

تاریخ: 10 تیر 1403
زمان مطالعه:  4 دقیقه
تحلیل اتریوم (ETH)؛ روند نزولی قیمت تا کجا ادامه دارد؟ – ۱۰ تیر (۳۰ ژوئن)

اتریوم در هفته اخیر نیز روند اصلاحی را شاهد بود و به سمت نواحی حمایتی خود حرکت کرد. پس از اصلاح قیمت از ناحیه ۴ هزار دلاری، اکنون اتر به محدوده مهم ۳٫۳۰۰ دلاری رسیده است. با بررسی داده‌های سایت کوین مارکت کپ، متوجه می‌شویم که اتریوم در هفته گذشته روندی اصلاحی داشت و بالغ بر ۳ درصد کاهش قیمت را تجربه کرد.

چارت کوین مارکت کپ eth

در این تحلیل قصد داریم به بررسی روند قیمتی اتر (ETH) بپردازیم و نواحی مهم آن را مشخص کنیم، تا قبل از خرید یا فروش، آگاهی بیشتری از روند احتمالی قیمت داشته باشیم. با ما همراه باشید و در ادامه تحلیل تکنیکال این رمزارز را مطالعه کنید. همچنین در انتها به بررسی و مقایسه قیمت ETH و BNB می‌پردازیم.

اتر (ETH)؛ از تحلیل گذشته تا به الان

با توجه به تصویر و تحلیل تکنیکال اتریوم در تاریخ ۳۰ خرداد، می‌بینیم که قیمت اتریوم پس از انتشار تحلیل دقیقا به محدوده مقاومتی مشخص شده رسید و پس از آن با روندی ریزشی روبرو شد و تا محدوده حمایتی‌اش، با کاهش و اصلاح قیمت همراه بود و تا سطح سبزرنگ اصلاح خود را ادامه داد. در حال حاضر اتریوم بالای محدود حمایتی‌اش قرار دارد و در حال نوسان و تریدینگ رنج است. اتریوم از ناحیه عرضه مشخص شده، حدود ۹ درصد کاهش قیمت را تجربه کرد که این روند اصلاحی در تحلیل قبل عنوان شده بود.

خرید اتر

چارت اتر

مهم‌ترین نواحی قیمت برای اتر (ETH) در کوتاه‌مدت

با توجه به نمودار اتریوم در تایم فریم ۴ساعته، می‌بینیم که قیمت همواره در حال حرکت در کانال نزولی خود است. اتریوم در هفته اخیر توانست به محدوده کف کانال برسد و نقدینگی خوبی جمع‌آوری کند. درصورتی‌که قیمت موفق به شکست و تثبیت بالای ناحیه مقاومتی و سقف کانال نزولی خود شده و از کانال خارج شود، می‌توان انتظار داشت تا ناحیه بعدی عرضه و مقاومت که سقف روند نیز محسوب می‌شود، افزایش داشته باشد.

چارت اتر

در حال حاضر چند ناحیه مهم به‌عنوان نواحی عرضه و تقاضا برای اتریوم وجود دارد. این نواحی عبارت‌است از:

  • سطح استاتیک عرضه و مقاومت واقع در قیمت ۳۶۲۴ دلار
  • بیس بسیار مهم عرضه و مقاومت واقع در 3900 الی 4002 دلار
  • محدوده حمایت و تقاضا مهم در قیمت ۳۱۲۲ و ۳۲۱۹ دلار

همچنین سایر سطوح مهمی که برای اتریوم وجود دارد، در تصویر نمودار مشخص شده است.

از پیوند بلاک‌چین و هوش مصنوعی، به پول می‌رسیم؟

جوابت تو شماره ۱۴ ماهنامه دامیننسه!

    بررسی فاندامنتال ارز دیجیتال اتریوم

    در جدول زیر به ضرایب همبستگی و بتای اتریوم می‌پردازیم:

    همبستگی بتا نام شاخص‌ها
    0.79 1.06 بیت‌ کوین (BTC)

    همبستگی: اتریوم همبستگی بالایی نسبت به بیت کوین دارد. بدین معنی است که اتریوم کوین عکس‌العمل زیادی به قیمت بیت کوین نشان می‌دهد. همچنین، ریسک پرتفوی را افزایش می‌دهد.

    بتا: بتای اتریوم بیشتر از 1 است. یعنی بازده اتریوم بیشتر از شاخص بازار است و این قابلیت در روند صعودی، سود بیشتری نصیب سرمایه‌گذاران اتریوم می‌کند.

    نقشه معامله گران لیکویید شده

    در تصیور زیر، محدوده 3298 الی 3326 دلار، یک سطح حمایتی معتبر است که می‌تواند از کاهش بیشتر قیمت جلوگیری کند. همچنین، محدوده قیمتی 3150 تا 3190 دلار، محدوده با اعتبار کمتر دیگر است که می‌تواند مانع افت بیشتر قیمت شود. البته محدوده 3563 تا 3578 دلار به عنوان یک مقاومت تلقی می‌شود که اعتبار نسبتا بالایی دار نسبت به مقاومت و می‌تواند به عنوان یک سد مقاومتی عمل کرده و از افزایش قیمت ممانعت کند.

    فاندا اتریوم

    بررسی خالص جریان شبکه

    مطابق تصویر زیر، خالص اتریوم به کف خالص خود رسیده و هربار با رسیدن به این سطح، خالص جریان شبکه صعودی شده است، به همین دلیل احتمال می‌دهیم که طبق داده‌های گذشته از این کف خالص جریان مثبت شده و به همراه آن قیمت اتریوم کوین افزایشی شود.

    فاندا اتریوم

    مقایسه رمزارزهای اتر (ETH) و بایننس کوین (BNB)

    در تصویر زیر به مقایسه داده‌های بنیادی و تغییرات قیمت رمزارزهای ETH و BNB در بازه‌های زمانی مختلف پرداختیم.

    مقایسه اتریوم

    در بخش زیر می‌توان حجم بازار این دو رمزارز را مقایسه کرد و اطلاعاتی مربوط به زمان عرضه، عمر و سایر مشخصات این دو رمزارز را مشاهده کرد.

    مقایسه اتریوم

    در تصویر زیر در مقیاس کلی، فشار خرید و فروش در اردربوک این دو رمزارز قابل مقایسه است.

    مقایسه اتریوم

    سخن پایانی

    با توجه به ویژگی‌های ذاتی اتریوم، می‌توان گفت که اتریوم از پتانسیل بالایی برای رشد و افزایش ارزش در آینده برخوردار است. هرچند که سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال همواره با ریسک‌های ذاتی همراه است، اما با تحلیل و بررسی دقیق بازار و توجه به روندهای بلندمدت، می‌توان فرصتی مناسب برای کسب سود از این ارز دیجیتال را شناسایی کرد. در نتیجه، اتریوم به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت بلاکچین، می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای سرمایه‌گذاری بلندمدت باشد.

    پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی بیشتر با مفاهیم مرتبط با سرمایه‌گذاری، مطالب زیر را مطالعه کنید:

    توجه: مقالات منتشر شده در آکادمی بیت پین فقط اهداف آموزشی دارند و نباید آن‌ها را توصیه‌ای مبنی بر خرید، فروش و یا سرمایه‌گذاری در نظر گرفت.

    پرهام نوربخش

    پرهام نوربخش

    من یه تحلیلگرم که بیشتر ارزهای دیجیتال رو بررسی می‌کنم و عاشق رصدکردن بازار و پیداکردن فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاری هستم. همیشه سعی می‌کنم از جدیدترین اخبار و تحولات بازار باخبر باشم. علاقه دیگه من تصویربرداری و طبیعت‌گردی هست و به نظرم طبیعت یه منبع بی‌نظیر از زیبایی و آرامشه.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    تحلیل تون کوین (TON)؛ منتظر رشد باشیم؟ | ۳ آذر

    تون کوین یکی از ارزهای دیجیتال برجسته بازار کریپتو است که...

    تحلیل ارز متیس (MATIS)؛ بررسی نواحی مهم بر سر راه صعود | 1 آذر

    ارز دیجیتال متیس با نماد METIS یکی از محدود پروژه‌های حوزه...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر