فدراسیون بین‌المللی فوتبال (FIFA) اعلام کرد که قصد دارد زیرساخت بلاک چینی اختصاصی خود را با تکیه بر شبکه لایه‌اول Avalanche ایجاد کند. بر این اساس، کلکسیون NFT معروف این نهاد به‌نام FIFA Collect نیز از Algorand و Polygon به این شبکه جدید منتقل خواهد شد.

انتخاب آوالانچ برای ساخت بلاک چین EVM-Compatible

FIFA در بیانیه‌ای که روز پنج‌شنبه منتشر نمود، اعلام کرد که بلاک چین جدید آن با ماشین مجازی اتریوم (EVM) سازگار خواهد بود و از زیرساخت‌های Avalanche بهره خواهد برد. این سازمان ورزشی پیش‌تر در اواخر آوریل برنامه‌های خود برای توسعه بلاک چین اختصاصی را فاش کرده بود.

پیش از این، FIFA برای میزبانی مجموعه دیجیتال FIFA Collect به بلاک چین‌های Algorand و Polygon متکی بود. اما با اجرایی شدن پروژه جدید، این NFTها به‌طور کامل روی شبکه مبتنی بر آوالانچ منتقل می‌شوند و پشتیبانی از پلتفرم‌های قبلی متوقف خواهد شد.

بهبود مقیاس‌پذیری و امنیت با شبکه جدید

فرانچسکو آبّاته، مدیرعامل FIFA Collect و شرکت Modex (همکار FIFA در پروژه‌های دیجیتال)، گفت که این تغییر به بهبود سرعت، مقیاس‌پذیری و امنیت منجر می‌شود. او افزود:

این یعنی یکپارچگی روان با کیف پول‌های پرکاربرد، دسترسی آسان‌تر و زیرساختی آماده برای آینده و رشد مداوم.

جزئیاتی از زمان‌بندی راه‌اندازی

هنوز تاریخ دقیق راه‌اندازی بلاک چین اختصاصی فیفا اعلام نشده است. با این حال، اعلام این خبر تنها چند ماه پس از ارتقا آوالانچ به نام Avalanche9000 منتشر شده که به گفته تیم توسعه‌دهنده آوالانچ، هزینه‌های توسعه را کاهش داده و ساخت ساب‌نت‌ها (Subnets) را آسان‌تر کرده است.

در پی این خبر و هم‌زمان با رشد کلی بازار رمزارز، قیمت AVAX روز ۲۲ مه بیش از ۱۰ درصد افزایش یافت.