گزارش جامع و تحلیلی بیت پین از هفته گذشته در بازار کریپتو و حواشی آن

تاریخ: 25 اردیبهشت 1403
زمان مطالعه:  26 دقیقه
گزارش تحلیلی بیت پین

به گزارش تحلیلی هفتگی بازار ارزهای دیجیتال خوش آمدید. در این گزارش که هر سه‌شنبه منتشر می‌شود، به بررسی روند بازار، عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌ها و ارائه چشم‌اندازی برای آینده می‌پردازیم. هدف ما ارائه اطلاعاتی دقیق و کاربردی به شما است تا بتوانید در این بازار پرنوسان، تصمیمات آگاهانه‌تری بگیرید.

در گزارش جامع سه‌شنبه‌های بیت پین از بازار ارزهای دیجیتال، ابتدا آخرین رویدادها و اخبار مربوط به بازار رمزارزها و اخبار ژئوپلیتیک را بررسی می‌کنیم، سپس تحلیل‌های تکنیکال و فاندامنتال ارزهای دیجیتال مختلف و شاخص‌های مهم و شبیه‌سازی‌های قیمتی را ارائه می‌دهیم. در ادامه وضعیت کلی بازار در هفته گذشته را موشکافانه بررسی می‌کنیم و در ادامه هم ارزهای پرریسک و کم‌ریسک را معرفی و تحلیل همبستگی بیت کوین با بازارهای دیگر، پیش‌بینی قیمت احتمالی بیت کوین، اتریوم و ده رمزارز معتبر جهان در هفته آینده را با استفاده از ابزارهای شبیه‌سازی معرفی خواهیم کرد.

علاوه بر موارد اشاره شده، بزرگ‌ترین آزاد‌سازی‌های توکن هفته جاری، شاخص‌های مرتبط، عملکرد و حجم معاملات ارزهای دیجیتال را عنوان کرده و در نهایت هم، تحلیلی فنی از بازارهای دیگر را در اختیار شما کاربران عزیز قرار می‌دهیم. امیدواریم تا گزارش تحلیلی جامع بیت پین، بتواند با بررسی موشکافانه مولفه‌ها و شاخص‌ها، پستی‌وبلندی‌های مسیر فعالیت در این بازار را برای شما کاربران عزیز کمی هموارتر کند.

نویسندگان تحلیل

نویسندگان تحلیل

اخبار و رویدادها

دانلود دهمین ماهنامه دامیننس

بلاک چین و انتخابات: شفاف و بدون تقلب

    اخبار ارزهای دیجیتال

    • 7 می: افزایش حجم معاملات و حساب‌های جدید شیبا اینو پس از ارتقای شبکه

    طبق گزارش سایت benzinga، ارزش شیبا اینو پس از ارتقاء شبکه شیباریوم که باعث افزایش سرعت تراکنش‌ها شده، افزایش یافته است. صرافی غیرمتمرکز شیبا سواپ هم در این رشد نقش مهمی داشت. بااین‌حال، قیمت شیبا اینو در حال حاضر کاهش یافته اما حجم معاملات و تعداد کاربران آن به طور قابل توجهی بیشتر شده است. داده‌های IntoTheBlock نشان‌دهنده افزایش 382 درصدی در حجم تراکنش‌های بزرگ است، در حالی که آدرس‌های فعال روزانه 11.4 درصد افزایش یافته و به 5190 رسیده است. تراکنش‌های بالاتر از 100 هزار دلار بیش از دو برابر شد و از 47 در 5 می به 106 در 6 می رسید.

    داده‌های شیباریوم همچنین افزایش حساب‌های فعال از 977 به 1453 را گزارش کردند، در حالی که حساب‌های جدید در یک روز بیش از 15 برابر از 45 به 780 افزایش یافت.

    • 8 می: مسترکارت برای آزمایش تسویه حساب‌ با ارزهای دیجیتال با بانک‌های بزرگ آمریکا همکاری می‌کند

    مسترکارت با همکاری بانک‌های بزرگ آمریکایی از جمله سیتی‌گروپ، ویزا و جی‌پی‌مورگان در حال آزمایش استفاده از فناوری بلاک چین برای تسویه حساب‌های بانکی با استفاده از توکنیزه کردن هستند. هدف از این پروژه، افزایش کارایی و امنیت تراکنش‌های بانکی از طریق استفاده از «شبکه تسویه حساب تنظیم‌شده» (RSN) است. RSN به بانک‌ها امکان می‌دهد تا دارایی‌های مختلف مانند اوراق خزانه، اوراق قرضه و پول نقد را به صورت توکن در یک دفتر کل توزیع‌شده (DLT) معامله کنند. این پروژه در حال حاضر در مرحله آزمایشی است و بر روی شبیه‌سازی تسویه حساب‌های دلاری تمرکز دارد. انتظار می‌رود که این فناوری در آینده به تسویه حساب‌های بین‌المللی نیز تعمیم یابد.

    • 8 می: موافقت دونالد ترامپ با ارزهای دیجیتال

    طبق گزارش سایت dailyhodl، دونالد ترامپ رییس جمهوری سابق آمریکا میگوید که اکنون با بیت کوین و ارز دیجیتال موافق است. ایشون در مصاحبه ای گفت نظارت های سختگیرانه برای شرکت های حوزه رمزارز متوقف میکند و از خروج این شرکت ها جلوگیری میکند. همچنین بایدن را متهم کرد که مخالف صنعتی است که او آن را درک نمی‌کند. ترامپ در ادامه سخنانش اعلام کرد حزب دموکرات بسیار مخالف صنعت ارزهای دیجیتال هستند. او به مردم آمریکا اشاره کرد که اگر طرفدار کریپتو هستید به ترامپ رای دهید. همچنین او کمک‌های مالی به کمپین خود از طریق بیت کوین و رمزارز را می‌پذیرد. البته یادمان نرود آقای دونالد ترامپ در دوران ریاست جمهوری خود یکی از مخالفان بازار رمزارزها بود.

    • 10می: افزایش قیمت ارز تون (TON) در ماه گذشته

    طبق گزارش سایت cointelegraph، ارز دیجیتال تون کوین که به تلگرام مرتبط است، با افزایش قیمت روبرو شده است.  این افزایش احتمالا به خاطر دلایلی مانند عرضه نزدیک بازی نات کوین (NOT) و سرمایه‌گذاری شرکت پنترا کپیتال در شبکه Ton است. همچنین پشتیبانی از استیبل کوین تتر در بلاک چین تون (TON) یکی از دلایل افزایش تقاضا برای ارز تون است.

    • 11 می: کاهش هش ریت و کارمزدهای شبکه بیت کوین

    طبق گزارش سایت news.bitcoin، شبکه بیت کوین در حال تطبیق با کارمزدهای پایین‌تر و قدرت هش (پردازش) کمتر پس از هاوینگ اخیر است. بر اساس میانگین متحرک سه روزه ساده، قدرت هش بیت کوین همچنان به روند نزولی خود ادامه داده و در حدود ۵۵۰ اگزاهش بر ثانیه (EH/s) ثبت شده است. پس از نصف شدن پاداش، هزینه‌های درون زنجیره‌ای به طور قابل توجهی کاهش یافته، به طوری که داده‌ها نشان می‌دهند هزینه‌های انتقال بین ۱.۵ تا ۳.۶۵ دلار برای هر تراکنش است.

    بزرگ‌ترین آزاد‌سازی‌های توکن هفته جاری

    آزادسازی توکن

    • Unlock date: تاریخ آزاد سازی
    • Tokens to be Unlocked: حجم توکنی که باید آزاد شود
    • Unlock Amount: حجم توکنی که آزاد می‌شود
    • % of Market Cap: درصد ارزش بازار
    • Fully Diluted Market cap: ارزش بازار در حال گردش (قیمت*عرضه کل)

    بررسی ارزهای دیجیتال براساس عملکرد و حجم معاملات؛ طبق داده‌های CryproBubble

    • براساس عملکرد:

    گزارش عملکرد Bubble

    • براساس حجم معاملات:

    بررسی ارزهای دیجیتال براساس حجم معاملات

    بررسی دسته بندی (Categories) های هوش مصنوعی (Artificial intelligence)، متاورس (metavers)، لایه 1 (layer 1)؛ طبق داده‌های Coingecko

    • هوش مصنوعی (Artificial intelligence):
      • براساس بیشترین رشد:

    هوش مصنوعی براساس بیشترین رشد

      • براساس ارزش بازار:

    هوش مصنوعی براساس ارزش بازار

    • متاورس (Metavers):
      • براساس بیشترین رشد:

    متاورس(metavers) بر اساس بیشترین رشد

      • براساس ارزش بازار:

    متاورس براساس ارزش بازار

    • لایه 1 (layer 1):
      • براساس بیشترین رشد:

    لایه 1 (layer 1) براساس بیشترین رشد

      • براساس ارزش بازار:

    لایه 1 براساس ارزش بازار

    بررسی خالص netflow (ورودی – خروجی= خالص) صندوق‌های etf spot btc: طبق داده‌های sosovalue

    صندوق ETF: ای‌تی‌اف (ETF) مخفف Exchange-traded fund و به معنی «صندوق قابل معامله» است. ETFها مانند سهام در بورس معامله می‌شوند و قیمت آن‌ها در طول روز معاملاتی تغییر می‌کند. این بدان معناست که سرمایه‌گذاران می‌توانند واحدهای این صندوق‌ها را همانند سهام خرید و فروش کنند.

    صندوق‌های etf spot btc

    باتوجه به جدول خالص صندوق‌های etf بیت کوین در 7 روز گذشته با منفی و مثبت‌هایی همراه بوده است که گمراهی سرمایه‌گذاران در جهت آینده نرخ بهره و نرخ‌های کلان اقتصادی را می‌دهد که با احتساب اعداد درون جدول عددی بالغ بر 182.97 میلیون دلار مثبت جمع کل خالص و منفی در 7 روز گذشته داشته‌ایم.

    اخبار اقتصادی

    • 15 می:
      • قیمت مصرف کننده خالص ماهانه (CORE CPI M/M): عدد قبلی 0.4 درصد ، پیش بینی تحلیلگران 0.3 درصد؛ به دلیل کاهش تقاضا، کاهش نرخ درآمد، تحلیلگران احتمال میدهند نرخ قیمت مصرف کننده ماهانه کاهش یابد.
      • قیمت مصرف کننده خالص سالانه (CORE CPI Y/Y): عدد قبلی 3.8 درصد، پیش بینی تحلیلگران 3.6 درصد؛ به دلیل کاهش تقاضا، کاهش نرخ درآمد، کاهش احساسات مصرف کننده و تاثیر گذاری نرخ بهره بر کاهش فشار های قیمتی، تحلیلگران احتمال میدهند نرخ قیمت مصرف کننده خالص سالانه کاهش یابد.
      • قیمت مصرف کننده ماهانه (CPI M/M): عدد قبلی 0.4 درصد ،  پیش بینی تحلیلگران 0.4 درصد؛ به دلیل کاهش قیمت نفت و محاسبات سبد تورمی، تحلیلگران احتمال میدهند قیمت مصرف کننده ماهانه ثابت بماند.
      • قیمت مصرف کننده سالانه (CPI Y/Y): عدد قبلی 3.5 درصد ، پیش بینی تحلیلگران 3.4 درصد؛ به دلیل کاهش قیمت نفت، کاهش ریسک های ژئوپلیتیک ، کاهش نرخ درآمد و کاهش تقاضا به همین دلایل احتمال میدهیم قیمت مصرف کننده سالانه کاهش یابد.

    اخبار ژئوپلیتیک

    • 7 می:

    تصرف شرق رفح فلسطین توسط اسرائیل (تاثیر خبر: منفی)

    طبق گزارش سایت  DW، بر اساس اعلام ارتش اسرائیل، شامگاه دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه تیپ پیاده گیواتی وارد رفح شده و تیپ ۴۰۱ زرهی صبح روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه بخش غزه گذرگاه رفح را به تصرف خود در آورده است. بر اساس بیانیه ارتش اسرائیل، نیروهای ارتش هم اکنون در حال جستجوی منطقه و آماده شدن برای ماموریت‌های تکمیلی هستند. ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور در طول شب بیش از صد هدف گروه تروریستی حماس در رفح را هدف حمله قرار داده است.

    ارسال مهمات نظامی از طرف آمریکا به اسرائیل متوقف شد (تاثیر خبر: مثبت)

    طبق گزارش سایت politico ، پس از مداخله مخرب نتانیاهو در مذاکرات آتش‌بس و عملیات نظامی ارتش اسرائیل در شرق رفح، آمریکا ارسال دو محموله مهمات نظامی به اسرائیل را متوقف کرده است.

    • 8 می:

    حملات هوایی حزب الله علیه ارتش اسرائیل (تاثیر خبر: منفی)

    به گزارش ایسنا، حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقر لشکر ۹۱ ارتش رژیم صهیونیستی در پادگان برانیت را با موشک برکان هدف قرار داد. حزب الله در بیانیه‌ای دیگر اعلام کرد: ما با موشک های هدایت شونده پایگاه المالکیه که در آن نظامیان رژیم اشغالگر مستقر بودند، هدف قرار دادیم. از طرفی رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند حزب الله لبنان امروز بیش از ۵۰ موشک ضد زره به سمت شمال فلسطین اشغالی شلیک کرده است.

    • 10 می:

    حملات سنگین هوایی ارتش اسرائیل به شرق رفح (تاثیر خبر: منفی)

    خبرگزاری های محلی در جنوب غزه از حملات سنگین هوایی و توپخانه‌ای ارتش اسرائیل در شرق و مرکز رفح گزارش می‌دهند. برخی منابع می‌گویند اسرائیل تنها بیمارستان فعال در رفح که به نام بیمارستان کویتی مشهور است را مورد هدف قرار داده است.

    باتوجه به شروع دوباره حملات سنگین اسرائیل به فلسطین، همچنین حمله هوایی به رفح و تصرف بخش شرقی رفح، حمله هوایی حزب الله به اسرائیل می‌تواند ریسک‌های ژئوپلیتیک را دوباره تشدید کند و باعث افزایش قیمت طلا و نفت شود.

    تحلیل کوانت

    بررسی پرریسک‌ترین/کم‌ریسک‌ترین ۱۰ ارز دیجیتال برتر دنیا با استفاده از ضریب بتا

    بتا(BETA): ضریب بتا ضریبی است که نشان می‌دهد یک ارز نسبت به شاخص کل (بیت کوین) چه میزان پرریسک و کم ریسک است. ضریب بتای همسان با 1 به منظور ریسک هم سو با شاخص کل است. ضریب بتای بزرگتر از1 به منظور پرریسک‌تر از شاخص کل است. ضریب بتای کمتر از 1 به منظور کم ریسک تر از شاخص کل است. ضریب بتای منفی، بازده معکوس نسبت به شاخص کل را نشان می‌دهد.

    براساس ضریب بتا و طبق جدول زیر، کم‌ریسک‌ترین رمزارز TON و پرریسک‌ترین رمزارز SOL است.

    بتا (Beta) نماد
    0.86 ETH
    0.58 BNB
    0.51 XRP
    ۱٫۵3 SOL
    ۰٫۹2 ADA
    ۱٫۲5 AVAX
    ۱٫۲۰ DOGE
    ۰٫28 TON
    0.99 DOT

    ***

    مقدار ضریب BETA بیت کوین نسبت به هر یک از نماد آورده شده در داخل جدول زیر محاسبه کرده‌ایم.

    بتا (Beta) نماد
    ۰٫۰۱ DXY
    ۰٫۰5 NADSAQ
    ۰٫۰2 S&P 500
    ۰٫۰4 GOLD
    ۰٫۰۱ OIL

    ***

    ضریب همبستگی بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال

    همبستگی یک رابطه متقابل یا ارتباط بین دو یا چند متغیر را نشان می‌دهد. ماهیت همبستگی یک شاخص تاریخی است که سرمایه‌گذاران را از رابطه بین دارایی‌های مالی و ارزش بازار ارز دیجیتال آگاه می‌کند. اگر قیمت دو دارایی در یک مرحله افزایش یابد، گفته می‌شود که دارای همبستگی مثبت هستند که با همبستگی 1 گزارش می‌شود. برعکس همبستگی مثبت، همبستگی 1- است که یک رابطه معکوس را نشان می‌دهد.

    دارایی‌هایی که همبستگی تعریف شده دارند شامل طلا و ارز فیات مانند دلار آمریکا بوده و ارتباط بین این دارایی‌ها به خوبی مستند شده است.

    DOTUSD TONUSD DOGEUSD AVAXUSD ADAUSD SOLUSD XRPUSD BNBUSD ETHUSD BTCUSD
    0.73 0.17 0.54 0.60 0.63 0.64 0.35 0.34 0.80 1 BTCUSD
    0.76 0.13 0.60 0.57 0.70 0.63 0.38 0.65 1 0.80 ETHUSD
    0.54 0.14 0.49 0.41 0.50 0.59 0.28 1 0.65 0.56 BNBUSD
    0.40 -0.07 0.33 0.34 0.48 0.48 1 0.28 0.38 0.34 XRPUSD
    0.76 0.18 0.43 0.76 0.66 1 0.48 0.59 0.63 0.64 SOLUSD
    0.86 0.06 0.57 0.77 1 0.66 0.48 0.50 0.70 0.63 ADAUSD
    0.79 0.12 0.42 1 0.77 0.76 0.34 0.41 0.57 0.60 AVAXUSD
    0.58 0.19 1 0.42 0.57 0.43 0.33 0.49 0.60 0.54 DOGEUSD
    0.11 1 0.19 0.12 0.06 0.18 -0.07 0.14 0.13 0.17 TONUSD
    1 0.11 0.58 0.79 0.86 0.76 0.40 0.54 0.76 0.73 DOTUSD

    ***

    جدول همبستگی بین بیت کوین، طلا، نفت، NASDAQ و S&P500

    S&P 500 NASDAQ OIL GOLD BTCUSD
    0.07 0.12 0.01 0.14 1 BTCUSD
    0.20 0.19 0.13 1 0.14 GOLD
    0.13 0.01 1 0.13 0.01 OIL
    0.93 1                            0.01 0.19 0.12 NASDAQ
    1                            0.93 0.13 0.20 0.07 S&P 500

    ***

    شبیه‌سازی قیمت بیت کوین

    طبق روش مونت کارلو با استفاده از اندیکاتور مونت کارلو محدوده قیمت های احتمالی بیت کوین در یک هفته آینده ،بیشترین محدوده 83093 و کمترین محدوده 50848 و میانگین قیمتی بیت کوین 66971 درنظر گرفتیم.

    شبیه‌سازی قیمت بیت کوین

    شبیه‌سازی قیمت اتریوم

    طبق روش مونت کارلو با استفاده از اندیکاتور مونت کارلو محدوده قیمت های احتمالی اتریوم در یک هفته آینده ،بیشترین محدوده 3906 و کمترین محدوده 25311 و میانگین قیمتی اتریوم محدوده 3234 در نظر گرفتیم.

    شبیه‌سازی قیمت اتریوم

    شبیه‌سازی حدودی قیمتی برای ۱۰ رمزارز برتر دنیا در یک هفته آینده

    محتمل‌ترین سناریو بدترین سناریو ممکن بهترین سناریو ممکن نام ارز
    66971 50848 83093 BTCUSD
    3234 2531 3906 ETHUSD
    628 452 799 BNBUSD
    0.5594 0.3631 0.7557 XRPUSD
    171.67 100 243.3 SOLUSD
    0.4799 0.2943 0.6655 ADAUSD
    39 20.94 57.07 AVAXUSD
    0.1584 0.0896 0.2272 DOGEUSD
    7.50 5.78 9.23 TONUSD
    7.10 4.37 9.83 DOTUSD

    ***

    ضریب الفا(ALPHA): ضریبی است که بازدهی مازاد یک ارز نسبت به شاخص کل (بیت کوین) به ما نشان میدهد. الفا می‌تواند عددی مثبت، منفی یا صفر باشد. آلفای منفی، به معنای عملکرد ضعیف‌تر نسبت به شاخص معیار و آلفای مثبت، به معنای عملکرد بهتر نسبت به شاخص معیار است. آلفای صفر نیز یعنی بازدهی صندوق متناسب با ریسک آن بوده است. در حالت کلی هر چقدر مقدار آلفا بیشتر باشد، بدین معناست که ارز عملکرد بهتری داشته است.

    ضریب آلفا نماد
    0.02- ETH
    0.03 BNB
    0.02- XRP
    0.08 SOL
    0.01 ADA
    0.05- AVAX
    0.08- DOGE
    0.20 TON
    0.04- DOT

    در این جدول ضریب الفا ارزها را نسبت به بیت کوین که شاخص کل بازار کریپتو است، محاسبه کرده ایم.

    تحلیل آنچین

    در تحلیل آنچین امروز به بررسی دو معیار utxo محور می پردازیم.

    شاخص (coin days destroyed (cdd

    شاخص (coin days destroyed (cdd

    این شاخص از ضرب تعداد روز هایی که یک دارایی ساکن است، در تعداد کوین های ساکن در زمان انتقال (نابود شدن utxo) بدست می آید. در اصلاح اخیر بیت کوین این شاخص بشدت نزولی بوده و نشانگر این است که هولدر ها علاقه ای به فروش دارایی های خود ندارند و اصلاح قیمت بیت کوین تاثیری بر روی آن ها اعمال نکرده است.

    شاخص short term sopr

    شاخص short term sopr

    این شاخص بطور خلاصه بیانگر علاقه هولدر های کوتاه مدت ( کسانی که کمتر از ۱۵۵ روز هولد کردند) را به ما نشان می‌دهد.
    زمانی که این شاخص به اعداد بالاتر برسد، نشانه فشار فروش احتمالی و زمانی که به اعداد پایین تر خود، یعنی همین اعداد حال حاضر برسد نشان دهنده کمتر شدن فشار فروش است.

    در این گزارش سعی کردیم سمت عرضه بازار را باهم بررسی کنیم، با بررسی این دو شاخص میتوانیم به این نتیجه برسیم که فشار فروش از سمت هولدر ها کم شده و می توان انتظار داشت با در نظر گرفتن یک تقاضای قوی، بازار در آینده ای نزدیک صعودی شود.

    ***

    تحلیل شاخص‌ها

    • تحلیل بیت کوین (BTC)

    بیت کوین در تایم فریم چهارساعته و یک‌ساعته در حال آماده‌شدن برای روند صعودی جدیدی است.

    تحلیل بیت کوین (BTC)

    بیت کوین می‌تواند خود را بار دیگر به ناحیه مهم حمایت و تقاضا در محدوده ۶۱٫۹۳۰ الی ۶۰٫۶۵۹ دلار برساند و با جمع‌آوری نقدینگی لازم روند صعودی خود را شروع کند. همچنین می‌تواند تا ناحیه مهم مقاومتی‌اش واقع در ۶۹٫۵۶۵ الی ۷۱٫۱۵۳ دلار، این روند صعودی را ادامه دهد.

    • تحلیل شاخص دامینس تتر

    به نظر می‌رسد که دامیننس تتر در تایم فریم چهارساعته آماده شروع روند نزولی است.

    انتظار داریم که شاخص دامیننس تتر با رسیدن به سطح مهم عرضه خود در محدوده ۵.۰۷ الی ۵.۲۱، روند نزولی قدرتمندی را شروع کند.

    تحلیل دامیننس تتر

    در این روند نزولی، اولین سطحی که انتظار می‌رود شاخص به آن برسد واقع در محدوده ۴.۷۲ الی ۴.۶۶ است. در صورت شکسته‌شدن این ناحیه، دامیننس تتر می‌تواند تا ناحیه مهم تقاضای خود واقع در ۴.۲۸ الی ۴.۱۹ اصلاح بیشتری را تجربه کند.

    همچنین باید توجه داشت که با افزایش شاخص دامیننس تتر، روند بیت کوین نزولی و با کاهش این شاخص، روند بیت کوین صعودی خواهد شد.

    • تحلیل شاخص توتال ۲

    شاخص توتال ۲ در تایم فریم ۴ ساعته در روند صعودی قدرتمندی قرار گرفته است.

    شاخص توتال 2

    همان‌طور که در تصویر قابل‌مشاهده است، ناحیه مهم حمایتی واقع در ۹۹۹.۹۶۹ الی ۹۷۲.۳۳۴، می‌تواند با جمع‌آوری نقدینگی لازم باعث شروع گام جدید افزایشی در این شاخص شود. این گام صعودی می‌تواند تا ناحیه مهم مقاومتی ۱.۱۴۱ الی ۱.۱۶۱ ادامه داشته باشد.

    همچنین باید به این نکته اشاره داشت که با افزایش این شاخص، روند آلت کوین‌ها صعودی و با کاهش این شاخص روند آلت کوین‌ها نزولی می‌شود.

    ارزهای دیجیتال مستعد رشد

    • تحلیل ارز دیجیتال اتریوم (ETH)

    اتریوم در تایم فریم ۴ ساعته در محدوده مناسبی قرار داد و می‌تواند رشد قابل‌توجهی داشته باشد.

    تحلیل اتریوم

    محدوده ۲۹۰۸ الی ۲۸۰۵ دلار، ناحیه مهم حمایت و تقاضا برای اتریوم است. اتریوم می‌تواند از این ناحیه روند صعودی قدرتمندی را تا محدوده مقاومتی خود واقع در ۳۴۷۳ الی ۳۵۳۴ دلار شروع کند.

    • تحلیل ارز دیجیتال سولانا (SOL)

    ارز دیجیتال سولانا در تایم فریم چهارساعته پتانسیل رشد قیمت خوبی دارد. انتظار داریم سونالا پس از جمع‌آوری نقدینگی لازم در نواحی حمایتی‌اش (محدوده ۱۴۷.۸۰۵ الی ۱۴۲.۳۵۲ دلار) روند صعودی جدیدی را آغاز کند و شاهد افزایش قیمت این رمزارز باشیم.

    تحلیل سولانا

    روند صعودی گفته شده می‌تواند تا ناحیه مهم مقاومتی‌اش واقع در ۱۸۶.۲۴۱ الی ۱۹۴.۱۸۵ دلار ادامه داشته باشد.

    تحلیل تکنیکال سایر بازارها

    • تحلیل انس جهانی طلا

    طلا در تایم فریم ۴ ساعته دارای ۲ سناریو است.

    تحلیل انس جهانی طلا

    سناریو اول:

    انس طلا بتواند پس از اصلاح از محدوده حمایتی‌اش واقع در ۲۳۱۲ الی ۲۳۲۰ دلار، روند صعودی جدیدی را آغاز کند و تا سقف قبلی این شاخص واقع در محدوده ۲۳۸۷ الی ۲۳۹۵ دلار، افزایش داشته باشد.

    سناریو دوم:

    محدوده حمایتی گفته شده در سناریو اول شکسته شود. در این صورت، انتظار می‌رود طلا اصلاح بیشتری تا ناحیه مهم حمایتی‌اش واقع در ۲۲۶۴ الی ۲۲۵۱ دلار، داشته باشد.

    • تحلیل شاخص S&P500

    شاخص S&P در تایم فریم چهارساعته در نزدیکی محدوده مقاومتی خود قرار گرفته است.

    می‌توانیم انتظار داشته باشیم که شاخص S&P پس از رسیدن به محدوده مقاومتی ۵۲۳۵ الی ۵۲۹۱ دلار، درگیر روندی اصلاحی شود.

    تحلیل شاخص S&P500

    این روند اصلاحی می‌تواند تا محدوده حمایتی مهم ۵۰۲۲ الی ۴۹۷۲ دلار ادامه داشته باشد. همچنین باید توجه داشت که در صورت شکسته‌شدن این ناحیه حمایتی، اصلاح گفته شده می‌تواند عمیق‌تر باشد.

    • تحلیل شاخص دلار امریکا

    شاخص دلار آمریکا در تایم فریم چهارساعته و یک‌ساعته در نزدیکی مقاومت بسیار مهمی قرار دارد. انتظار می‌رود محدوده عرضه مهم و سنگین واقع در ۱۰۵.۴۵۰ الی ۱۰۵.۹۳۶، باعث اصلاح عمیق این شاخص شود.

    تحلیل شاخص دلار امریکا

    اصلاح گفته شده می‌تواند در ابتدا تا ناحیه حمایتی ۱۰۴.۱۷۵ الی ۱۰۳.۸۷۱ ادامه داشته باشد و در صورت شکسته‌شدن این محدوده، این اصلاح عمیق‌تر خواهد بود و می‌تواند تا محدوده مهم تقاضای ۱۰۳.۳۸۷ الی ۱۰۳.۱۷۶ ادامه‌دار باشد.

    توجه: مقالات منتشر شده در آکادمی بیت پین، فقط اهداف آموزشی دارند و نباید آن‌ها را توصیه‌ای مبنی بر خرید، فروش و/یا سرمایه‌گذاری در نظر گرفت.

    عارفه رهبری

    عارفه رهبری

    تکنولوژی، نویسندگی و صدای کیبورد، من رو به وجد میارن. واسه همینم توی اکثر حوزه‌های تکنولوژی از جمله کریپتو غرق میشم، یاد می‌گیرم و می‌نویسم. حدود 2 سالی هست که در حوزه تولید محتوای صنعت کریپتو فعالیت می‌کنم و در تلاشم تا مفاهیم بلاک چین و کریپتو رو با زبانی ساده به مخاطب‌ها ارائه بدم.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    تحلیل بیت کوین (BTC)؛ تلاش برای صعود – ۳ مرداد (۲۴ جولای)

    بیت کوین پس از افزایش تقاضایی که در هفته‌های اخیر داشت، توان ...

    تحلیل پپه (PEPE)؛ افزایش قدرت خریداران – ۳ مرداد (۲۴ جولای)

    پپه، یکی از محبوب ترین میم کوین‌های بازار رمزارزها است که تو ...

    تحلیل نیر پروتکل (NEAR)؛ هدف بعدی کجاست؟ – ۲ مرداد (۲۳ جولای)

    نیر پروتکل در هفته اخیر درگیر روند نزولی و اصلاحی بود و قیمت ...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر