سبد سرمایه گذاری 2025

تحلیل تکنیکال ریدیوم (RAY): بررسی مولتی تایم فریم‌ها | ۱۴ آبان

تاریخ: 14 آبان 1403
زمان مطالعه:  2 دقیقه
تحلیل تکنیکال RAY

ارز دیجیتال ریدیوم این روزها برعکس سایر آلت‌کوین‌های بازار، شرایط خوبی داشته و روند ماه اخیر آن همواره صعودی بوده است؛ اما نکته قابل‌توجه‌تر از بازدهی ماهانه آن، بازدهی سالانه این ارز است. در تصویر پایین بازدهی این ارز در سری‌های زمانی مختلف نمایش‌داده‌شده است:


همان‌طور که می‌بینید، بازدهی سالانه این ارز آدم را به وجد می‌آورد. این ارز توانسته در یکسال اخیر ۱۱۲۰ درصد به سرمایه‌گذاران خود سود بدهد، بازدهی که در مقایسه با رقبای خود در بستر اتریوم، یعنی یونی سوآپ و سوشی و… قابل‌مقایسه نیست. لازم به ذکر است که این ارز یکی از ارزهای اکوسیستم سولاناست و قطعاً مقدار زیادی از بازدهی خود را به دلیل رشد این ارز به دست آورده است.

 تحلیل بلندمدت ارز ریدیوم

در سری زمانی بلندمدت، ما سعی می‌کنیم روند کلی بازار را ردیابی کنیم و بفهمیم که آیا روند بلندمدت فعلی RAY ادامه‌دار هست یا خیر. برای این کار از تایم فریم هفتگی به قیمت این ارز نگاهی می‌اندازیم، جایی که قیمت درگیر محدوده مقاومتی بسیار مهمی است.

همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید، دو محدوده مهم رسم شده، باهم همپوشانی داشته و در مسیر راه قیمت قرار گرفته‌اند. شکست این محدوده می‌تواند راه ما را به سمت قله‌های بعدی ارز باز کند. لازم به ذکر است که اگر محدوده شکسته شود، احتمالاً یک اصلاح کوتاه‌مدتی داشته باشیم و بعد به سمت قله‌های بعد روند صعودی را آغاز کنیم.

تحلیل میان‌مدت RAY

بعد از مشخص‌کردن محدوده‌های مهم در تایم فریم بلندمدت‌تر ریدیوم، در تایم فریم روزانه به دنبال این هستیم که آیا این نواحی شکسته می‌شود یا خیر.

الگویی که در تایم فریم کوتاه‌مدت RAY دیده می‌شود یک الگوی فلت a,b,c است که اصولاً یک حرکت اصلاحی است و انتظار داریم بعد از تکمیل آن، روند صعودی شود. تارگت اول این الگو سقف قیمتش است؛ یعنی نقطه‌ای که الگو از آن شروع شده و در شرایط فعلی هم این تارگت زده شده است.

تارگت دوم الگو تقریباً بالای محدوده رسم شده است. در واقع برای تارگت زدن، قیمت باید از این دو محدوده عبور کند؛ بنابراین سناریوی وجود دارد که این ناحیه در همین گام شکسته شود و راه برای صعود قیمت باز شود.

تحلیل کوتاه‌مدت RAY

در تایم فریم کوتاه‌مدت سعی در بررسی قدرت و ضعف روند در مقیاس زمانی کوتاه‌تر داریم. یکی از ابزارهایی که می‌توانیم با استفاده از آن قدرت یا ضعف روند را بسنجیم نمودار RSI است.

همان‌طور که در تصویر بالا رسم شده است، بین نمودار RSI و قیمت یک واگرایی منفی به وجود آمده است که می‌تواند نشان‌دهنده ضعف روند فعلی باشد.

البته این افزایش عرضه نیست که قدرت روند را کم کرده است. این کاهش تقاضا است؛ چون اگر افزایش عرضه داشتیم، قیمت باید روند نزولی را شروع می‌کرد؛ بنابراین انتظار می‌رود این شرایط زیاد پایدار نباشد و این ارز پس از مقداری اصلاح، افزایش تقاضای خود را دوباره بازیابی کند.

از نسل Z تا NFT و تحلیل دوج‌کوین در شماره جدید دامیننس

دامیننس ۱۵، همین حالا دریافت کن!

    سخن پایانی

    باتوجه‌به اینکه این ارز یکی از پروژه‌های معتبر و اصلی بلاک‌چین سولاناست و انتظار می‌رود سولانا روند مثبتی را در میان‌مدت داشته باشد؛ بنابراین این ارز هم با پیروی از سولانا می‌تواند رشد قیمت داشته باشد.

    باتوجه‌به تحلیل نموداری و تکنیکالی که در این مقاله انجام شد، این صعودی ماندن روند میان‌مدت دور از انتظار نیست و انتظار داریم این روند صعودی سالانه ارز، همچنان ادامه داشته باشد.

    توجه: مقالات منتشر شده در آکادمی بیت پین فقط اهداف آموزشی دارند و نباید آن‌ها را توصیه‌ای مبنی بر خرید، فروش و یا سرمایه‌گذاری در نظر گرفت.

    محمد نورموسوی

    محمد نورموسوی

    حدود پنج سالی هست که تو حوزه سرمایه‌گذاری دارم کار میکنم که چهار سالش تو حوزه ارزهای دیجیتال بوده. پس تو این مقالات سعی میکنم که تجربیاتمو باهاتون به اشتراک بذارم.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    تحلیل تکنیکال آوالانچ (AVAX): رشد قیمت در راه است؟ | ۲۹ دی

    ارز دیجیتال آوالانچ که در بازار ارزهای دیجیتال با نماد AVAX...

    آینده ارز سندباکس (SAND)؛ آینده‌ای که نباید نادیده گرفت!

    پروژه سندباکس، با ارائه دنیایی مجازی و مبتنی بر فناوری بلاک...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر