تحلیل تکنیکال گراف (GRT): شکست مقاومت و آماده برای صعود | ۳۰ آبان
تاریخ: 30 آبان 1403
زمان مطالعه:
2 دقیقه
ارز دیجیتال گراف با نماد GRT ارز ۵۰ ام مارکت کپ بازار است و در یک ماه اخیر رشد خوبی را تجربه کرده است که منجر به جلبتوجه سرمایهگذاران شد. این ارز توانسته در یک ماه اخیر بیش از ۵۰ درصد رشد کند؛ اما بنا به عقبماندگی اکثر آلتکوینها نسبت به بیتکوین، هنوز با سقف قیمتی خود فاصله زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم از طریق تحلیل تکنیکال به بررسی روند آینده این ارز بپردازیم.
اگر خیلی ساده به نمودار این ارز در تایم فریم روزانه نگاهی بیندازیم میتوانیم شکست یک مقاومت ماژور را در تصویر ببینیم که با قدرت شکسته شده و در حال حاضر قیمت گراف در حال تثبیت بالای آن محدوده است.
تحلیل بلندمدت GRT
اگر گراف بتواند بالای این محدوده تثبیت قیمتی بدهد، راه برای تارگتهای بالاتر باز خواهد شد؛ اما حالا برای عمیقتر شدن تحلیل و بررسی دقیقتر آن، نگاهی به تایم فریم هفتگی این ارز میاندازیم تا ابتدا روند کلی را بررسی کنیم و اگر از صعودی بودن آن اطمینانی تقریبی یافتیم، به سمت تحلیل تایم فریمهای میانمدتی میرویم.
در تایم فریم هفتگی ما یک روند پنج موجی را میبینیم که در حال حاضر در حال تکمیل موج ۴ام خود است و اگر این موج به اتمام رسیده باشد راه برای شروع موج آخر یعنی موج پنج باز خواهد شد. نکته قابلتوجه در این چارت این است که ازآنجاییکه این موج در خصوصیات یک مثلث پنج موجی را دارد، بهاحتمال زیاد پس از اتمام موج پنجم، میتوانیم انتظار یک کاهش قیمت و ایجاد یک کف جدید را داشته باشیم که از نظر زمانی به نظر نمیرسد حداقل در شش ماه آینده رخ دهد.
در میانمدت وضعیت چگونه است؟
برای اینکه متوجه شویم زمان اتمام موج چهار و شروع موج پنج ارز GRT چه زمانی است باید به تایم فریم های کوچکتر برویم؛ بنابراین قیمت را بار دیگر در تایم فریم روزانه بررسی میکنیم.
با بررسی دقیقتر این تایم فریم، میتوان پی برد که موج ۴ به یک ریزموج مثلثی تقسیم شده که موج ۵ آن هم به اتمام رسیده و خط روند حاصل از نقاط شروع امواج آن هم شکسته شده است که این به معنای اتمام روند موج ۴ و شروع موج آخر است؛ بنابراین علاوه برشکست مقاومت، تأیید دیگری هم بر صعودی بودن گراف داریم. تارگت این ارز که باتوجهبه ناحیه عرضه بهدستآمده است میتواند ناحیه حوالی ۰.۳۰ سنت بهعنوان تارگت اول باشد.
از نسل Z تا NFT و تحلیل دوجکوین در شماره جدید دامیننس
دامیننس ۱۵، همین حالا دریافت کن!
سخن پایانی
باتوجهبه بررسی و تحلیلهای انجام شده به نظر میرسد این ارز میتواند بازدهی خوبی را در تایم کوتاه و حتی میانمدت به سرمایهگذاران بدهد؛ اما باید در نقطه خروج بسیار دقت کرد زیرا روند بلندمدت این ارز در هالهای از ابهام قرار دارد. در مقالههای بعدی سعی میکنیم به بررسی فاندامنتال این ارز هم بپردازیم تا دلیل این ابهام واضح شود.
توجه: مقالات منتشر شده در آکادمی بیت پین فقط اهداف آموزشی دارند و نباید آنها را توصیهای مبنی بر خرید، فروش و یا سرمایهگذاری در نظر گرفت.
محمد نورموسوی
حدود پنج سالی هست که تو حوزه سرمایهگذاری دارم کار میکنم که چهار سالش تو حوزه ارزهای دیجیتال بوده. پس تو این مقالات سعی میکنم که تجربیاتمو باهاتون به اشتراک بذارم.