بیتپینی عزیز؛
ضمن تبریک عید نوروز، به اطلاع میرسانیم متاسفانه با تصمیم ناگهانی و بدون اطلاع قبلی بانک مرکزی در ساعات پایانی سال ١۴٠٣ و ابلاغیه جدید به بانکها، تسویه ریالی برای تمامی شرکتهای پرداختیاری و سایر کسبوکارهای اینترنتی متوقف شده است.
بر اساس این ابلاغیه که تا تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت، دسترسی شرکتها و پرداختیاریها به وبسرویس بانکها به منظور تسویه ریال با محدودیت مواجه شده و در نتیجه در حال حاضر امکان پردازش برداشتهای ریالی شما کاربران عزیز وجود ندارد.
لازم به ذکر است این محدودیت برای تمامی کسبوکارهای اینترنتی اعمال شده و مختص یک شرکت یا سرویس پرداخت خاص نیست.
همکاران ما در حال پیگیری لحظهبهلحظهی این موضوع هستند و به محض فراهم آمدن امکان بازگشایی تسویه ریالی، مراتب از طریق کانالهای اطلاعرسانی بیتپین به اطلاع شما رسانده خواهد شد.
قدردان صبوری و همراهی شما هستیم.
از معاملات خاطر جمع باشین
صرافی عالی و !؟؟؟؟
گندشو در اورده این بانک مرکزی۰۰۰ هر روز یه بساطی دارین
چرا حکومت جمهوری اسلامی مصوباتی تصویب می کند که همه اش به ضرر مردم هست. چرا نباید مثل دیگر کشورها باشیم که به حقوق مردم احترام می گذارند. انجام این لاطائلات هست که از نظر حقوق بشر مجرم هستیم….
لعنت به این کارتون هیچی پول ندارم موندم چکار کنم
این دیگه چه وضعیتی اول واریز کردن رو برداشتن الان برداشت لطفاً یه کاری کنید
اینم از شانس من بود
عجب روز به روز به گل و بلبل سیستم مزخرف بانکداری ایران اضافه میشه یعنی فقط ریالی یا ارزی هم همینطوره
چرا مردمو انقدر اذیت میکنید آخه متوجه نمیشم