تحلیل شاخص دامیننس تتر (USDT.D) – ۴ بهمن (۲۴ ژانویه)
تاریخ: 4 بهمن 1402
زمان مطالعه:
2 دقیقه
دامیننس تتر، شاخصی برای سنجش میزان تسلط این استیبل کوین بر کل بازار ارزهای دیجیتال است. دامیننس به زبان ساده، نسبت ارزش بازار تتر به کل ارزش بازار ارزهای دیجیتال را نشان میدهد. برای محاسبه دامیننس تتر، کافی است ارزش بازار تتر را بر ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال تقسیم کنیم. دامیننس تتر میتواند نشاندهنده روندهای کلی بازار ارزهای دیجیتال باشد. بهعنوانمثال، افزایش دامیننس تتر میتواند نشاندهنده افزایش ترس و عدماطمینان در بازار باشد. در حال حاضر استیبل کوین تتر در بازار در رتبه سوم قرار گرفته و ارزش بازار این رمزارز بیش از ۹۵ میلیارد دلار است.
در این تحلیل قصد داریم به بررسی روند حرکتی دامیننس تترپرداخته و نواحی مهم آن را مشخص کنیم، تا آگاهی بیشتری نسبت به روند احتمالی بازار داشته باشیم. با ما همراه باشید و در ادامه تحلیل این شاخص را مطالعه کنید.
در نگاه بلندمدت و نمودار شاخص دامیننس تتر در تایم هفتگی، میتوانیم شاهد حرکت قیمت در یک کانال صعودی باشیم. این کانال صعودی برخوردهای بسیار زیادی داشته که نشاندهنده اعتبار و قدرتمند بودن این کانال است. در حال حاضر شاخص دامیننس تتر در نزدیکی محدوده کف کانال قرار گرفته و انتظار داریم پس از مقداری نوسان و حرکت خنثی (در تایمهای پایینتر)، حرکت صعودی خود را آغاز کند.
باتوجهبه نمودار شاخص دامیننس تتر در تایم فریم ۴ ساعته، دو محدوده مهم برای این شاخص وجود دارد که آنها را مشخص کردیم. این نواحی عبارتاند از:
محدوده ۶.۴۷ الی ۶.۵۸ بهعنوان ناحیه مقاومتی
محدوده ۵.۶۳ الی ۵.۷۰ بهعنوان ناحیه برگشتی
همانطور که در تصویر مشخص شده است، میتوانیم انتظار داشته باشیم دامیننس تتر پس از اصلاح تا محدوده حمایتی خود، باعث صعودیشدن بازار شود. همچنین پس از تکمیل اصلاح و با شروع لگ صعودی شاخص دامیننس، میتوانیم انتظار نزولی شدن روند قیمتی بیت کوین را داشته باشیم.
جمعبندی
دامیننس تتر (USDT) شاخصی مهم برای تحلیل بازار ارزهای دیجیتال است. این شاخص میزان تسلط تتر بر کل بازار ارزهای دیجیتال را نشان میدهد. دامیننس تتر از تقسیم ارزش بازار تتر بر ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال به دست میآید. ارزش بازار تتر برابر با تعداد توکنهای در گردش آن است. افزایش دامیننس تتر نشاندهنده افزایش تعداد توکنهای USDT در گردش بازار و کاهش دامیننس نشاندهنده کاهش تعداد توکنهای در گردش آن است.
دامیننس تتر میتواند نشاندهنده روند کلی بازار ارزهای دیجیتال باشد و افزایش این شاخص نشاندهنده افزایش علاقه سرمایهگذاران به ارزهای دیجیتال است. از سوی دیگر، کاهش شاخص دامیننس تتر میتواند نشاندهنده کاهش علاقه سرمایهگذاران به ارزهای دیجیتال باشد. در نهایت، دامیننس تتر میتواند برای ترید ارزهای دیجیتال نیز مورداستفاده قرار گیرد. افزایش دامیننس تتر میتواند سیگنالی برای خرید ارزهای دیجیتال باشد. از سوی دیگر، کاهش دامیننس تتر میتواند سیگنالی برای فروش ارزهای دیجیتال باشد.
توجه: مقالات منتشر شده در آکادمی بیت پین فقط اهداف آموزشی دارند و نباید آنها را توصیهای مبنی بر خرید، فروش و یا سرمایهگذاری در نظر گرفت.
پرهام نوربخش
من یه تحلیلگرم که بیشتر ارزهای دیجیتال رو بررسی میکنم و عاشق رصدکردن بازار و پیداکردن فرصتهای جدید برای سرمایهگذاری هستم. همیشه سعی میکنم از جدیدترین اخبار و تحولات بازار باخبر باشم. علاقه دیگه من تصویربرداری و طبیعتگردی هست و به نظرم طبیعت یه منبع بینظیر از زیبایی و آرامشه.