گوگل فاینانس چیست؟ همه‌چیز درباره پروژه‌ی مالی ابرکمپانی Google

تاریخ انتشار: 11 آبان 1400 | آخرین به‌روزرسانی: 11 تیر 1402
زمان مطالعه:  3 دقیقه
معرفی پلتفرم مالی ابرکمپانی گوگل، گوگل فایننس!

گوگل «Google» به عنوان یکی از اَبَرکمپانی‌های‌ حوزه اینترنت، همواره در ارائه سرویس‌های خدماتی به کاربران اینترنت، پیشتاز بوده است. در واقع، گوگل همیشه بهترین پلتفرم‌ها را برای استفاده‌ی راحت‌تر و هدفمندتر کاربران از اینترنت فراهم کرده است. به‌خصوص در مورد موضوعات داغ و پرطرفداری که در بین عموم مردم رواج دارند، گوگل همیشه تیر خود را پرتاب می‌کند تا سهمی در این ماجراها داشته باشد. اما در میان سرویس‌ها و وبسایت‌های متنوع گوگل می‌توان مفهومی به نام گوگل فاینانس را مشاهده کرد. این مفهوم به بازارهای مالی اشاره دارد. در واقع تریدرها و معامله‌گران حوزه‌های مختلف مالی نیز می‌توانند از امکانات و سرویس‌های اَبَرکمپانی گوگل در مسیر فعالیت‌های مالی خود بهره بگیرند.

در ادامه قصد داریم به بررسی این سرویس بزرگ گوگل بپردازیم. پس از شما نیز کنجکاو هستید بدانید که Google Finance چیست و چطور می‌توان از آن بهره گرفت، تا انتهای این مطلب با ما همراه شوید.

گوگل فایننس (Google Finance) چیست؟

گوگل فاینانس «Google Finance» یک وب سایت اختصاصی است که توسط گوگل برای انجام تحقیقات بازار ایجاد شده است. طراحی این سیستم به ماه مارس سال 2006 برمی‌گردد. در این پلتفرم می‌توان آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به بازارهای بورس و سهام شرکت‌های دنیا، فارکس و ارزهای دیجیتال را مشاهده کرد. البته گوگل فاینانس، امکانات مالی خاص را نیز در کنار اطلاعات بازار به کاربران ارائه می‌کند.

به سادگی می‌توانید اطلاعات گوگل فایننس را به گوگل شیت متصل کنید!

این سیستم در ابتدا صرفاً برای ارائه اطلاعات بازارهای بورس ایجاد شده بود. اما بعدها اطلاعات دیگر بازارهای مالی نیز به آن اضافه شدند. شما می‌توانید اطلاعات گوگل فایناس را مستقیم به گوگل شیت «Google Sheets» منتقل نمایید. آن‌گاه شما می‌توانید اطلاعات مالی موردنظر خود را در گوگل‌شیت سازماندهی کنید. از گوگل فاینانس می‌توان برای بازیابی اطلاعات تاریخی اوراق بهادار نیز استفاده کرد.

به صورت کلی، گوگل فاینانس، یک بستر گسترده، قابل اعتماد و ارزشمند برای ردیابی اطلاعات مالی مربوط به دارایی‌های مالی است.
دانلود دهمین ماهنامه دامیننس

بلاک چین و انتخابات: شفاف و بدون تقلب

    چطور می‌توان از طریق گوگل فایناس، قیمت ارزهای دیجیتال را رصد کرد؟

    وبسایت رسمی گوگل فایناس –  Finance.Google.com – در اواخر سال 2020 بخش جدیدی را به سیستم خود اضافه کرد. این بخش جدید را می‌توان تحت عنوان کریپتو «Crypto» در دسته‌بندی مقایسه بازارهای مختلف یا «Compare Markets» مشاهده کرد. در این قسمت می‌توان کلیه اطلاعات مربوط به ارزهای دیجیتال پایه مانند بیت‌کوین «BTC»، اتریوم «ETH»، لایت‌ کوین «LTC»، بیت‌کوین کش «BCH» و… را مورد بررسی قرار داد. بخش ارزهای دیجیتال، آخرین و جدیدترین بخشی است که به بخش فاینانس گوگل اضافه شده است. البته با توجه به فعالیت‌های قبلی گوگل، این انتظار می‌رفت که بخش ارزهای دیجیتال نیز به خدمات آن اضافه شود. به هر حال گوگل فاینانس نیز می‌تواند بستری دیگر برای رصد کردن داده‌های مربوط به کریپتوکارنسی‌ها باشد. اما به نظر می‌رسد که این سیستم هنوز جای کار داشته باشد. چراکه گوگل صرفاً روی ارزهای پایه کار می‌کند. در حالیکه بازار آلت‌کوین‌های دیگر نیز بسیار داغ است!!
    گوگل فایننس

    نسخه اپلیکیشن گوگل فاینانس

    حالا که می‌دانیم Google Finance چیست، می‌دانیم که چطور باید از اطلاعات آن بهره بگیریم. اگر شما یک تریدر باشید، حتماً خواهید توانست به نحو احسن از اطلاعات موجود در وبسایت تخصصی گوگل فاینانس در جهت اهداف مالی خود بهره بگیرید. گوگل همواره به فکر درگیر کردن مخاطبین خود است. بنابراین طبیعی است که نسخه اپلیکیشن فاینانس خود را نیز ارائه کرده باشد. شما می‌توانید اپلیکیشن «GOOGLE FINANCE» را از گوگل‌پلی دانلود نموده و روی تلفن همراه هوشمند خود نصب نمایید. با نصب این اپلیکیشن، خدمات زیر در دسترس‌تان هستند:

    • دسترسی به اطلاعات کامل و دقیقه به دقیقه از بازار سهام و اوراق بهادار
    • دسترسی به اطلاعات رتبه‌های برتر ارزهای دیجیتالی
    • مشاهده خلاصه اخبار روزانه بازارها و شرکت‌ها
    • امکان دنبال کردن موضوعات موردعلاقه
    • دسترسی سریع به نمودار و چارت‌های قیمتی

    دانلود و استفاده از این اپلیکیشن کاملاً رایگان است. اندروید‌های 5/1 به بالا به راحتی می‌توانند آن را نصب نمایند. شما نیز می‌توانید همین حالا از خدمات اپ گوگل فاینانس بهره بگیرید.

    آیا استفاده از گوگل فاینانس برای تریدرها کافی است؟

    طبیعتاً اطلاعات مهمی را می‌توان در گوگل فاینانس به دست آورد. به‌خصوص اطلاعات مربوط به سهام و ارزهای خارجی در این پلتفرم بسیار کارآمد هستند. اما طبیعتاً بسترهای دیگری نیز باید در کنار گوگل فاینانس مورد استفاده قرار بگیرند. در واقع تریدرها برای بدست آوردن اطلاعات دقیق، باید همه جوانب قضایا را در نظر گرفته و پلتفرم‌های مختلفی را از دید بگذرانند. پس حتی وبسایت تخصصی غول تکنولوژی جهان هم نمی‌تواند برای تریدرهای حوزه مالی کافی باشد. وبسایت‌های حوزه ارزهای دیجیتال روز به روز بیشتر و پیشرفته‌تر می‌شوند. بنابراین باید منتظر تمهیدات جدیدی از طرف گوگل فاینانس در این زمینه باشیم. چراکه بازار ارزهای دیجیتال به اندازه سایر بازارهای مالی اهمیت دارد.

    گفتار پایانی!

    گوگل فاینانس، یک وبسایت اختصاصی از طرف گوگل است که به ارائه اطلاعات مالی در مورد بازارهای سهام، ارزهای خارجی و ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کند. گوگل فاینانس را می‌توان ابزاری برای تحلیل تریدرها در نظر گرفت. افراد می‌توانند هم از وبسایت گوگل فاینانس و هم از نسخه اپ آن بهره بگیرند.

    سوالات متداول!

    گوگل فاینانس چیست؟

    Google Finance یکی از وب سایت‌های رسمی گوگل است که می‌توان از آن برای بررسی قیمت بورس و سایر ارزهای دیجیتال به صورت لحظه‌ای استفاده کرد.

    رصد کردن قیمت ارز دیجیتال از طریق گوگل فاینانس چگونه است؟

    با مراجعه به بخش Crypto وب سایت گوگل فاینانس می‌توانید وضعیت جهانی ارزهایی مانند بیت کوین، بیت کوین کش، لایت کوین و… را مشاهده کنید.

    کارن آهنگری

    کارن آهنگری

    بازی با کلمات، یکی از بهترین سرگرمی‌هاست. در کنارش، کمک به دیده شدن این کلمات با کمک SEO هم مهمترین وظیفه‌ی من تو بیت‌پینه. سعی می‌کنم دانسته‌هام رو تو حوزه کریپتو با کاربرها به اشتراک بذارم و با سئو به دیده شدن این دانسته‌ها، کمک کنم.

    مطالب نویسنده
    اشتراک گذاری:

    مطالب مشابه

    راهنمای کامل آموزش بازی همستر کامبت و ایردراپ Hamster Kombat

    مدتی بعد از لیست شدن و موفقیت نات کوین، نوبت به بازی کریپتوی ...

    آموزش کامل بازی TapSwap‌ + ترفندهای سکه رایگان در بازی تپ سواپ

    ارز دیجیتال تپ سواپ چیست؟ نحوه استخراج ارز دیجیتال تپ سواپ ( ...

    همه‌چیز درباره بازی Wcoin و آموزش نحوه استخراج W-Coin

    همه‌چیز از نات کوین شروع شد! بازی تلگرامی که سبک Tap to Earn ...

    دیدگاه‌ها
    در پاسخ به دیدگاه کاربر