شرکت ریپل (Ripple) پیشنهاد خرید Circle (صادرکننده استیبل‌کوین USDC)  را با ارزشی بین ۴ تا ۵ میلیارد دلار ارائه داده، اما این پیشنهاد رد شد. این خبر در حالی منتشر می‌شود که رقابت بر سر نفوذ در بازار استیبل کوین‌ها و زیرساخت‌های مالی دیجیتال به اوج خود رسیده است.

ریپل به‌دنبال چه بود؟

بر اساس گزارش‌ها، در تاریخ ۳۰ آپریل و تنها کمتر از ۳۰ روز بعد از درخواست سرکل برای عرضه عمومی سهامش (IPO) در بورس آمریکا، ریپل پیشنهادی جدی برای خرید این شرکت ارائه کرده است. هدف ریپل، تقویت موقعیت خود در بازار استیبل‌کوین‌ها و ایجاد یک اکوسیستم پرداختی گسترده‌تر بوده که با پروژه‌های این شرکت در حوزه‌های بین‌المللی هم‌راستا است.

علت مخالفت Circle

سرکل این پیشنهاد را رد کرده است زیرا معتقد است مقدار پیشنهاد شده بیش از حد پایین است و همچنین اعلام کرد که ریپل همچنان علاقه‌مند به خرید Circle است. Circle، به‌عنوان شرکت صادرکننده‌ی USDC (دومین استیبل‌کوین بزرگ بازار پس از USDT)، نفوذ بالایی در میان نهادهای مالی آمریکایی دارد و همکاری‌هایی با بانک‌ها و پروژه‌های بلاک چینی مختلف دارد.

جمع‌بندی

پیشنهاد میلیاردی ریپل برای خرید Circle، اگرچه رد شد، اما نشان‌دهنده‌ی جاه‌طلبی بالای این غول فین‌تک در دنیای رمزارزهاست. اما رد این پیشنهادها از سوی Circle، به‌وضوح بیانگر آن است که نبرد واقعی در صنعت رمزارز، چیزی فراتر از قیمت‌هاست؛ نبردی برای کنترل آینده پول.